![]() |
|
Gdyby nie by***322; ***322;ysy, to wygl***261;da***322;by jak Trinity :szczerb:
|
to kiedy kolejne odcinki sezonu 3 lub kiedy zaczyna si***281; sezon 4 ? :szczerb:
|
My***347;l***281;, ***380;e sko***324;czy***322; si***281; 'sezon zimowy trzeciego sezonu', bo tak sezony si***281; nie ko***324;cz***261; raczej...
|
może otwarła się Puszka Pandory :)
szykuje się że LJ będzie miał przyrodnie rodzeństwo :rotfl::hahaha: |
Sara ***380;yje ! :P
|
Cytat:
zdradziłeś szczegóły 8 sezonu :rotfl::rotfl::rotfl: |
Cytat:
Czekamy na 4 sezon :] Ciekawe jak Michael spisze się w roli ofensywnego zawodnika :D |
Cytat:
Na 8 sezonach może sie nie skończyć ;) |
Prison.Break.S03E13.The.Art.of.the.Deal
4 sezon jak nic, no ale ju***380; na otwartej przestrzeni wi***281;c chyba dam rade go zobaczy***263; :) W ko***324;cowej scenie z Mahonem, spodziewa***322;em si***281; zobaczy***263; Kellermana :ysz: Podsumowuj***261;c, dalej nie wiemy kim jest Whistler, na dodatek pojawi***322;o si***281; nowe nazwisko - Jason Lief :hmm: Cytat:
|
Cytat:
http://www.dordt.edu/cgi-bin/main/st...username=jlief |
niez***322;a ko***324;c***243;wka odcinka - melonem zawia***322;o :>
|
Ja sie ciesze ze watki sie nie pozamykaly i pojawily sie nowe. Szkoda by mi bylo rozstawac z bohaterami. Jeszcze chcialbym ich poogladac w akcji.... Fajnie ze jednak SARA chyba wroci.....z tego wychodzi...JA to wogole mysle ze my jeszcze zobaczymy yyyy tego murzynka z 1 sezonu yyy jak on sie nazywal.... C-note ;>
|
Cytat:
Ale z drugiej strony... no cóż, ta cała Grethen nie wydaje się być osobą która zabiłaby Sare no i do tego jeszcze ta końcowa rozmowa Mahone z Whistlerem w której tak do końca nie wiadomo czy mówi o Sarze czy o Grethen :hmm: TBag będzie teraz rządził Soną :D |
spoko przykleja jej glowe kropelka i bedzie jak nowa ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:56. |