![]() |
jaki¶ szkolny, piosenki zagranicznej.
|
Hmm.. A może wiesz co to za konkurs był?
|
też to znalazłam, ale to nie to. ;\. taka wolna, ¶piewana chyba przez dziewczynę.
z góry dzięki ;*. pozdrawiam. |
|
Witam. ;) Poszukuję pewnej niemieckiej piosenki. Nie mogłam wykorzystać mojej ulubionej funkcji w telefonie, Track ID, ponieważ ¶piewana była na konkursie ( bardzo pięknie zreszt± ). W refrenie było co¶ jak : Verbe Dich, ale potem zasięgnęłam słownika internetowego i bardziej pasuje Verdien Dich, jako że piosenka miała opowiadać o dziewczynie, która pyta się chłopaka czy na niego zasługuje, czy jako¶ tak. Za błędy przepraszam, ale niemieckiego się nie uczę. Proszę o pomoc !
Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
czy to ten tytuł http://patrz.pl/mp3/ania-wyszkoni-czy-ten-pan-i-pani |
witam, szukam tytulu nowej piosenki Ani Wyszkoni, wczoraj byla w poczekalni poplisty rmf fm
|
Dzięki Ci.
|
Vivaldi "Cztery pory roku" "Lato"
e: Czę¶ć 3. :D |
Witam jaki tytuł jest tego utworu. Reklama FIATA BRAVO. Co¶ klasycznego ale nie wiem Kogo i co.
|
pomocy!
NIe znam tytułu piosenki tylko dosłownie 2 słowa z jej teksu a nawet bardziej z tytułu. otóz jest tak:
(..)sexy, sexy (...) oooo flippen, flippen (lub fliper fliper) nie doszlam jak sie nazywa bo 1 ja slyszalam a juz z tego co wiem to troche ma miesiecy kto kojazy prosze o odpowiedz!!!! |
"Rock Me Amadeus", ¶piewał to Falco, już niestety nie żyje, muzyka do filmu o kompozytorze o imieniu Amadeusz:spoko:
|
szukam nagrania
Szukam dla kolegi nagrania w którym ¶piewaj± "amdeos oo amadeos..." bardzo rytmiczne nagranie :) Może kto¶ wie jak ono się nazywa i kto ¶piewa ?
|
mi ten tekst pasuje do kapeli Slayer piosenki Reign in Blood
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:40. |