![]() |
Cytat:
wymawiajacych ten tekst i przydał by się taki gościu który by tak robił szybko jak do Prison break i do Lost i poprawnie. Ale w przypadku The 4400 dialogi nie są znów takie skomplikowane i aktorzy mają moge powiedzieć śmiało wspaniałą dykcje jak tu wspomniał @Weron |
Matievoo:
Raczej sztuka jest przetlumaczyc zdania aktorow i je ladnie _napisac_ - tak, by jakos to brzmialo po polsku :-). Samo rozumienie to nic, bo jak ktos zna angielski to problemu po prostu nie ma, a filmy i tak najczesciej tlumaczy sie z tekstow angielskich. A co do napisow do np. Losta nie robi ich mezczyzna tylko kobieta o ksywce SliderOh. |
najlepiej mie***263; listy dialogowe
a co do t***322;umaczenia to nie 'slowo w slowo' tylko ***322;adny i zgodny kontekst :D |
A wie ktos moze co to za muzyka leci kiedy sie serial rozpoczyna.
Zorganizowalem soundtrack z pierwszego i drugiego sezonu i jakos nie slysze tam tej muzyczki. |
moze tu co***347; bedzie: http://imdb.com/title/tt0389564/
nie szuka***322;em |
Nie tam nie ma tej pisosenki. Tam jak szukalem to od razu patrzalem :)
|
Jak ktoś wyczai gdzie można znaleśc ta muzyczke to prosze podac linka !
Bardzo spodobałą mi się ta muzyka gdy się rozpoczyna serial:spoko: |
Obejrzalem 3 odcinki z pierwszego sezonu i mam wrazenie, ze ten serial jest jakis taki.. pusty?
Sam nie wiem, akcja wolna, pomysly scenarzystow dziwne, duze science fiction.. nie dla mnie :-). |
wypowiedz sie dopiero po odcinku 2x01 :)
|
To prawda, dopiero drugi sezon pokzauje klase :)
|
Na dodatek ostatni odcinek 2 sezonu pokazuje pewna rzecz, ktora nie zostaje nawet poruszona przez 5 odcinkow 3 sezonu. Serial ma duzy potencjal o ile go nie s*******a.
|
Cytat:
wracając do tematu, ten koleś na pewno się odnajdzie w kolejnych odcinkach. zresztą autorzy sami zapowiedzieli, że kluczową postacią 3 sezonu będzie Izabelle... świetna czekoladka z niej :D |
Obejrzalem dzisiaj najnowszy odcinek. Czarna rogi pokazuje. :) Szkoda, ze codziennie nie puszczaja tylko co tydzien.
|
The.4400.S03E13.DSR.XviD-ORENJi.avi
czyli to juz koniec? |
Sezonu ;)
Bedzie jeszcze czwarty... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:38. |