![]() |
Cytat:
Rekord to zdaje się niecałe 3h do odcinka 40 minutowego. |
Cytat:
Napisy24 padły na chwile jak wyszły tłumaczenia PB :szczerb: Początek sezonu całkiem całkiem :) |
Cytat:
|
u mnie dzisaj premiera o 20 waszego czasu, oczywiscie w HD :P
|
czyli jednak laska ***380;yje. nie***378;le zakr***281;cili z tymi dyskami.
czekam na kolejne odcinki :) |
achh dawny PB powr***243;ci***322;
du***380;o trup***243;w :szczerb: |
Nom, będzie się działo. Tylko teraz nie dość, że jakiś nowy czarny kark siedzi im na ogonie to znowu T-Bag coś będzie mieszał.
Szkoda tylko, że tak szybko ubili Whistlera, zaciekawiła mnie jego postać. Ogólnie dwa pierwsze odcinki na przyzwoitym poziomie :spoko: |
A ja napisz***281; - ***380;al.
Ogl***261;dam tylko z sentymentu... Pierwsze kilka odcink***243;w pierwszego sezonu TO JEST TO :-D. No, zobaczymy co dalej... Z T-Bagiem przesadzili... co, kanibala z niego zrobili?! |
zle nie bylo, za duzo sie dzialo jak na dwa odcinki....teraz to juz chyba zacznie tylko ostro zwalniac
|
Normalnie chyba si***281; skusz***281;...ogl***261;da***322;em tylko 1 seri***281; i powiedzia***322;em do***347;***263;, bo wiem czym to pachnie, ale jak piszecie, ***380;e jest ok to zaraz co***347; wypo***380;ycz***281; ;)
|
@Demek, racja. Za duzo jak na dwa odcinki. Tak jakby zmiescili akcje i napiece z calego sezonu w dwoch odcinak. Na pewno beda zwaliac.
PS: U mnie tez premiera 2 :> |
Cytat:
|
ano rychtik, padoł żeś :D
|
Cytat:
TY GODOSZ PO NASZYMU ?! ;) |
4x3 + txt w sklepach :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:38. |