![]() |
Cytat:
A nic :P sa gusta i guscuki ....:P |
Cytat:
W kazdym filmie czy serialu znajdziesz rzeczy, ktore "nie zdarzylyby sie naprawde", a ktore sa konieczne dla fabuly filmu. Nadal uwazam, ze PB jest najlepszym serialem jaki w zyciu widzialem i (przynajmniej na razie) zdania nie zmienie. |
Cytat:
Natomiast jesli chodzi o tego inzyniera. To masz skrzywienie zawodowe. I w tym momencie szukasz czegos, czego nigdy nie znajdziesz, jesli bedziesz pod takim katem ogladal film. Taka prawda. I jesli tak bedziesz ocenial film to pozostaje tylko ogladanie discovery. |
Cytat:
|
Nie wiem czym chcesz mnie zaskoczyc....
Ogladalem. Ale dawno temu. Jesli chodzi o fabule to mniej wiecej jeszcze pamietam. Jesli chodzi o jakies konkrety to niestety nie bardzo. |
Kolego WERNON,
Nie znajdziemy wspólnej płaszczyzny porozumienia. Zacznijmy od tego, że ja nigdy nie napisałbym czegość w języku polskim bez znaków interpunkcyjnych i polskich liter. Trzymaj się, nastolatku. |
Cytat:
Po trzecie ( polskie litery itp, czyli jedyny argument jaki mozna zauwazyc na grupach typu onet) - przerost formy nad trescia. Utwierdza mnie w przekonaniu, ze punkt 4 sprowadza sie do dania ci negatywa. Nie robie tego czesto wrecz prawie nigdy. Jednakze skoro jest taka opcja to musze z niej skorzystac. No i skoro tak wnikasz w ta forme. To wypadaloby chociaz napisac poprawnie mojego nicka. |
Cytat:
to tylko serial sensacyjny mający dostarczyć rozrywki, a producentom nabić trochę $ więc nie doszukujmy się w nim błędów, bo takie podejście potrafi zepsuć przyjemność z oglądania każdego filmu. |
Jak by ktos zapomnial pojawil sie
Prison.Break.S02E08 ;) |
Cytat:
|
No tak... wygl***261;da na to, ***380;e Mahone jednak robi dla Pani Prezydent :ysz:
|
serial jest dalej dobry ale robi sie telenowela...
|
W sumie racja z ta telenowela. Przez caly odcinek siedzieli w wodzie.
|
przez caly to nie ale przez pol
ale serial z takim obrotem sprawy moze trwac tyle co moda na sukces |
Mowcie co chcecie, ale 9. odcinek miazdzy i przypomina klimat starego dobrego Prisona! ;-D
Heh, jeszcze ze mnie emocje nie zeszly ;-). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |