![]() |
Cytat:
Jest "zbyt inteligentny" :haha: Dlatego te prochy. Dla mnie jest ok. Mahone duzo wniosl do serialu. To spojrzenie Michaela w 2x01 na cmentarzu... "skad on wiedzial"? ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Tak sie zastanawaim jak oni uciekna z tej pulapki. No bo sa juz namierzeni. I wyglada mi na to, ze nie ma stamtad wyjscia. Chodzi mi po glowie, ze moze przekopia sie i uciekna tym silosem.
Ten serial ma akcje, niby dobrze sie oglada. A jednoczesnie czegos mi brakuje. Aktorzy jacys tacy sztuczni chyba sa. Slabo graja. Sam juz nie wiem. |
@iplex, gdyby nie Mahone, serial by***322;by nudny. Patrzyliby***347;my tylko na nieudane pr***243;by namierzania zbieg***243;w przez Bellicka... a w***322;a***347;nie gdzie Bellick, jeszcze si***281; nie wydostali ???
|
Hmm
Co tu dużo mówić, 2x06 całkiem całkiem :] Jak zwykle zakończenie daje niedosyt i straszne oczekiwanie na następny odcinek :spoko:
Dodałbym tylko swój komentarz odnośnie agenta Mahone: uje*** gnoja :klnie:, tak bym to w skrócie okresłił, działa mi na nerwy, dziwnym trafem wszystkiego się domyśla, ehh ci scenarzyści, lubią nas chyba denerwować w łagodnym tego słowa znaczeniu. A C-Note'owi zrobiłbym to samo co agentowi, za to że wpie***** się zawsze tam gdzie nie potrzeba z tym jego "Snowflake". :bicz: |
Patoshik go Holland!!!Dobry odcinek.
|
Dobry odcinek :spoko:
Wreszcie pojawia si***281; (w extra stylu :haha: ) d***322;ugo nie obecny - Patoshik (AKA Haywire) :D Ca***322;a paczka zebra***322;a si***281; w jednym miejscu. Mamy pierwszego z***322;apanego - Tweener europeangoldfinch.net :> |
Midazolam to silny lek uspokajaj***261;cy stosowany u os***243;b chorych psychicznie.
Co do odcinka to najbardziej rozwali***322;o mnie koncowe t***322;umaczenie - "i po ptokach" :haha: |
Cytat:
jedno z dzialan : Praktycznie pozbawiony działania rozluźniającego mięśnie nie podejrzewam ze jest to zle przetlumaczona nazwa lek:> u ? |
Cytat:
|
|
Pierwszy sezon Prison Break to Ucieczka z Alcatraz, drugi to Poszukiwacze Zaginionej Arki ze wskazaniem na Sciganego.
|
pisali kiedys o tym ale nie moge znalesc :(
|
Cytat:
do polowy pazdziernika a potem przerwa do kwietnia |
jak juz ogladnieci dziszejszy odcinek
zajawka Prison Break Trailer 2x06 "SUBDIVISION" http://patrz.pl/?75517 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59. |