![]() |
Ciekawe jak się wywiną z tego Michael i Lincoln ? Szkoda że ociec Michaela i Lincolna zginoł ciekawiej by było :/ Już nie mogę się doczekać następnego odcinka!
|
no no, niez***322;y odcinek, szczeg***243;lnie ta ko***324;c***243;wka ;)
Kellerman pewnie b***281;dzie na celowniku i by***263; mo***380;e przy***322;***261;czy si***281; do Sary (nie***378;le mu pojecha***322;a tym ***380;elazkiem ;p). Ciekawe co b***281;dzie z samolotem kt***243;rym polecia***322; Sucre - mam nadziej***281;, ***380;e go nie zestrzel***261; (np. bed***261; przelatywa***263; nad du***380;ym miastem) |
Odcinek ze wzgledu na akcje, w miare poprawny. Natomiast calosciowo to nijaki.
Im dluzej to ogladam to dochodze do przekonania, ze aktorzy byli z pierwszej lapanki. |
prasa inna bajka i nie o tym pisalem :)
odcinek wkoncu na poziomie :) |
Cytat:
Jak zaginal Oscar Shales to na pewno bylo info o nim i o agencie, ktory nie dal rady go zlapac itp. W necie Scofield mogl wiec znalezc wycinek z prasy. Fakt, ze te adresy troche naciagane, ale coz.. potrzebne do fabuly. Nie zaprzeczysz jednak, ze odcinek byl bardzo dobry ;-). |
ciekawe od kiedy mozna znalesc informacje o agentach i ich rodzinie,adresach w internecie :)
|
tak :) zdecydowanie dobry odcinek, :D oby nastepne trzymaly taki poziom jak 9 odc.
|
Mowcie co chcecie, ale 9. odcinek miazdzy i przypomina klimat starego dobrego Prisona! ;-D
Heh, jeszcze ze mnie emocje nie zeszly ;-). |
przez caly to nie ale przez pol
ale serial z takim obrotem sprawy moze trwac tyle co moda na sukces |
W sumie racja z ta telenowela. Przez caly odcinek siedzieli w wodzie.
|
serial jest dalej dobry ale robi sie telenowela...
|
No tak... wygl***261;da na to, ***380;e Mahone jednak robi dla Pani Prezydent :ysz:
|
Cytat:
|
Jak by ktos zapomnial pojawil sie
Prison.Break.S02E08 ;) |
Cytat:
to tylko serial sensacyjny mający dostarczyć rozrywki, a producentom nabić trochę $ więc nie doszukujmy się w nim błędów, bo takie podejście potrafi zepsuć przyjemność z oglądania każdego filmu. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:27. |