![]() |
Cytat:
Abruzzi ; nie ogolony :> |
Cytat:
:hmm: |
to chyba gosciu ktorego nie udalo sie zlapac temu typowi z fbi (jedyny ktorego nie zlapal)
|
pod koniec 3 odcinka kole***347; m***243;wi, ***380;e Mahone kiedy***347; go ***347;ciga***322;, ale bez powodzenia.
wygl***261;da na to, ***380;e ma on obsesj***281; na jego punkcie. |
Cytat:
Ciekaw jestem co mu dolega - pewnie w ktoryms odcinku tego sezonu jakis uciekinier wykorzysta ta jego chorobe (czy co mu tam jest) na swoja korzysc (po cos w koncu scenarzysci to wprowadzili). A co do zdjecia - owszem, jest to koles, ktorego nigdy nie zlapal. Mysle, ze ten detektyw obawia sie, ze Michael bedzie kolejna osoba, ktorej nie zlapie i ktora przerasta jego mozliwosci i ambicje. |
ok, dzi***281;ki za odpowiedzi - gdzie***347; musia***322;em to przeoczy***263; :)
Co do tych tabletek to mo***380;e co***347; na stres :hmm: cho***263; sam w to w***261;tpi***281;... a mo***380;e jest chory na to co Michael (tylko bardziej zaawansowane stadium) :hmm: bo fakt faktem jest bystry i my***347;li podobnie. Mac |
Tez sie zastanawialem co to za facjata na tym zdjeciu. Jakos nie dostrzeglem tego watku gdzie to bylo wyjasnione.
Tylko mam nadzieje, ze dla tej malej ladacznicy jakas wieksza role przygotowali bo nie bedzie na co patrzec. |
jak juz ogladnieci dziszejszy odcinek
zajawka Prison Break Trailer 2x06 "SUBDIVISION" http://patrz.pl/?75517 |
Cytat:
do polowy pazdziernika a potem przerwa do kwietnia |
pisali kiedys o tym ale nie moge znalesc :(
|
Pierwszy sezon Prison Break to Ucieczka z Alcatraz, drugi to Poszukiwacze Zaginionej Arki ze wskazaniem na Sciganego.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
jedno z dzialan : Praktycznie pozbawiony działania rozluźniającego mięśnie nie podejrzewam ze jest to zle przetlumaczona nazwa lek:> u ? |
Midazolam to silny lek uspokajaj***261;cy stosowany u os***243;b chorych psychicznie.
Co do odcinka to najbardziej rozwali***322;o mnie koncowe t***322;umaczenie - "i po ptokach" :haha: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:33. |