![]() |
:( szkoda ze nikt nie wie, muzyke zgralem z trailera filmu "Rocco.Og.Russen.2nd.Edition" wiekszosc chyba wie o jaki typ filmu chodz || , i teraz sie zastanawiam czy ta nie jakas ich wlasna produkcja ?? ale mam cicha nadzieje ze jeszcze moze ktos rozpozna co to za nutki :piwo: nie wiem jak wam ale mi sie bardzo podoba :)
|
Cytat:
|
U mnie też już działa, DNSy mi się posypały, też nie mam pojęcia co to może być za kawałek. :nie: :smutny:
|
Link jest dobry (u mnie działa) ale niestety nie wiem co to za piosenka :(
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
szukam nazwy i wykonawcy tego tego fragmentu, plik sam sobie znajde 8 ) :piwo:
|
|
Cytat:
|
Cze wam wszystkim:)
dawno mnie na forum nie bylo ale tak wyszlo :smutny: szukam mp3"mezo- chryzantemy" jesli ktos ma to dajcie znac pozdro z gory dziex :piwo: |
Dzięki @andrzejj9 reputka dla Ciebie
|
@Dj Mich@ł ja właśnie z tej piosenki uciełem początek i wstawiłem go tutaj i szukam mp3 żeby bardzo często występował ten motyw. W tej mp3 którą podałeś ten motyw jest tylko na początku jak się nie mylę, a mi chodzi żeby prawie cała piosenka się z nie go składała.
|
Cytat:
http://www.tranced.ro/radio.php?id=30 Na dole masz listę setów, niektóre są całkiem niezłe :) |
Cytat:
Vinylshakerz - One Night In Bangkok (Club Mix) 5:23 Daj maila ;) |
Ilość załączników: 1
Wiatm Jeżeli chcecie to mi pomóżcie. Szukam mp3 z takim motywem jak w załączniku. Bardzo mi zależy na nich. Chodzi o to żeby mp3 były w takim typie Elektronic, techno, trance, hause, itp. Z góry dzięki. Pozdro
|
sorry za ppp
jednak dorosłe dzieci nei potrafie zassać ma ktos dobre źródło ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:39. |