![]() |
call on me-eric prydz
the weekend - michael gray san francisco - global deejays (oraz wszelakie ich produkcje ;) out of touch - uniting nations czyli...... wszytskie tego typu z panienkami..... PS. nie mam 15 lat ;) top takie zarty sa,ale jakos takie teledski mi sie najprzyjemniej oglada. aha, nienawidze polskich teledyskow H-H... |
the prodigy - smack my bitch up -bardzo pomyslowy
|
Zdecydowanie John Lennon - Imagine. Wyrezyserowany przez Zbyszka Rybczynskiego jest zparzeczeniem cholernego przekonania ze teledysk ma byc dynamiczny. Tu wszystko jest wywazone, dzieje sie spokojnie, a biorac pod uwage ze zostal wykonany bez pomocy komputerow wywoluje niesamowity podziw u widza - polecam zobaczyc!
|
Cytat:
|
Chociaz za gosciem nie przepadam. To jednak musze przyznac, ze najlepsze teledyski ma Michael Jackson. ||
|
Guns'n'Roses - November Rain
Type O Negative - Christian Woman [Niledriver Version] Soundgarden - Black Hole Sun Garbage - Stupid girl Slayer - Season Of The Abyss ..i wiele wiecej... |
Rammstein - DU HAST, ICH WILL, SONNE
i inne || |
Pierwsze
Therion - The Beauty in Black i jeszcze kilka dobrych klipow Crematory - The Fallen Nightwish - większość ma dobrych teledyskow :) |
Prodigy- Smack My Bitch Up
|
Pink Floyd - High Hopes
Tool - Schism |
@Calme - ale trafiłeś... mi się one też podobały... szczególnie Beastie Boys :spoko:
|
To jeszcze kilka od siebie:
OutKast- Hey Ya! Beastie Boys - Sabotage Nick Cave & Kylie Minogue - Where the wild roses grow Tom Petty & the Heartbreakers - Into the great wide open Guns'n'Roses - November Rain Nine inch nails - The perfect drug |
Cytat:
Nie wiem ktora. Ta lepsza :D |
Mi się podobały teledyski Toola :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:52. |