![]() |
Teraz tylko napisy i jazda :D Ach tyle miech***243;w czekania... nareszcie !!
|
Szal sie taki zrobil z tego co widze ludzie sie na to strasznie rzucili do tego stopnia, ze trwa nawet walka kto pierwszy napisy wrzuci. I juz wyszly nawet. Tylko podobno w strasznym stanie i jakies niedokonczone.
|
ja chyba zaczne druga serie jak wyjdzie z 5 odcinkow :)
|
Muszę przyznać, że odcinek całkiem niezły. Ciekawy pomysł z włączeniem nowych postaci. Ciekawe tylko, dlaczego nie dowiedzieliśmy się niczego o świrze i "tweenerze".
Strasznie szkoda mi tylko Veronici. Całe szczęście, że chociaż Sara przeżyła, bo już by wogóle nie było na kim oka zawiesić :> |
o veronice pisano jais czas temu, chyba serialowy lincoln sie wygadal o ile dobrze pamietam
|
czas udac sie na zakupy :>
|
Ja juz zakupilem.
Ale do calej sytuacji z tym filmem to naprawde ludziom odbija. Na napisy.org jest juz chyba 6 tlumaczen tego odcinka. |
Cytat:
myslalem ze bedzie to jeden z seriali zamykajacy sie w jednym/rzeczowym sezonie ... no coz widocznie wytwornia fox'a poczula za przeszlo by jej kolo nosa za duzo kasy ... teraz to juz nie serial - to juz biznes ... :nie: |
Zgadza sie czysty interes.
Natomiast jesli chodzi o ten odcinek to obejrzalem go i przyznam nawet mi sie podobal. Chociaz mogliby robic troche dluzsze odcinki niz 40 minutowe bop ten taki byl. Moze uda im sie zrobic nawet ten sezon lepszy od pierwszego. Bo pierwszy w pewnym miejscu zaczal sie nie potrzebnie dluzyc. |
mi sie podobal 1 odcinek, no i koncowka dobra :) moze bedzie lepszy niz 1 sezon, i ciekawe kiedy sie pojawi w polskiej tv
aaaa, kiedy nast odc? |
@Weron - Tobie cos trudno dogodzic widze..
Odcinek byl bardzo dobry i mam nadzieje, ze taki poziom sie utrzyma. Balem sie (i wlasciwie to wciaz sie boje), ze serial moze stracic swoj urok i klimat. @Damianos - Ile razy mozna pisac jeden adres? http://next-episode.net/Prison-Break.../overview.html :-) |
|
eeee,czepiacie sie :P
zapomnialem ;) |
Pierwszy odcinek 2-go sezonu PB trzyma poziom :spoko:
Szkoda Veronicy ;( ale dobrze, że Sara żyje :) (ktoś rozszyfrował już wiadomość?? :) ) Teraz zacznie się "walka" pomiędzy Michaelem a tym agentem FBI Mahone 8 ) Mina Michaela gdy widzi agenta na cmentarzu. btw: skąd Mahone ma dokładne zdjęcia całego tatuażu Michaela :hmm: |
Cytat:
Pewnie zrobila sobie po zrobieniu tatuazu na pamiatke albo co :-P. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:26. |