![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.07.2005
![]() |
dzisiejszy odcinek bije nuda poprzednie na leb, wiekszosc na przewijaniu bo ckliwych momentow nie znosze,a to zaloga 1/3 odcinka nagrywa smuty o sobie,1/4 odcinka kapitan uzywa kamienia i smuci do zony na ziemi,do tego ciemno i ponuro bo nie ma zasilania. i brak im pomyslow. w sumie jak scenarzystom
![]() ocena serialu wg mnie 1/10 jak dotad. ps. moze planuja juz zakonczyc serial bo koncowka jest prawidlowa. Ostatnio zmieniany przez Human : 17.10.2009 o godz. 16:19 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aż tak źle ? Jeszcze nie oglądałem...
|
|
|
#3 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogę streścić, po co masz marnować 40 minut. A zresztą, co mi tam, może od razu kilka następnych:
1x01- 03 Air - poznajemy nowych aktorów i miejsce akcji, na statku brakuje powietrza i wieje nudą. 1x04 Darkness - brakuje mocy, wysiada nawet oświetlenie. To już nie nuda, nie dzieje się nic. Jedynym przejawem działalności Rusha jest wydzieranie ryja. 01x05 Light - Eli chwali się się funkcją latarki w swojej komórce szerszemu gronu. 01x06 Water - Właściwie woda też się kończy... Co słabsze osobniki na statku popełniają samobójstwo. 01x07 Earth - trochę więcej czasu dla rodzin pechowych pasażerów statku, czyli trochę retrospekcji z Ziemi. Co słabsze osobniki wśród fanów Stargate zaczynają popełniać samobójstwa. 01x08 Time - wszystkiego brakuje, to i czasu zaczyna brakować... McKay sika po nogach: tyle zagadek, tle emocji... I co było w tej rakietce? 01x09 Life - odkryto na statku obcą formę życia. Po bliższym badaniu okazało się, że namnożyły się karaluchy, które ktoś nieopatrznie przywlókł w bagażu. Ktoś przypadkiem zastrzelił Rush'a. Przewrotny tytuł... 01x10 Justice - ktoś zeżarł podwójną porcję ściśle wydzielanych racji żywnościowych. Najmniejszy na statku postuluje o powołanie komisji śledczej. 01x11 Space - komisja śledcza po emocjonującym dochodzeniu wykrywa sprawcę i puszcza skrytożercę w dalszą podróż na piechotę. 01x12 Divided - członkowie załogi statku dzielą się na pary, czyli wątek erotyczny. Wreszcie coś się dzieje, ale i tak za dużo nie widać, bo to PG 14 przecież jest. 01x13 Faith - niektórzy na statku mają jeszcze nadzieję, że coś się poprawi. Niektórzy fani również... Choć już niewielu... Ostatnio zmieniany przez Reetou : 18.10.2009 o godz. 01:33 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
No i prądu nie ma, więc jest ciemno.
![]() A tak poza tym, to bardzo fajne streszczenia.
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Poczekajmy jeszcze, bo mi się nie chce klikać znowu.
|
|
|
|
#6 |
|
Żeby tylko nie okazały się lepsze od serialu...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.07.2005
![]() |
w 5 odcinku lepiej jednak niech wleca w to slonce, beda miec duzo "light" a my spokoj od tego serialu.
ps. doszly sluchy, ze tata senator z odcinka pilota byl fanem sg1,ale po przeczytaniu scenariusza 1szej serii, jedynie logiczne bylo samobojstwo. co by nie musial grac w 20 odcinkach tego gniota. 01x13 Faith - Rush naprawia antene na statku, ku ogolnemu zdziwieniu lapia transmisje radia maryja,przez co wiara znow wraca w serca bohaterow, ze bedzie lepiej. Ostatnio zmieniany przez Human : 18.10.2009 o godz. 03:24 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Co się czepiacie? Kryzys jest, więc oszczędzają na czym się da. Nawet na oświetleniu planu.
![]() A po diabła płacić tylu aktorom, jak można uśmiercić połowę i już jest taniej?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stargate Universe [01x04] Darkness
Ocena 1/10 Ten serial jest coraz gorszy...
|
|
|
#10 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niestety zgadzam się... nie czepiam się scenariusza, ale w moich odczuciach dobór obsady jest do niczego.
aktorzy zupełnie do mnie nie przemawiają. swego czasu psioczyliśmy na ekipę SG:A lecz to co się dzieje tutaj... ![]() jak już powiedzieli poprzednicy: nuda, nuda i jeszcze raz nuda... chcę SG-1
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.12.2008
![]() |
problem z napisami
Może to nie jest miejsce na to pytanie ale jestem fanem SG-1 i SG:A więc pomyslałem jak nie tu to gdzie? Dopasowuję napisy w SubEdit-Player i na początku i końcu są ok ale w środku się rozjeżdżają. Co zrobić?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciemność... ale oświetlenia na cycki starczyło...
![]() Ciemno nie mieli, bez przesady... zaraz im wody zabraknie całkowicie jak wszystkie laski wezmą się za prysznic... brakowało mi tylko, żeby ta lala po prysznicu panikowała, że nie ma prądu do lokówki/suszarki. Nuda... 2/10... może wlecą w tę gwiazdę i będzie ciekawiej... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Pingwin specjalista.
Użyć Napiprojekt. Albo w subedit stosować pasowanie geometryczne poczatek avi ctrl+f1, koniec avi ctrl+f2 zgode z fps z tego co pamietam.
|
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.12.2008
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Pingwin specjalista.
Co nie działa jak działa !
![]() Widać pliki masz do kichy nazwane
|
![]() |
| Tagi |
| atlantis, gwiezdne wrota, hara'kesh, jaffa, kapsuła z fekaliami, sg1, sgu, stargate, stargate universe, zat`nik`tel |
|
|