Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   [Serial] Prison Break (https://forum.cdrinfo.pl/f26/serial-prison-break-65519/)

Smartek 23.05.2009 12:30

Dowiedziałem się o śmierci Michaela zanim obejrzałem te odcinki po przerwie...
Tzn. w dalszym ciągu ich nie obejrzałem. Zepsułem sobie oglądanie?

Patrix 23.05.2009 12:39

Nie... w sumie to nie tyczyło się żadnej akcji, dowiadywałeś się o tym dopiero na samym końcu kiedy pokazywali "wycinki z przyszłości".

Desden 28.05.2009 21:11

obejrzałem FinalBreak czyli te 2 bonusowe odcinki i powiem że są fajne ^^ wow Gretchen znowu w akcji, Tatusiek Lol nie no na mój gust...powinien byc 5 sezon z udziałem kobiet Xd prisona :)
Ale wracając do koncówki 4tego:
-szkoda, że generała w pace więźniowie nie pukneli byłoby ciekawie...
-T-bag w więzieniu z jedną ręką jak ktos taki moze stać na szczycie w pace?xD no ale dobra...
- śmierć majkela? nie wiem jakby to ująć...ale wszyscy wiedzą że Majkela stać na numer w stylu hudiniego, więc to nie jest powiedziane ze nie bedzie 5 sezonu :))
- Naprawde szkoda mi Gretchen taka z niej fajna suka do zabijania...ehh powinni zrobic jeszcze jeden sezon moze w europie?
- oglądaliscie 4 sezon i w firmie było najnowczesniejsze labolatorium medyczne na swiecie, gdzie majkelowi usuneli tego guza, więc jakim cudem znowu go miał? I pytanie co sie stało z tym labolatorium i techniką która niby o całą dekade wyprzedzała cały świat ze swoimi możliwosciami? Ja mysle ze ktos z firmy jednak przeżył w każdym bądź razie jesli majkel rzeczywiscie jest martwy to na siłego sklonują jako człowieka o ponadnaturalnych umiejetnosciach umysłowych. Takich Skołfildów świat potrzebuje XDD

-w Fajnal Breku zastanawia mnie ta nieostrożność majkela i ekipy że agent federalny sie wdarł do ich haty? To troche nie podobne...no ale i tak go wycyckali jak to majkel :D

Patrix 28.05.2009 22:30

Cytat:

Napisany przez Desden (Post 1026176)
Naprawde szkoda mi Gretchen taka z niej fajna suka do zabijania...

Zwyrolu Ty... :>

demek 29.05.2009 09:18

@Desden
Cytat:

-w Fajnal Breku zastanawia mnie ta nieostrożność majkela i ekipy że agent federalny sie wdarł do ich haty? To troche nie podobne...no ale i tak go wycyckali jak to majkel
ale to jeszcze wtedy alex mu pomagal a pozniej wyruchal fbi :)

ja juz nie chce piatego sezonu, to byloby przegiecie

murt 29.05.2009 10:03

Ja po 10 minutach tych dodatkowych odcinkow gdy zobaczylem ze dziwnym trafem wszyscy siedza w tym samym wiezienu wylaczylem to wpiz....
To jest juz tak glupie ze glowa mala.

demek 29.05.2009 10:11

przeciez wszystkich zlapali na florydzie, to gdzie mieli siedziec? w stanowym na florydzie...
tu nie ma nic niezwyklego :P

murt 29.05.2009 10:24

Nie znam sie na tym ale chyba jest tam troche wiecej wiezien niz jedno :]
Ale tu nawet nie chodzi mi o to czy to mozliwe tylko ze widac jakie to juz jest naciagane i na sile robione.

woitas 30.05.2009 00:08

a nie wpadłeś na to, że celowo ich posadzili razem? wiedzieli o wzajemnej nienawiści naszej gromadki i liczyli na to, że się pozarzynają :P

nimal 03.06.2009 10:54

obejzalem
nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac czy moze lepiej wylaczyc
bardzo mnie dziwi, ze ucieczka Sary czy jak jej tam nie trwala caly nowy sezon
nie wspominajac o kolejnej garsci niezgodnosci logicznych...

ale najwazniejsze - glowny bohater zginol? nie pokazano jego ciala (zreszta w tym serialu pokazanie odcietej glowy nie dowodzi niczyjej smierci :P ) wiec mimo szumnego ogloszenia zakonczenia filmu mozna sie spodziewac powrotu Mickaela, moze jako szefa firmy? :D
oglada sie to jak kiedys Dynastie :D wszyscy wiedza ze glupie jak but, ale przed TV siedza :P

demek 03.06.2009 11:08

to ja chyba juz wole dynastie ogladac niz kolejny sezon PB

nimal 03.06.2009 11:13

czekamy na sezon 27, syn Mickaela uwieziony przez zla przeszkolanke i mamy Daycare Break :szczerb:

demek 03.06.2009 11:25

nieeeee
w seozonie 27 to juz o wnukach bedzie

Patrix 04.06.2015 19:10

Plotek ciąg dalszy... :)

http://showtv.pl/powstaje-nowy-sezon...eak-quot-.html

mgit 04.06.2015 19:18

Z tego serialu wycisnęli wszystko co się da... lepiej niech go już zostawią w spokoju.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:34.