![]() |
O nowe odcineki, zassam se puki jeszcze net jest :D
|
Pono***263; finale 2 sezonu mia***322; odpowiedzie***263; na wiele pyta***324; - wed***322;ug J.J. Abramsa
Ja dzi***281;kuje za takie odpowiedzi - no i co teraz pozostaje? znowu CZEKANIE! |
powiem tylko tyle praktycznei nic sie nie wyjasniło :\ , tylko jeszcze wiecej niewiadomych ? ciekawe czy we wlazie zgineli czy zyja dalej ? :D jeden wielki lol ...
|
Moim zdaniem lost sie juz konczy. Nie ogladalem co prawda calej drugiej serii bo tylko 3 pierwsze odcinki ale juz pod koniec pierwszego sezonu coraz mniej mi sie podobal. Pomysl na serial i jego wykonanie bylo niezle. Moglismy ogladac losy ludzi, ktorzy przezyli z robitego samolotu. I przy okazji dowiedziec sie co spowodowalo, ze akurat znalezli sie w tym samolocie - czyli ich wczesniejsze zycie. Ale potem? Jacys dziwni "tubylcy" porywajacy dzieci, podejrzany bunkier, tajemniczy ciag liczb. I tak obejrze drugi sezon do konca ale to tylko tak, zeby zobaczyc co to tam wymyslili. A UFO juz tam bylo? :)
|
Mi sie podobal...
Dla mnie jeden z lepszych odcinkow w sezonie Mowicie, ze sie nic nie wyjasnilo? Wiadomo, czemu samolot sie rozbil, co sie dziaje, kiedy nie wpisze sie liczb, kto jest prawdziwym przywodca 'innych' A reszta odpowiedzi? Jaki bylby sens krecenia 3ciego sezonu, skoro teraz odpowiedzieliby na wszystkie pytania. |
Tak ale co z tego jak guzika juz nie ma ? :D pozatym jak myslicie Lock i Eco przezyli ?
|
Ostatni Loscik MIODZIO:D Nie wiem czy dam rade poczekac az do pazdziernika...:(
|
BEZNADZIEJA.....
to byl OSTATNI odcinek? LOL zwlaszcza po tym jak byl zapowiadany... lol .... dowiedzielismy sie 2, 3 rzeczy i co z tego jak doszly kolejne.... LOL dowalanie kolejnych tajemnic w FINALE LOL LOL i jeszcze raz LOL ps. Cytat:
czemu samolot sie rozbil, ok ale co zrodlem tego magnetyzmu? co sie dzieje kiedy nie wpisze sie liczb? nie wiadomo... niebo robi sie inne i slychac jakis dzwiek... DLACZEGO? kto jest prawdziwym przywodca? i co z tego, akurat to nic nie zmienia, tylko pozostawia pytanie dlaczego akurat ON dal sie zlapac i czy DAL SIE czy przez przypadek... MASAKRA |
Moim zdaniem odcinek całkiem niezły. Rozkręcał się powoli, ale ostatnie 30...:wow:
Moim zdaniem zarówno Lock jak i Mr. Eko nie żyją :( Widać Abrams musiał się pozbyć części ekipy, żeby odchudzić budżet ;) Zaciekawiło mnie, że Libby podała się Desmondowi za Elizabeth (ewentualnie Elizabeth podała się za Libby. Ciekawe, czy pojawi się jeszcze w 3 sezonie. Moim zdaniem obecnie największą zagadką jest to, czym tak naprawdę zajmują się "The Others". Wiemy, że prowadzą jakieś testy i że znajdują się na wyspie z własnej woli (w większości). Jak obstawiacie, czy serial w 3 sezonie pójdzie bardziej w kierunku S-F (bunkry, magnetyzm, katastrofy, itd.), czy raczej przygodowym ("The Others") |
Odcinek całkiem fajny :)
|
Ilość załączników: 1
Całe to LOST - to jedno wielke "Truman Show "
no do pazdziernika sporo czasu wiec mozemy sami pisac senariusze (obstawiac) Pozdrowienia dla Mrs. Widmore...;) proponuje sie skupisc na tym komumikacie :spoko: |
@mdfire Libby to zdrobnienie od Elizabeth :)
|
Cytat:
a tu do screen :fiu: nie sprawdzalem - jakis dobry z matmy nie przeliczy WIDZIMY WYRAZNIE LICZBE 7418880. tzn jezeli pomnozymy przez siebie liczby znane ze stacji: 4*8*15*16*23*42=7418880 wiec wiemy na 100% ze mialo to zwiazek z tym co zrobil Desmond w bunkrze. |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym jakby w tym odcinku nagle wszystko odkryli to dopiero były by lamenty. Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:55. |