![]() |
Z gęby widać było, co jakoś wcale mi nie przeszkadzało oglądać. ;)
|
Cytat:
|
Gdzie wy oczy macie, przecież to widać!
|
No patrze on? Aż się wierzyć nie chce. W takim razie na stos z nim!
I prewencyjnie oblać benzyną - co by się dobrze palił :szczerb: |
Nie, nie mówię o T-Bagu. Giej grał hetero. Był to Michael Scofield :szczerb:
|
Czyli co tam giej grał hetero, hetero gieja?
A który to taki tajniak? Bo ten co mu dłoń odcięli to nie ukrywał, że giej :szczerb: A swoją drogą to szkoda, że nie odcięli mu jeszcze czegoś :D |
Ten serial stracił trochę w moich oczach odkąd dowiedziałem się, że giej grał hetero :szczerb:
|
Z tego serialu wycisnęli wszystko co się da... lepiej niech go już zostawią w spokoju.
|
|
nieeeee
w seozonie 27 to juz o wnukach bedzie |
czekamy na sezon 27, syn Mickaela uwieziony przez zla przeszkolanke i mamy Daycare Break :szczerb:
|
to ja chyba juz wole dynastie ogladac niz kolejny sezon PB
|
obejzalem
nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac czy moze lepiej wylaczyc bardzo mnie dziwi, ze ucieczka Sary czy jak jej tam nie trwala caly nowy sezon nie wspominajac o kolejnej garsci niezgodnosci logicznych... ale najwazniejsze - glowny bohater zginol? nie pokazano jego ciala (zreszta w tym serialu pokazanie odcietej glowy nie dowodzi niczyjej smierci :P ) wiec mimo szumnego ogloszenia zakonczenia filmu mozna sie spodziewac powrotu Mickaela, moze jako szefa firmy? :D oglada sie to jak kiedys Dynastie :D wszyscy wiedza ze glupie jak but, ale przed TV siedza :P |
a nie wpadłeś na to, że celowo ich posadzili razem? wiedzieli o wzajemnej nienawiści naszej gromadki i liczyli na to, że się pozarzynają :P
|
Nie znam sie na tym ale chyba jest tam troche wiecej wiezien niz jedno :]
Ale tu nawet nie chodzi mi o to czy to mozliwe tylko ze widac jakie to juz jest naciagane i na sile robione. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |