![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#556 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dowiedziałem się o śmierci Michaela zanim obejrzałem te odcinki po przerwie...
Tzn. w dalszym ciągu ich nie obejrzałem. Zepsułem sobie oglądanie? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#557 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie... w sumie to nie tyczyło się żadnej akcji, dowiadywałeś się o tym dopiero na samym końcu kiedy pokazywali "wycinki z przyszłości".
![]() |
#558 |
-=Advokat^Diabła=-
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
obejrzałem FinalBreak czyli te 2 bonusowe odcinki i powiem że są fajne ^^ wow Gretchen znowu w akcji, Tatusiek Lol nie no na mój gust...powinien byc 5 sezon z udziałem kobiet Xd prisona
![]() Ale wracając do koncówki 4tego: -szkoda, że generała w pace więźniowie nie pukneli byłoby ciekawie... -T-bag w więzieniu z jedną ręką jak ktos taki moze stać na szczycie w pace?xD no ale dobra... - śmierć majkela? nie wiem jakby to ująć...ale wszyscy wiedzą że Majkela stać na numer w stylu hudiniego, więc to nie jest powiedziane ze nie bedzie 5 sezonu ![]() - Naprawde szkoda mi Gretchen taka z niej fajna suka do zabijania...ehh powinni zrobic jeszcze jeden sezon moze w europie? - oglądaliscie 4 sezon i w firmie było najnowczesniejsze labolatorium medyczne na swiecie, gdzie majkelowi usuneli tego guza, więc jakim cudem znowu go miał? I pytanie co sie stało z tym labolatorium i techniką która niby o całą dekade wyprzedzała cały świat ze swoimi możliwosciami? Ja mysle ze ktos z firmy jednak przeżył w każdym bądź razie jesli majkel rzeczywiscie jest martwy to na siłego sklonują jako człowieka o ponadnaturalnych umiejetnosciach umysłowych. Takich Skołfildów świat potrzebuje XDD -w Fajnal Breku zastanawia mnie ta nieostrożność majkela i ekipy że agent federalny sie wdarł do ich haty? To troche nie podobne...no ale i tak go wycyckali jak to majkel ![]()
![]() |
#559 |
Pingwin specjalista.
Zwyrolu Ty...
![]()
![]() |
#560 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Desden
Cytat:
![]() ja juz nie chce piatego sezonu, to byloby przegiecie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Ja po 10 minutach tych dodatkowych odcinkow gdy zobaczylem ze dziwnym trafem wszyscy siedza w tym samym wiezienu wylaczylem to wpiz....
To jest juz tak glupie ze glowa mala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
ZnakJaworznickiegoBikera
przeciez wszystkich zlapali na florydzie, to gdzie mieli siedziec? w stanowym na florydzie...
tu nie ma nic niezwyklego ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Nie znam sie na tym ale chyba jest tam troche wiecej wiezien niz jedno
![]() Ale tu nawet nie chodzi mi o to czy to mozliwe tylko ze widac jakie to juz jest naciagane i na sile robione. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a nie wpadłeś na to, że celowo ich posadzili razem? wiedzieli o wzajemnej nienawiści naszej gromadki i liczyli na to, że się pozarzynają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obejzalem
nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac czy moze lepiej wylaczyc bardzo mnie dziwi, ze ucieczka Sary czy jak jej tam nie trwala caly nowy sezon nie wspominajac o kolejnej garsci niezgodnosci logicznych... ale najwazniejsze - glowny bohater zginol? nie pokazano jego ciala (zreszta w tym serialu pokazanie odcietej glowy nie dowodzi niczyjej smierci ![]() ![]() oglada sie to jak kiedys Dynastie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
ZnakJaworznickiegoBikera
to ja chyba juz wole dynastie ogladac niz kolejny sezon PB
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czekamy na sezon 27, syn Mickaela uwieziony przez zla przeszkolanke i mamy Daycare Break
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
ZnakJaworznickiegoBikera
nieeeee
w seozonie 27 to juz o wnukach bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Pingwin specjalista.
![]() |
#570 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z tego serialu wycisnęli wszystko co się da... lepiej niech go już zostawią w spokoju.
![]() |
|
|