Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   [Serial] Prison Break (https://forum.cdrinfo.pl/f26/serial-prison-break-65519/)

woitas 05.06.2006 16:42

Cytat:

Napisany przez mdfire
W serialu padają słowa "... prawdopodobnie nie żyje. Karetka w drodze". Dziwne, że policjanci nawet nie zbadali jej pulsu.
Ale ja też mam nadzieję, że przeżyje i Michel będzie mógł się jej odwdzięczyć:P .

nie wiem, ale jeśli wchodząc do pokoju widzisz leżącą osobę w dodatku całą siną, to raczej byś pomyślał, że nie żyje.
wtedy dajesz znać przez radio i odpowiednie osoby wysyłają karetkę, a jednocześnie koronera...

a puls może sprawdził w następnym ujęciu, którego nie pokazano :P
hehe... to serial więc nie czepiajmy się drobiazgów.
prison break jest świetny i mam nadzieję, że pierwotny scenariusz nie zostanie sztucznie rozciągnięty na X dodatkowych sezonów (jak lost z 3 na 6 :|) :taktak:

mdfire 06.06.2006 11:20

Cytat:

Napisany przez woitas
nie wiem, ale jeśli wchodząc do pokoju widzisz leżącą osobę w dodatku całą siną, to raczej byś pomyślał, że nie żyje.
wtedy dajesz znać przez radio i odpowiednie osoby wysyłają karetkę, a jednocześnie koronera...

a puls może sprawdził w następnym ujęciu, którego nie pokazano :P
hehe... to serial więc nie czepiajmy się drobiazgów.
prison break jest świetny i mam nadzieję, że pierwotny scenariusz nie zostanie sztucznie rozciągnięty na X dodatkowych sezonów (jak lost z 3 na 6 :|) :taktak:

Może się czepiam, ale pierwszą reakcją większości osób, a w szczególności służb ratowniczych, na widok leżącej, sinej osoby jest próba udzielenia jej pomocy. Dopiero po sprawdzeniu podstawowych objawów (oddech, puls, itd.) można powiadomić dyspozytora/pogotowie. Ale zdaję sobie sprawę, że reżyser próbował zwięszyć napięcie i utrzymać widzów w niepewności.

A co do dodatkowych sezonów, to czytałem, że producenci zapowiedzieli zakończenie serialu na II sezonie. Może uda im się dotrzymać słowa:P

Weron 06.06.2006 11:59

Jak zaczna robic z tego tasiemiec to nic ciekawego juz z tego nie bedzie.
Tak samo jak z lost. Drugi sezon wedlug mnie kompletnie nieudany.

mdfire 06.06.2006 13:25

Cytat:

Napisany przez Weron
Jak zaczna robic z tego tasiemiec to nic ciekawego juz z tego nie bedzie.
Tak samo jak z lost. Drugi sezon wedlug mnie kompletnie nieudany.

Ale z tego co pamiętam, to niedawno pisałeś, że obejrzałeś tylko 3 odcinki II sezonu! Więc o ile się to nie zmieniło, to naprawdę nie powinieneś oceniać całego sezonu, który moim zdaniem, choć nieco słabszy niż I, był całkiem przyzwoity (szczególnie w porównaniu do seriali, które mamy szansę oglądać w polskiej TV).

Weron 06.06.2006 14:05

W chwili obecnej juz jestem po 14. Wiec troche sie zmienilo. I do konca go dociagne. Napewno jest lepszy od tych, ktore sa w naszej tv. Ale robienie takich tasiemcow. To tylko strata dla widzow. Bo cala otoczka zyski z tego czerpie. A my powoli gniot ogladamy.

Smartek 06.06.2006 21:16

Cytat:

Napisany przez Weron
W chwili obecnej juz jestem po 14. Wiec troche sie zmienilo. I do konca go dociagne. Napewno jest lepszy od tych, ktore sa w naszej tv. Ale robienie takich tasiemcow. To tylko strata dla widzow. Bo cala otoczka zyski z tego czerpie. A my powoli gniot ogladamy.

W 2. sezonie losta zaczyna sie robic ciekawie od bodajze 18 odcinka i juz jest niezle do samego konca :)
Ale fakt, przynajmniej o 1/4 mozna bylo ten sezon skrocic.
pozdro

MacGyver 10.06.2006 17:18

No i sko***324;czy***322;em ogl***261;da***263; Prison Break :spoko:
Troch***281; szkoda Sary i DB Coopera.
Cytat:

Napisany przez prison-break.pl
Serwis IGN inforumuje, ze 2 sezon Prison Break rozpocznie sie juz w sierpniu! Bedzie jak dotychczas emitowany w poniedzialki oraz potrwa do stycznia, kiedy to na jego miejsce wejdzie "24"

My***347;la***322;em, ***380;e poczekam na 2 sezon 12 miesi***281;cy a tu mi***322;a niespodzianka :)

MacGyver 26.06.2006 10:57

Jak głosi news na prison-break.pl, premiera 2 sezonu PB będzie miała miejsce 21 sierpnia br czyli tydzień wcześniej niż początkowo zapowiadano.

Predi 27.06.2006 02:17

a ja dopiero teraz poznalem sie na prisonie... jest swietny... bedzie co ogladac przez wakacje :)

Predi 16.07.2006 21:26

HEJ!!!!!!!! RATUNKU!!!!!!!!!! :)

powiedzcie mi prosze, jak wyglada sprawa z odcinkami 6-7 ? mam caly sezon, ale... jako 6 i 7 mam riots, drills (..) ... part 2...

staram sie teraz dociagnac brakujace ogniwa, ale nie wiem ile ich jest....

jak jest prawidlowo:

5 (English, Fitz...) -> 6 (part1 Riots...) -> 7 (part2 Riots..) -> 8 (The Old Head)

czy 5 (English...) -> 6 (part1 + part2 Riots...) -> 7 ( ...?... ) -> 8 (The Old Head) ???

czego szukac?

Weron 16.07.2006 22:19

odcinek 5 - English.Fitz.Or.Percy
odcinek 6 - Riots.Drills.And.The.Devil.(1)
odcinek 7 - Riots.Drills.and.the.Devil.Part.2
odcinek 8 - The.Old.Head

Predi 16.07.2006 22:40

dzieki :) (ta siodemka obok old heda to domyslam sie chochlik?)

Weron 16.07.2006 22:52

Cytat:

Napisany przez Predi
dzieki :) (ta siodemka obok old heda to domyslam sie chochlik?)

Cos w tym stylu. Juz poprawilem.

mdfire 22.08.2006 07:29

Informacja dla wszyskich, kt***243;rzy jeszcze o tym nie s***322;yszeli - dzisiaj pojawi***322; si***281; pierwszy odcinek 2 sezonu naszego ulubionego serialu ;) Ju***380; nie mog***281; si***281; doczeka***263;, ***380;eby dowiedzie***263; si***281;, co dalej z nasz***261; ekip***261; uciekinier***243;w.

mensir67pl 22.08.2006 07:35

o tak :)

Prison.Break.S02E01.HDTV.XviD-LOL

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13.