![]() |
Cytat:
Z wiekiem niestety palce sztywnieją. Na szczęście reszta nie mięknie :) |
Jesli juz, to bluesowym. Wydal nawet ostatnio plyte - polecam :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Mam gitary od 12 roku życia, ale dotąd nie udało mi się na nich zaśpiewać.
|
Zobaczymy co bedzie. Obejrzalem S07E22 i moim zdaniem House i Cuddy jeszcze sie zejda - pokazal ze jej ufa a ona widzi ze moze byc fantastycznym ojcem dla Rachel.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Ej, jeszcze jest żona House'a. :D
|
Cytat:
|
Bardzo smutna wiadomosc. Choc kraza plotki ze osmy sezon bedzie ostatnim...
|
Cytat:
Mój komentarz: :buu: ! I liczę na jakiś występ gościnny, że coś ją przejedzie np. za karę... |
Iiihaaa! Robi sie miooodnieee!
|
Ajajaja robi się KRYMINALNIE ! k***a
|
Cytat:
|
Nie psuj mi humoru Patrix. :D
Mam nadzieję, że ona mu coś odwinie i tak łatwo jej się nie pozbędzie. :szczerb: |
Cytat:
chyba nie zapomnieliście po co on się z nią hajtnął i kogo ona gra, oraz jak to House zrobił raport wydatków by udowodnić Wilsonowi, że dużo na tym zaoszczędzi i ile by to kosztowało gdyby się rozdrabniał. :szczerb: |
"Three stories" jest świetny.
Nie podobał mi się ostatni, ale przynajmniej żonę ma Polkę :D Mam nadzieję, że zakończą ten serial wkrótce. Wątek z Cuddy zaczyna mnie wqrwiać. Niech on się powiesi czy cuś, niech zachoruje i się źle zdiagnozuje, ale niech już nie robi z siebie błazna jeśli chodzi o tę babeczkę. |
Ostatnie dwa odcinki czwartej serii to dla mnie mistrzostwo swiata - do tej pory zaden inny im nie dorownal w mojej opinii. W moim prywatnym rankingu dalej sa ostatnie dwa odcinki serii piatej, "Three stories" z pierwszego sezonu i 20 odcinek serii piatej :-)!
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:27. |