![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
[SERIAL] Oficer/Oficerowie
Jako, że widze tutaj rozmowy tylko na temat zagranicznych seriali więc otwieram topic dotyczący polskiego serialu Oficer i jego kontynuacji Oficerowie
![]() Co do pierwszej części serialu chciałbym powiedzieć, że nie widziałem jej w czasie kiedy po raz pierwszy wyświetlana była w TV. Zobaczyłem ją dopiero kiedy wyświetlana była po raz drugi jednak zacząłem ją oglądać jakoś od 4 odcinka i początkowo strasznie się zniechęciłem ponieważ przypominało mi się o nim za późno i widziałem prawie zawsze 1/2 odcinka... Następnie ściągnąłem sobie kilka początkowych odcinków -serial wciągnął mnie i uważam, że Dejczer odwalił kawał dobrej roboty... Teraz przyszedł czas na kontynuację serialu i jestem trochę niezadowolony z tego, że główny bohater został zepchnięty gdzieś w cień. Pierwszy odcinek obejrzałem przed premierą i trochę jestem zaskoczony sceną z atakiem rakietowym bo to już chyba lekka przesada jak na polskie realia ![]() No i to chyba na tyle - co Wy myślicie na temat tego serialu? ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zapowiada sie dobrze
rakieta za slaba na polskie realia? 200mln ojro wiec wszystko jest mozliwe!
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Oficer byl dobry i mi sie podobal.
Co do Oficerow to zenada. Ogladalem to dzisiaj i myslalem, ze sie zalamie. Takie glupoty, ze szok. Jak mozna tak spi.epr.zyc serial. Nic tam nie mialo sensu. A ta koncowka z rakieta podsumowala caly odcinek. Zaczne od poczatku. Jakies *****ne cwiczenia o ktorych nie wie, ze to cwiczenia, gdzie ona skacze sobie z dachu. W miedzyczasie Pazura chleje i ja obserwuje. Glupota. Morderstwo gosc wlacza jakas tam lodowke i na dodatek strzela. Glupota mogl od razu ja kropnac. A nie bawic sie w elektryka. Przyjezdza psycholog. Dowiaduje sie, ze to pomylka. Glupota. W miedzyczasie Pazura chleje. Pazura jedzie po nia, niby specjalnie zostala wyznaczona przez tego goscia. W porzadku ale czemu akurat jeszcze wczesniej byla przez niego obserwowana? Bzdura. W miedzyczasie, a jakze Pazura znowu chleje. Ta scena kiedy jada do wiezienia zobaczyc sie z tym gosciem z Legii. Nie wiem Bez sensu. Glupota. Zatrzymuja sie po jakies bulki, zapiekanki czy cholera wie co. Pazura tam chyba znowu chlal. No i ta rakieta. Za takie produkcje to ja serdecznie dziekuje polskiej telewizji. W ogole czy juz nie ma innych pomyslow tylko wszedzie trzeba wciskac policjanta, ktory chleje?Dno. Dno i jeszcze raz dno. Zamiast rakiety mogliby od razu zbombardowac ten samochod bylo by lepiej. Strata czasu aby to ogladac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zgadzam si***281; z Demkiem
![]() my***347;la***322;em, ***380;e to b***281;dzie co***347; s***322;abego ***380;enuj***261;cego, jak to cz***281;sto bywa przy kolejnych seriach, a tu wszystko zmierza w dobrym kierunku
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.08.2006
![]() |
Dajcie spokój - niektórym po prostu palma odbija. Atak rakietowy? I czy tylko mi się wydawało, że przed samą eksplozją wyraźnie widać jak rakieta wylatuje z lasu - co, slalom gigant pomiędzy drzewami? I oczywiście gliniarz, który chleje i nikogo to nie rusza - takie są realia w Policji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ZnakJaworznickiegoBikera
a czy zawsze musimy pokazywac super prawych, moralnie poprawnych niebieskich? w policji sie pilo, pije i bedzie pilo. tyle, ze juz mniej niz za komuny
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
@Demek przesta***324; wypisywac takie rzeczy.
Rownie dobrze taki slogan mozna zastosowac do kazdej innej profesji. Zanm paru i to nie z widzenia ale bardzo dobrze.Nikt nie pije na sluzbie. Jesli sa takie wypadki to sporadycznie moze sie to zdarzac bo tak jest wszedzie. Ale nie gosc przyjezdza na akcje i przy wszystkich sobie pije. Bzdura do kwadratu. Scenariusz napisany na kolanie. Nie spodziewalem sie takiej lipy. Jedynie Grand przez ta chwile pozytywnie sie pokazal ale ta scena to tez glupota. Pazura w ogole nie pasuje do tego serialu. Liczyli, ze wezma goscia to ogladalnosc wzrosnie. Bo nie wiem jaki byl inny cel. Lepiej mogli wziasc kogos mniej znanego. Porazka na maksa. PS u gory w mojej wypowiedzi wkradla sie literowka. Nie lodowka tylko lokowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ZnakJaworznickiegoBikera
@Weron
mam bardzo duzo znajomych policjantow wiec nie mow mi, ze czegos nie wiem badz jest inaczej. znasz takich co nie pija i ok, ja znam takich co pija duzo co do serialu - nie oceniaj dnia przed zachodem slonca
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedz***261;, pij***261;, lulki pal***261;... trawka, trunki wyskokoprocentowe - jak w ka***380;dej grupie zawodowej trafiaj***261; si***281; ludzie i "ludzie".
gorzej jak na takiego "ludzia" przyjdzie nam trafi***263;... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ZnakJaworznickiegoBikera
masz racje, nie mowie, ze wszyscy
trawki u mnie w kmp nie pala bo non stop maja badania
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Widzia***322;em ju***380; drugi odcinek Oficer***243;w
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Ogladalem odcinek z rakieta - nie wiem kto tam gra policjantow, ale kazdy ***** wie ze dopoki sie nie strzela to nie trzyma sie palca na spuscie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
M@X skoro ogladales to napisz wiecej niz tylko o trzymaniu palca na cynglu.
Wiem, ze potrafisz. Nie krepuj sie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Nie, bo demek nie lubi jak jezdze po lubianych przez niego rpodukcjach pod katem artystycznym ;-). Patrze wiec jako militarysta. Ruszanie sie, obsluga broni itd. - do bani.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
chyba, ze za PRO uznamy latanie z zabawkami po lesie ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|