![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Za przeproszeniem - w d***e byles, g***o widziales. Nie wiesz gdzie jezdzimy na wyjazdy, kto prowadzi nasze szkolenia i w jakich jednostkach Ci ludzie byli przed przejsciem na emeryture i rozpoczeciem wspolnej zabawy z hobbystami. Z reszta nie mowie ze ja sie tak ruszam - gdybys mi to zarzucil to OK, ale pojecie to akurat mam i to niemale. Wiec sie nie wypowiadaj co jest PRO a co nie.
Co do Garfileda - wypadaloby miec jakies pojecie, bo to dobry komiks jest ;-). @Prezesik - zle sie wyradzilem. Piszac "trzeba byc *****em' chodzilo mi o ludzi ktorzy z bronia maja do czynienia. Zolnierz za trzymanie palca na spuscie w czasie cwiczen dostaje rozniste kary - od karceru po przedluzenie sluzby zasadniczej ;-). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
no coz Weron@ zgadzam sie z toba w 100% ... serial oficer/oficerowie jest po prostu denny!!
ma tyle smrodow i dluzyzn ze szkoda o nich gadac ... to co sie na razie zmienilo na plus po pierwszej czesci to kamera - jest bardziej dynamiczna moze kolesie w koncu zrozumieli ze cos nie tak robia a takie kino jest bardzo latwo zepsuc ... takie filmy powinni robic fachowcy, a jak nie fachowcy to ludzie otoczeni fachowcami - bo my jako ******ni widzowie bedziemy zwracali/lapali ich na kazdym podknieciu 'palec na spuscie' czy tez specjalna instalacja elektryczna ("przeciw suszarka") do domow z basenem no ale czego mozna wymagac od rezysera 'na dobre i na zle' czy tez scenarzysty 'spona' ... kiedy w polsce zaczna filmy robic pasjonaci? kiedy serial bedzie krecilo kilku scenarzystow i kilku rezyserow? bo takiego filmu nie uratuje swa gra szyc czy chyra ... ![]()
![]() |
#20 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurcze ten serial robi si***281; zakr***281;cony jak cieplutkie spaghetti na talerzu...
zastanawia mnie, dlaczego Szyc zamiast powiedzie***263; prosto z mostu o co biega, strzela zagadkami... ![]() do tego ta zakr***281;cona historyjka z testem lojalno***347;ci.... og***243;lne spoko, tylko troch***281; za bardzo przekombinowane moim zdaniem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
woitas widze po twoim podpisie, że oglądasz 24, więc ciebie nie powinno to dziwić, mnie nie dziwi. Dlaczego w amerykańskich serialach ludzią się takie rzeczy podobają, a w polskich to już jest "blee", "fujj" i ogólnie przedobrzone?? Mi się serial bardzo podoba tylko szkoda, że odsuneli "kruszona" na 2 plan.
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty ![]() Spiesz się powoli!
(lepiej na tym wyjdziesz) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
@Cancel skoro juz nawiazales do amerykanskich produkcji to daj przyklad takiego serialu.
2 odcinek kompletnie o niczym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
@Weron jak dla mnie ten odcinek wcale nie był o niczym, wyjaśnimło się o co chodzilo z tą psycholog i dodano nowych zagadek np. o co chodzioło Kruszonowi. Czyli podsumowując odcinek: trochę się wyjaśniło i przyboło więcej zagadek, czyli prawe jak w amerkańskich serialach.
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty ![]() Spiesz się powoli!
(lepiej na tym wyjdziesz) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
nie ma to jak internet offline
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.08.2006
![]() |
Ale Skucha - Powinni Publicznie Przeprosić, Mają Poważnych Ludzi Za Kretynów? To Jest Właśnie Prawdziwy Polski Showbusiness !
Brawo Gallus - Szacunek !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.09.2004
![]() |
Prawie jak sensacja,prawie jak 24.***346;miechu warte!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po dzisiejszym odcinku coraz bardziej wyra***378;ne jest, ***380;e robi***261; nasz***261; pani***261; psycholog w balona...
wg mnie dzisiejszy odcinek jak narazie jest najlepszy z ca***322;ej serii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Mi ten serial sie nie podoba. On w ogole sie nie rozkreca. Sztucznie ciagna poszczegolne sceny. Na dodatek wplataja jakies bezsensowne watki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Mam wyklady z gosciem pracujacym przy tym filmie... Przyznaje otwarcie - ot, chalturka ;-).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
4 i 5 odcinek oficerowie , chetnie obejrze jak ktos bedzie uprzejmy
tu dobra muza na zachente http://rapidshare.com/files/251023/D...ton_Latino.mpg
![]() |
|