![]() |
Cytat:
|
a można podawać całe płyty?
TSA HEAVY METAL WORLD AREOSMITH NINE LIVES IRON MAIDEN LIVE AFTER DEATH IRON MAIDEN ROCK IN RIO SAXON KILLING GROUND SAXON SAXON :) IRON MAIDEN SEVENTH SON OF A SEVENTH SON IRON MAIDEN FEAR OF THE DARK ! DEEP PURPLE MADE IN JAPAN - KONIECZNIE. KLASYKA, NAWET HH-POWCY MUSZĄ DEEP PURPLE PERFEKCT STRANGERS ! AC/DC HIGHWAY TO HELL AC/DC BACK IN BLACK JUDAS PRIEST ANGEL OF RETRIBUTION J.:) ANTHRAX THE GREATER OF TWO EWILS LED ZEPPELIN (I,II,III,IV) tyle z rana mi do głowy przyszło nie napisałem o THE ANIMALS ale też warto. jak coś trzeba będzie to dopisze. jest naprawdę dużo fajnej muzy. a na temat polskiego hiphopolo się nie wypowiadam || |
verba-www.blok.
verba-mlode_wilki verba-musze_z_tym_zyc ogolnie cala plytka VERBY (8 marca) bardzo mi sie podoba :) |
Ja czasem słucham hip-hopotamów ale tylko czasami... nie mogłeś tego wrzucić w topic o mp3??
|
A jakaś piosenka hip hopu jest warta przesłuchania???
To żart oczywiście ;) Ale to jednak nie mój gatunek muzyczny :) |
Piosenka/i, ktora/e warto przesluchac :)
Siemka mam prosbe czy moglibyscie podawac tytuly piosenek
ktore sa warte poswiecenia tych 3-6 min, chodzi oczywiscie o Hip-Hop (polski) .To nie musza byc nowosci. Ja zapodam na poczatek: WWO- Każdy ponad każdym Fokus (Paktofonika) - Czas Fokus (Pokahontaz) - Powtarzam sie Gutek - Gandzia Eldo - Mędrcy z kosmosu Pezet-Noon - Ukryty w miescie krzyk WWO - W wyjatkowych okolicznosciach Czekam na wasze propozycje :) Pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:38. |