![]() |
|
Zapowiedz byla na 24 (dluzszy o 2 odcinki niz zwykle). W grudniu ma leciec bodajrze do 15 lub 16 odcinka i bedzie 3 miesieczna przerwa.
|
Cytat:
|
jak ogladam PB od pierwszego odcinka pierwszej serii, to musze powiedziec ze dzisiejszy odcinek mnie rozlozył. zaczyna sie to robić naprawde wkur. ci z tamtymi, tamci z tymi, ci maja, za chwile nie ma ją. ostatecznie bedzie tak, ze majkel wszystko zawinie i sie ulotni razem z fernando by sie pobrać :D normalnie moda na sukces. bagwella szkoda :)
|
tbaga szkoda? chyba ulubiona postac sporej czesci ogladajacych - zapominaja, ze to gwalciciel i morderca? ot, telewizja...
|
Ostatni odcinek tragedia. Przewinalem polowe w czasie ogladania. Glupszych motywow nie dalo sie juz wymyslec.
Odechcialo mi sie ogladac ten serial. |
Cytat:
|
lol juz tylko ja to ogladam? :D
|
Nie, ja pozostaje do konca serii :>
|
coś mi się wydaje że matką córki Generała może być matka chłopaków :D:D:D
|
jestem 2 odcinki w tyl
serial z kazdym kolejnym jest coraz gorszy ogladam TYLKO I WYLACZNIE z przyzwyczajenia, czekam naiwnie na koniec, choc wiem, ze go nie bedzie pierwsze dwie seria to byla rewelacja, 3 uszla, 4 to tragedia idac w tym kierunku 5 bedzie na poziomie mody na sukces i tak juz zostanie na kolejne 40 lat serialu... |
to po kiego ogladasz?
dla zabicia czasu? :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:12. |