![]() |
Cytat:
|
Skonczylem ogladac drugi sezon. MNie nie zachwycil. Malo tego ta koncowka w ogole mi sie nie podobala.
Jeszcze na dodatek te postacie mnie denerwuja jak, Niggaz - killer + jego dzieciak, Claire z tym dzieciakiem (caly czas lazi i marudzi , co to jest jakas moda na sukces?), Gruby bo nic nie robi tylko sie obzera oraz lapie jakies wizje, Bernard i jego lajf (zwiazek emerytow i rencistow) i tam jeszcze pare. Akcja tak wciagajaca sie zrobila, ze lepiej nie ogladac wieczorem bo mozna przysnac. A na dodatek zginela Ana-Lucia, ktora wnosila jakis pozytywny element do calego serialu. Nie wiem o co chodzilo scenarzyscie, ze ja usmiercil. Szkoda. Dobrze, ze zostali Sawyer, Jack, Kate. Bo juz wtedy w ogole nie byloby sensu ogladac. A ten Mr Eko jak wyskoczyl z tym kosciolem to myslalem, ze sie zalamie. Na poczatku wniosl troche ozywienia do serialu. Ale teraz widze, ze chyba scenarzysci ( rzucilem okiem jest ich ponad 10 ). Nie wiedza co z nim zrobic. |
Weron - prawda jest taka, ze najlepsze odcinki sa "Lock'owe".
Co do usmiercenia Any-Lucii, producenci mieli jej dosc, bo byly z nia problemy na planie :D, a w prawdziwym swiecie miala chyba wyroki za jazde po pijanemu. Co do Mr Eko - moim zdaniem jest to jedna z lepszych postaci tego serialu. Pelno symboliki i inne nastawienie do zycia - DOBRY bohater. Jack z Lockiem ciagle walcza o pozycje przywodcy, tez dobry watek. Faktem jest jednak, ze producenci momentami strasznie na sile przedluzaja jakies watki lub wprowadzaja calkowicie beznadziejnie i nudne. |
obawiam się, że chciwość przysłoni zdrowy rozsądek twórcom i z Lost stanie się to samo co z serialem Lexx, gdzie po 2 pierwszych fenomenalnych i niesamowitych sezonach kolejne były... lekko mówiąc dupiate.
|
ja trzeciego sezonu najprawdopodobniej ogl***261;da***263; nie b***281;d***281;, pierwszy mi si***281; podoba***322;, za wyj***261;tkiem tego cienia wci***261;gaj***261;cego innych pod ziemie, drugi od momentu wej***347;cia do bunkra z pr***261;dem, prysznicami, jedzeniem itp, przesta***322; mi si***281; podoba***263;, a jak jeszcze ogl***261;dn***261;***322;em ostatni odc to ju***380; straci***322;em ochot***281; na sezon trzeci. jako***347; ju***380; mnie nie interesuje sk***261;d si***281; we***378;mie nast***281;pna grupa na wyspie i kogo u***347;mierc***261; tym razem.
|
@Smartek masz racje ten gosc tez jest jedna z pozytniejszych postaci tego serialu. Ale jak juz zaczal sie wczuwac z ta konsola w tym bunkrze to przestaly mi sie podobac te odcinki z jego udzialem.
|
@pops slusznie zauwazyles w, ktorym momencie zepsuli caly serial. Mam mniej wiecej takie samo zdanie. :)
|
Dzis w TVP 1 o 20:15 startuje odnowa Sezon 1 (po 2 odcinki)
|
Cytat:
|
komu***347; si***281; nudzi to na Pro7 te***380; leci LOST chyba bodaj***380;e w soboty (po niemiecku) :D
|
Jak podałem w innym temacie LOST II reaktywacja
|
Cytat:
|
Cytat:
ponoć od września ma być ... :P |
Nie ma na co juz czekac, kaszana sie zrobila z tego i tyle w tym temacie.
Zreszta juz mozna poczytac, ze serial traci na popularnosci. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45. |