![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maila mu posłać z pytaniem, ale tego nikt z szukających, jak dotąd, chyba nie wymyślił.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2009
![]() |
Drodzy użytkownicy już raz pisałem lecz nikt nie był na tyle łaskaw by napisać odpowiedź wiec ponawiam pytanie:
szukam piosenki z takim tekstem może ktoś zna albo pomoże: "żadnej szansy mi nie dałaś ponoć innego już miałaś" ref. "a kiedy staniemy się wiecznym pyłem i spłynie na nas księżyca blask pod osłoną nocy przyjdę tu znowu by ujrzeć Cię jeszcze raz" |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.12.2009
![]() |
witam.
Szukam pewnej piosenki której refren leciał mniej więcej tak: ,,dibi dibi alesso..." nie wiem czy dokładnie ale mniej więcej tak to leciało. Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosząc o informację sami musicie podawać więcej szczegółów: czy piosenkę wykonuje zespół, wokalista, wokalistka, jaki gatunek muzyki utwór reprezentuje, etc. Takie info znacznie ułatwi odpowiedź. A co do szybkości odpowiedzi, to wybaczcie: odpowie ta osoba, która zna odpowiedź. Jeśli nikt dotąd nie odpowiedział, to oznacza że nikt odpowiedzi nie zna.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.12.2009
![]() |
witam.
Szukam pewnej piosenki której refren leciał mniej więcej tak: ,,dibi dibi alesso..." nie wiem czy dokładnie ale mniej więcej tak to leciało. Ps. Piosenkę wykonuje wokalista,a co do gatunku muzyki to niebardzo wiem jaki. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
A to ktoś zna
?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=gIt-B5dujCI Beautiful World - napewno, ale musze poszukac ten utworek
Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 03.12.2009 o godz. 11:09 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
No tak, nie udalo mi sie znalezc tej konkretnej
Przejrzalem ich dwie plyty i nic;(
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Matefusz : Adiemus - Adiemus
http://www.youtube.com/watch?v=B7zJ0yVSSvE Wszystkko dzieki genialnemu programowi "Shazam" dostepnym na iPhone :-)! www.shazam.com |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Guru
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Dzięki @M@X.
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
No to moj blad
Ale BW gra podobna muzyke
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.12.2009
![]() |
Mam pytanie, czy ktoś zna tytuł piosenki, która zaczynała się mniej więcej tak:
"Baby baby I'm taking with the lotion to love you....." wiem, że trochę bez sensu ale tyle udało mi się wychwycić ![]() Dodam, że utwór popowy, wykonywany przez kobietę, jak ktoś będzie wiedział to z góry dziękuję. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.12.2009
![]() |
witam wszystkich. widze ze nie wiele mozna tu uzyskac pomocy ale warto zaryzykowac. poszukuje tytulu kawałka sprzed paru lat, utwor z gatunku hh, nie pamietam wykonawcy ale to byl facet. jedyne co pamietam to poczatek refrenu: Tylko z tobą być, tylko z tobą kochać się... nie piszczie o google bo spedzilem pare godzin na szukaniu, rowniez linki do stron typu teksty piosenek nic nie daly. licze na zrozumienie i pomoc
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guru
5 sekund z google
http://magdaski.wrzuta.pl/audio/3taL...-_tylko_z_toba tylko ze to raczej DP ![]() Jak przychodzisz z takim nastawieniem ze ci nikt nie pomoze to napewno nikt sie nie bedzie kwapil by to zrobic. Ale pewnie chodzi o to http://olenkaaa13.wrzuta.pl/audio/0z...frenie_setka_t Bez Cenzury "Do dupy" Wykonawca i nazwa utworu mowia same za siebie ![]() Ewentualnie Verba http://www.youtube.com/watch?v=I1zh8pdyXps Ale to raczej to do dupy
Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 12.12.2009 o godz. 14:11 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| szukanie utworow muzycznych, wyszukiwanie piosenek, wyszukiwarka muzyki |
|
|