![]() |
Przed chwila obejrzalem Prison Breaka 18stego..
ciekawe co bedzie dalej - bo koncowka mnie zmiazdzyla :) |
Cytat:
Caly odcinek wspanialy... :spoko: 19 juz jest (screener) ale poczekam na HDTV ;) Jak widac mozna trzymac wysoki poziom mimo sztucznego przedluzania 24 tez daje czadu... Od kilku odcinkow akcja sie mocno rozkreca; jak tak dalej pojdzie, to 5ty sezon bedzie najlepszy ze wszystkich :spoko: Konczy sie sezon seriali, wiekszosc dobiega konca... Jak wygladaja wakacje w TV? |
ogladnolem 19 Prison Break
ktos sie martwil co z ? Abruzzi-m ....... juz powrocil ogolnie jeden z lepszych odcinkow .... |
A ja mam już za sobą Prison Break 1x20
No, w końcu coś się ruszyło, wszystkie przygotowania ruszyły z prędkością 1000% do przodu, no i ta końcówka... Cóż, pozostaje znowu czekać na kolejny odcinek :D |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe jak ucieknie teraz z więzienia:ysz: |
Cytat:
Ale widzowie niech lepiej na to nie liczą.. I właśnie oglądnąłem nowy odcinek losta - nie spodziewałem się takiej końcówki, kto oglądał wie o czym mówię... |
Prison Break 1x21 GO
Wspanialy :spoko: Warto bylo czekac te 20 odcinkow, zeby wreszcie zobaczyc ucieczke... Odcinek caly czas trzyma w napieciu, kilka zaskakujacych i niespodziewanych sytuacji Ogolnie BARDZO polecam (choc nie wiem, czy jest taka potrzeba ;)) |
Cytat:
|
Cytat:
Niestety nastepny odcinek, 1x22 to ostatni odcinek pierwszego sezonu :( |
Cytat:
|
Faktycznie ostatni odcinek Prisona jest bardzo ciekawy - polecam wszystkim..
dzisiaj w nocy kolejny lost, ahh.. fajny jest swiat FAJNYCH seriali! :) Szkoda tylko, ze wiecznie brakuje czasu na ich ogladanie :( szkola ostatnio nie daje mi zyc, juz sie nie moge doczekac czerwca.. a czy 4400 wciaga jak Lost/Prison Break? to chyba o kosmitach? wiec raczej nie moje klimaty.. oszczedzam sie tez z '24', bo juz obejrzalem 14. odcinek z 5. sezonu i niedlugo nie bede mial co ogladac.. pozdro ;) |
zacz***261;***322;em na nowo ogl***261;da***263; "Prison break" po kilku odcinkach wr***281;cz nudnych nakr***281;conych bez pomys***322;u w 18. zacz***281;***322;o co***347; si***281; dzia***263; :spoko:
|
Ostatni odcinek Prisona wymiata :) Nie b***281;d***281; m***243;w***322; co by***322;o ***380;eby nie psu***263; zabawy ale naprawd***281; nie by***322;o odcinka, kt***243;ry nie by***322;by fantastyczny.
Szkoda, ***380;e na drugi sezon przyjdzie nam czeka***263; ze 4 miesi***261;ce, ale b***281;dzie warto napewno. |
Ja niestety dopiero dzisiaj obejrzałem ostatni odcinek PB i muszę przyznać, że jestem mocno zaskoczony. Naprawdę myślałem, że im się uda:( Ale najbardziej szkoda mi Sary... może ją jednak odratują, trafi do więzienia i teraz ją będzie musiał Michel uratować ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:14. |