![]() |
Zabieram sie za sciaganie :D :fiu:
|
No to tak jak ja ju***380; zassane 59% z emula :D
|
Sawyer w tym odcinku wymiata :D
nurtuje mnie jedno pytanie - kiedy wyja***347;ni***261;, co by***322;o przyczyn***261; cudownego uzdrowienia m.in. Locke'a? |
Sawyer tak :D
"Jak śmiesz!" :D Przyczyną uzdrowień jest (Locka, Rose) wyspa (było to mniej więcej wyjaśnione w retrospekcjach Rose właśnie). Mnie bardziej interesuje, w jaki sposób John stracił władzę w nogach. |
A nie bylo nigdzie powiedziane jak utracil wladze w nogach?
Ja juz nie pamietam. Tyle tych odcinkow bylo. Jest szansa, ze jak dobrze pociagna to 3 sezon bedzie lepszy od 2. Sawyer to jedna z najbarwniejszych postaci z calego serialu. |
A on nie straci***322; w***322;adzy w nogach w wyniku wypadku samochodowego ???
Jak by***322; za***322;amany ***380;e ojciec jego ukrad***322; mu nerke ;) (sam odda***322;) |
Nie przypominam sobie żadnego wypadku :nie: i z tego co pamiętam, do tej pory nie było mowy o okolicznościach.
|
Cytat:
|
mi si***281; wydawa***322;o, ***380;e to jaka***347; choroba, ale pewny nie jestem, a przegl***261;da***263; tych wszystkich odc to mi sie nie chce.
|
Cytat:
|
Wczorajszy odcinek troche lipny by***322; :\ zeby nie powiedzec beznadziejny ... niby cos tam sie dowiedzielismy o wybuchu .. ale to jeszcze nie to :/
ehh |
Lipny to ma***322;o powiedziane....
Og***243;le to lost spada na psy, coraz gorsze odcinki, praktycznie nic nie wnosz***261;.... Szkoda by***322;o zasysa***263; ca***322;y dzie***324; z emule ... |
Slaby ten odcinek. Lepiej za duzo nie pisac bo fani Losta zaraz wpadna i zrobia burde :) Te odcinki to juz od 2 sezonu nic nie wnosza.
|
Tak, ostatni odcinek kaszana.. :/.
|
zgadzam sie z przedmowcami niestety :/
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:09. |