![]() |
Dowiedziałem się o śmierci Michaela zanim obejrzałem te odcinki po przerwie...
Tzn. w dalszym ciągu ich nie obejrzałem. Zepsułem sobie oglądanie? |
Nie... w sumie to nie tyczyło się żadnej akcji, dowiadywałeś się o tym dopiero na samym końcu kiedy pokazywali "wycinki z przyszłości".
|
obejrzałem FinalBreak czyli te 2 bonusowe odcinki i powiem że są fajne ^^ wow Gretchen znowu w akcji, Tatusiek Lol nie no na mój gust...powinien byc 5 sezon z udziałem kobiet Xd prisona :)
Ale wracając do koncówki 4tego: -szkoda, że generała w pace więźniowie nie pukneli byłoby ciekawie... -T-bag w więzieniu z jedną ręką jak ktos taki moze stać na szczycie w pace?xD no ale dobra... - śmierć majkela? nie wiem jakby to ująć...ale wszyscy wiedzą że Majkela stać na numer w stylu hudiniego, więc to nie jest powiedziane ze nie bedzie 5 sezonu :)) - Naprawde szkoda mi Gretchen taka z niej fajna suka do zabijania...ehh powinni zrobic jeszcze jeden sezon moze w europie? - oglądaliscie 4 sezon i w firmie było najnowczesniejsze labolatorium medyczne na swiecie, gdzie majkelowi usuneli tego guza, więc jakim cudem znowu go miał? I pytanie co sie stało z tym labolatorium i techniką która niby o całą dekade wyprzedzała cały świat ze swoimi możliwosciami? Ja mysle ze ktos z firmy jednak przeżył w każdym bądź razie jesli majkel rzeczywiscie jest martwy to na siłego sklonują jako człowieka o ponadnaturalnych umiejetnosciach umysłowych. Takich Skołfildów świat potrzebuje XDD -w Fajnal Breku zastanawia mnie ta nieostrożność majkela i ekipy że agent federalny sie wdarł do ich haty? To troche nie podobne...no ale i tak go wycyckali jak to majkel :D |
Cytat:
|
@Desden
Cytat:
ja juz nie chce piatego sezonu, to byloby przegiecie |
Ja po 10 minutach tych dodatkowych odcinkow gdy zobaczylem ze dziwnym trafem wszyscy siedza w tym samym wiezienu wylaczylem to wpiz....
To jest juz tak glupie ze glowa mala. |
przeciez wszystkich zlapali na florydzie, to gdzie mieli siedziec? w stanowym na florydzie...
tu nie ma nic niezwyklego :P |
Nie znam sie na tym ale chyba jest tam troche wiecej wiezien niz jedno :]
Ale tu nawet nie chodzi mi o to czy to mozliwe tylko ze widac jakie to juz jest naciagane i na sile robione. |
a nie wpadłeś na to, że celowo ich posadzili razem? wiedzieli o wzajemnej nienawiści naszej gromadki i liczyli na to, że się pozarzynają :P
|
obejzalem
nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac czy moze lepiej wylaczyc bardzo mnie dziwi, ze ucieczka Sary czy jak jej tam nie trwala caly nowy sezon nie wspominajac o kolejnej garsci niezgodnosci logicznych... ale najwazniejsze - glowny bohater zginol? nie pokazano jego ciala (zreszta w tym serialu pokazanie odcietej glowy nie dowodzi niczyjej smierci :P ) wiec mimo szumnego ogloszenia zakonczenia filmu mozna sie spodziewac powrotu Mickaela, moze jako szefa firmy? :D oglada sie to jak kiedys Dynastie :D wszyscy wiedza ze glupie jak but, ale przed TV siedza :P |
to ja chyba juz wole dynastie ogladac niz kolejny sezon PB
|
czekamy na sezon 27, syn Mickaela uwieziony przez zla przeszkolanke i mamy Daycare Break :szczerb:
|
nieeeee
w seozonie 27 to juz o wnukach bedzie |
|
Z tego serialu wycisnęli wszystko co się da... lepiej niech go już zostawią w spokoju.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:34. |