![]() |
Wiesz hitami to zawsze jest taki syf, że się nie da! ^_^
ludzie są prości. ja też |
Cytat:
|
Cytat:
ale gdy przejdziemy do tekstów, to nie dość, że w dużej części są marne to jeszcze nazistowskie. ja tam kapeli do gazu nie posyłam :D ale nie jest to to co ja lubię najbardziej. |
Tenacious D - Tribute
|
"Kazdy ponad kazdym, innego traktuje, jakby byl niczym. Wszyscy najmadrzejsi mysla chyba, ze sa wybrancami..." Slyszalo sie kiedys ;) Ale ja i tak twierdze ze Eastclubbers, C-Bool i Manowar sa the best ;p
Nie zapominajcie tez o zespolach typu Kombi, Lady Pank i inne nieco starsze zespoly, ktore graja rownie swietna muzyke. Moje ulubione z tego rodzaju to: Pokolenie, Na falochronie, Jest taki dzien, Niepokonani, Nie od razu raj i Krakow (Myslowitz i Marek Grechuta) Ehh... "Krakow jeszcze nigdy tak jak dzis, nie mial w sobie takiej sily i, moze to ten deszcz moze przez ta mgle, ale w kazdej twarzy ciagle widze cie (...) Widze cie tak wiem, nie zrobie wiecej zdjec tak wiem, nie bede prosil, lecz tak wiem, to przeciez zaden grzech, tak wiem..." Ta piosenke wszystkim goraco polecam, bo moim zdaniem jest swietna ;) |
Co do WWO to potwierdzam:spoko:, jeden z moich ulubionych zespolow ich najlepsza piosenka (moim zdaniem) "Każdy ponad każdym" --> ocencie sami
Pozdro ;) |
Cytat:
|
na temat hh to bym sie nie wypowiadal moze ogolnie... ale jak bardzo chcesz cos z polskiego hip-hopu to tylko Kaliber 44 - Księga Tajemnicza. Prolog.... a z amerykanskiego to Cypress Hill i Beastie Boys (z tym ze BB to nie taki czysciutki HH z tego co kojarze)... (teraz powinienem wlepic liste metalowych\rockowych-obowiazkowych plyt do osluchania... ale nie ma sensu... nei da sie zmienic czlowieka przez kilkanascie linijek tekstu ;P... moze kiedys chlopak zrozumie blad ;))
|
Cytat:
;) |
WWO najlepsze :spoko: prawie wszystkie piosenki fajne...:)
|
Cytat:
|
Cytat:
A moze jakies konkretne tytuly ?? (chcialbym sciagnac, przesluchac i zobaczyc czego sluchasz) :P pozdro ;) |
Cytat:
jezeli dobrze pamietam to to jest 18l a tego nie zaliczylbym do "czystego" Hip-hop'u, nie urazajac fanów tego zespolu... takie jest poprostu moje odczucie. a wracajac do tematu podam zespoly ktore mi przypadly do gustu. donGuralesko, kasta, slums attack (szczegolnie ten stary z poczatkow) kaliber 44 paktofonika Hemp Gru WWO Zip skład Killaz Group PCP i inne. |
Cytat:
teksty też Ci się podobają? :blee: |
No ja glownie preferuje Techno i metal w stylu Manowara... ;p A z hh to tylko slysze czasami jak brat cos wlaczy, a tego na dysku jest qrde pare giga :|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:37. |