![]() |
Cytat:
No ale nie offtopikować mi tu :czytaj: 4 odcinki do końca sezonu i jakoś marnie widzę jego zakończenie :hmm: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mac!
Co Ci si***281; sta***322;o? Ostatnio ogl***261;dasz filmy jak stara baba... |
Cytat:
http://www.usanetwork.com/series/the4400/ |
W jakie dni nowe odcinki s***261; emitowane w Stanach?. Bo w sieci pojawiaj***261; si***281; we wtorek w nocy.
|
The.4400.S04E08.No.Exit
Super odcinek :spoko: Wcze***347;niejszych nie ocenia***322;em bo za bardzo nie by***322;o co :hmm: Co do napis***243;w to lepiej ogl***261;da***263; bez lub czeka***263; na te z hataka :taktak: ps. Ciekawe co z "naznaczonymi" z The.Marked, mam nadziej***281;, ***380;e jeszcze ich zobaczymy bo w tej chwili zrobi***322; si***281; z tego urwany w***261;tek :ysz: |
Cytat:
Napisy ***347;ci***261;gam dla brata bo on nicht ferstehe diese sprache.|| |
Tylko nie mow, ze ogladales z tymi napisami na sieci. Bo te napisy, ktore sie pojawily to zenada. Lepiej czekac na hatak.
|
Nie powiem, 7 odcinek zaje**sty.:taktak:
Teraz tylko czekać do wtorku.:( |
Cytat:
|
Fajny odcinek.Zrobili Tomowi kuku.:D To jedyny serial jaki oglądam.
Zacząłem tłumaczyć napisy, zrobiłem jakieś 30% ale po paru minutach stwierdziłem, że to nie dla mnie:nie: .Jakiś niecierpliwy jestem czy coś.:ysz: |
Cytat:
A podoba Wam sie ten serial? Mi coraz mniej. W kazdym odcinku scigaja kogos z jakas umiejetnoscia plus ta cala otoczka rodzina i jakies tam pie.rdoly. Tak jakos na sile wymyslane sa te nowe umiejetnosci. Nudzi mnie. |
4x6 tylko napisow brak...
|
Epizod 6 do pobrania.:taktak:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:19. |