![]() |
true, ja rowniez chetnie zobacze tylko zeby to sie nie ciagnelo w nieskonczonosc :/
|
Gdzieś słyszałem, że 4 sezon ma jeszcze być - a może i 5 - ech... czuję, że ten serial może się solidnie popsuć...
|
zaczynaja szopke odwalac....
ale trudno, moze nie bedzie juz tak dobry, ale zawsze ile to wiecej ogladania ;) :D |
jakby sie skonczylo na drugim sezonie to byscie narzekali ze krotki:D
a tak to narzekacie ze za dlugi i juz nudny sie zrobil... nie wyprzedzajcie faktow!! jeszcze bedziecie blagac o nastepne odcinki:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A pozostaje coś innego niż czekanie ? Oczywiście, można je sobie umilić zapoznaniem się z innymi serialami :)
|
Coś dla Pań
.........Nowy przystojniak w obsadzie..................
W trzeciej serii popularnego serialu "Zagubieni" do znanej już widzom ekipy dołączy nowy aktor. Producenci wybrali młodego Brazylijczyka, Rodrigo Santoro ( "Carandiru" , "To właśnie miłość" ), który może stanowić nie lada konkurencję dla uznanych za najbardziej przystojnych: Matthew Foxa (dr Jack Shephard) i Josha Holloway'a (Sawyer). |
a dla panow? :(
|
Cytat:
|
echh no i sta***322;o si***281; zacz***261;***322;em ***347;ci***261;ga***263; 1 sezon z lektorem :)
zobaczymy cio to ten LOST :P |
hehe ja pierwszego sezonu nie ogladalem;) tylko drugi... mam zamiar obejrzec pierwszy, no ale jak leci w TV to mi sie nie chce:P Musze poszukac i sciagnac sobie na kompa:)
|
1 sezon dawa***322; rade :D
|
luke po Loscie zapelni***322; mi serial deadwood ;] tez bardzo fajny ;]. Juz nie moge sie doczeka***263; 3 sezonu losta :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |