![]() |
@mallow, po dogłębnym i dokładnym przeanalizowaniu Twoich postów oraz wskazówek które miały na celu uświadomić nam gdzie i jakiej piosenki powinniśmy szukać, doszedłem do następujących wniosków:
-nie wiem jak inni, ale ja nie mam zielonego pojęcia co to może być. -trudno zlokalizować piosenkę nie znając nawet daty (roku) wydania -jedyny sposób to skontaktować się z... kolegą ze wsi i zapytać, niech poda chociaż nazwę albumu-kasety. Pozdrawiam |
hehehe, on to ma nagrane z radia, i nic wiecej o niej nie wie ;) wiec jestesmy w kropce. Powiedzcie moze jak z kasety nagrac na kompa kawalek melodii to wam moze jakos to tu zamieszcze
pozdro ;) |
Najprościej z wyj. na słuchawki podłączyć kabelek do "Line in" w karcie dzwiękowej i odpalić jakiś rejestrator dzwięku.
|
Cytat:
tylko czy ktos moze moglby wyslac ja na maila ?? na osiolku nie ma jej... :( przynajmniej mi nie wyszukuje... mam skrzynke na o2 tam sie zmiesci napewno... zelea@o2.pl jesli ktos moglby to bardzo bym prosil... |
@Zelea, zaraz sprawdzę czy się da wysłać. :)
|
Cytat:
|
Patrixs dziekuej uprzejmie za pomoc... mam u Ciebie dlug :)
pozdro |
Ilość załączników: 1
a ja już kiedyś to dawałem ale nie dostałem odpowiedzi więc próbuje jeszcze raz...
zna ktoś tą piosenke?? |
Cytat:
albo to cos u mnie albo cos sie zepsulo... |
Bardzo ciekawy temacik. Do MP3 proponuję zainstalowac DC++, tylko że trzeba udostepnić co najmniej pare GB danych. Mozna znaleść naprawdę wszystko.
Pozdrawiam. |
Cytat:
Cytat:
2. masz na mailu |
wy czegos szukacie - a ja mam 44 plytki DVD z muza ... :>
|
a jednak da sie tylko niestety nie w operze... :| nie wiem czemu w IE poszlo... tzn cos problem z polskimi znakami chyba...
ale piosenki nie stety nie znam... pozdro |
Ilość załączników: 1
Koledzy,
Zespół "Foo Fighters" Utwór "Learn To Fly" Jeżeli ma to ktoś w swoich zasobach to proszę o kontakt na priv. W załączniku próbka żeby było wiadomo o co chodzi. Pozytywna reputacja czeka :> pozdr. ;) |
Cytat:
pozdro... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |