![]() |
może Clannad ci się spodoba,to też Celtic
|
a moze kto¶ zna podobne klimaty jak Loreena McKennit. w sumie od 3 dni wieczorkiem jak jestem z Kim¶ ;) to sobie słucham. (jak na moje uch to jest gatunkowo: celtic ??? )
...::: edit ::::.... znalazłem i nie myliłem sie to: eklektyczna celtycka - co prawda nie wiem co ma ty elektryczna no ale niby tak na oficial weside napisali :/ |
[QUOTE=VIZZARD]I ona się tak nazywa chyba nawet:
"When I Need You" Ta piosenka ... Dokładnie tak:D |
Cytat:
|
Cytat:
"When I Need You" Ta piosenka ... :mruga: |
wie ktos moze co za piosenka leci w tle reklamy peugeota?
w tej co gostek zjada chmure i wyciaga auto spod chodnika ;) |
@ woitas no bo t± piosenkę ¶piewa Celine Dion;)
|
Cytat:
Po prostu dałem to w wyszukiwarkę i taki rezultat otrzymałem :czytaj: Ja tego nie ¶ci±gałem :nie: |
a jakie haslo i nazwa uzytkownika?
|
Cytat:
Po prostu kliknij ZAPISZ JAKO Na czerwony przycisk HERE No i Here We Go! :mysz: :mruga: |
ma ktos u siebie ciara feat. missy eliot-1,2 step (fords e-hop mix).
ejst to na overnecie,ale jakos nie umiem etgo scoiagnac... przyslijcie mi na maila jak mozecie ;) ew. inna jakas wersje tej piosenki |
w ucho wpadało charakterystyczne przepięknie ¶piewane when i need you (dalej nie pamiętam, ale następnym razem się przysłucham).
słyszałem to w rmf fm jad±c autem... i raczej na pewno refren ¶piewała celine dion. |
Cytat:
To może zanuć albo jakie¶ przewijaj±ce się słowa zapodaj Oprócz oczywi¶cie: I Love You ... Where Are You ... Miss You Much ... Don't Leave Me ... :mruga: |
no niestety, co¶ zchrzaniłem i to nie to.
nic,m szukam dalej. |
Cytat:
Strzel se reputkę :D :mruga: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:01. |