![]() |
oo szit o kurdee skonczy***322;***281;m 2 sezon ||
ja pitole ale sie sko***324;czy***322;o.... te ostatnie 4 odcinki sezonu 2...lol jaki zwrot akcji... |
Cytat:
|
Wiekszosc dobrych seriali zostaje zabitych. Przez popularnosc.
Takie mam odczucie. Im serial na poczatku jest lepszy tym pozniej go bardziej spi....la. Tak samo wedlug mnie jest z lostem. Na poczatku mi sie podobal. A pozniej to juz tylko ziew. Szczegolnie draznia te dalsze odcinki krecone na sile, te nowe watki, ktore niby maja cos wniesc. No i wnosza, ale nude. Dobry serial to chyba powinien miec gora 10 odcinkow. I koniec. Chociaz sa ciekawe seriale, ktore maja po kilka sezonow i przyjemnie sie oglada. Ale potem to juz bardziej kwestia przyzwyczajenia dochodzi niz jego jakosc. |
eee narazie mi si***281; podoba ta pa***347;***263; :)
|
@Weron - przykladem dobrego, kilkusezonowego serialu moze byc '24' - kazdy sezon trzyma ten sam (czasami lepszy od poprzednika) poziom! Kto nie widzial - polecam.
Choc nie powiem - Prison break nadal trzyma swoj stary poziom. |
To co jutro lost ? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Spotkalem sie z taka opinia od osob, ktore ogladaja naprawde sporo roznych seriali (tak tez uwaza moj ojciec - u mnie 24 wyprzedza tylko PB). I racja, jest 5 sezonow, ale zapewniam Cie, ze ogladanie naprawde idzie baaardzo szybko (tym bardziej, ze 1 sezon wcale nie jest najlepszy ;-D). 6. rusza dopiero od stycznia, wiec masz sporo czasu na nadrobienie zaleglosci, polecam. |
Cytat:
|
Cytat:
Co to za odcinek 03x00?? ZNowu powtórki ??? |
Cytat:
Z obu sezonow. |
czyli kolo 5 trzeba wsta***263; :P to mzoe jeszcze zdaze przed szkola obejrze***263; ;p
|
kto rano wstaje :spoko:
Lost.S03E01.HDTV.XviD-XOR |
Ten oglada Losta 3x01 ;p
|
mam ale poczekam do wieczora ;) i wtedy b***281;d***281; ogl***261;da***322;
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:45. |