![]() |
19 odcinek losta ju***380; jest ||
|
Cytat:
seriali mi narazie najbardziej brakuje.. |
Zabieram się za ściąganie 19 odcinka :D
@Smartek, a ja mogę :P |
Nie powiem , odcinek ciekawy , troche sie rzeczy juz po woli wyjasnia... ale jak zawsze scenarzysci zaserwowali nam kolejny watek ... nie bede m***243;wi***322; o co chodzi z uwagi na osoby ktore tego jeszcze nie oglada***322;y :>
|
Juz na dysku, ale musi poczekac :)
Za to Prison Break 1x17 bardzo dobry :spoko: |
zapomniałem o Lostach - myślałem, że dziś jest środa :\
@Oktawian dobrze, że pamiętasz zeszły tydzień :spoko: |
@icemac @Oktawian chyba mowil o dzisiejszym odcinku ;)
Jestem dumny, bo w tym tygodniu nie ogladalem trailerea, ani nie czytalem prawie zadnego spoilera (jeden przypadkiem :() BTW. Moze by tak zmienic nazwe tematu na "SERIALE"? ;) Co Wy na to? |
Niee Ice dobrze m***243;wi ;p :D W zesz***322;ym tygodniu sie pospieszy***322;em i opisa***322;em odcinek chyba ko***322;o 9 rano || ?
|
Cytat:
Ja też bym był za tym, żeby jeden z modów zmienił tytuł tego topicu! |
Jak chcecie mogę zmienić, żaden problem. Tylko czy na pewno dyskusja toczy się tu na więcej seriali, niż te wymienione.
|
Cytat:
Do tego Prison break, wzmianka o The Evidence, i jak ktos chce cos napisac o jakim serialu, to pisze tutaj. Jak dla mnie zmienic, ale zostawic w offtopicu, bo tu wiekszy ruch :) BTW. Ogladalem wlsnie Lost 2x19... Taki sobie; nienajgorszy, ale tez bez rewelacji... Pare spraw zostalo rozwiazanych... Widac, ze najciekawsze zostawiaja na koniec sezonu (mam nadzieje chociaz) |
Cytat:
Ale nie chciałbym też, żeby później było, że ktoś założy topic o jakimś serialu, to go zjedziecie, że jest temat ogólny i nie może. Bo jak tu zacznie się dyskutować nie o kilku, ale kilkunastu serialach to naprawdę się niezły bałagan zrobi.. |
Cytat:
|
Wyszedł pierwszy sezon Losta na DVD z lektorem jakby ktoś jeszcze nie wiedział, a jest zainteresowany :)
|
Cytat:
bo imperial jakoś się nie chwali :nie: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |