![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
skoro juz jest taki topic a ja szukalem na osiolku piosenki tej i nie moglem znalezc... to moze ktos z uzytkownikow bedzie mial...
![]() chodzi o Safri duo - Rise tzn tak mysle ale to jakis mix w radiu slyszalem bo orginalna wersje mam ale w niej nie ma wogole glosu... a w radiu wlasnie slyszalem gdzie sie udzielal wlasnie jakis koles spiewajac... prosil bym o namiar albo na maila o ile wogole ktos ma... z gory dziekuje... pozdrawiam
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
![]() |
Cytat:
tylko czy ktos moze moglby wyslac ja na maila ?? na osiolku nie ma jej... przynajmniej mi nie wyszukuje... mam skrzynke na o2 tam sie zmiesci napewno... zelea@o2.pl jesli ktos moglby to bardzo bym prosil...
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem Majluj do mnie TU no coment... pozdro Ostatnio zmieniany przez Zelea : 29.08.2004 o godz. 10:52 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
W razie jak szukacie pl hh mp3 to walcie do mnie na gg - 3775754 - mam tego 5gb
![]() Sciagnijcie se zamiast kazy LimeWire - to co polecal Banana Coctail. Sciagnalem juz 10 piosenek i 0 fake, nie to co kazaa. Naprawde gites pozdro
|
|
|
#6 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
![]() |
panowie technomaniacy. Poszukuje piosenki, i ozloce tego kto mi poda tytul, wykonawce lub namiar ... Dosc spokojna techniawka i kobieta spiewa dosc charakterystycznym, spokojnym glosem, (podobnym troszku do wokal. ATB) cos w stylu "...Fołn mi..." albo "...Fołnd mi..." albo cos w tym stylu... Nic wiecej nie ma ....
pozdro
|
|
|
#8 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
![]() |
heh, slyszalem ja na wsi u kolegi na kasecie ... i nic wiecej o niej nie wiem...
|
|
|
#10 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
@mallow, po dogłębnym i dokładnym przeanalizowaniu Twoich postów oraz wskazówek które miały na celu uświadomić nam gdzie i jakiej piosenki powinniśmy szukać, doszedłem do następujących wniosków:
-nie wiem jak inni, ale ja nie mam zielonego pojęcia co to może być. -trudno zlokalizować piosenkę nie znając nawet daty (roku) wydania -jedyny sposób to skontaktować się z... kolegą ze wsi i zapytać, niech poda chociaż nazwę albumu-kasety. Pozdrawiam
|
|
|
#12 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
![]() |
hehehe, on to ma nagrane z radia, i nic wiecej o niej nie wie
wiec jestesmy w kropce. Powiedzcie moze jak z kasety nagrac na kompa kawalek melodii to wam moze jakos to tu zamieszczepozdro
|
|
|
#15 |
|
![]() |
Patrixs dziekuej uprzejmie za pomoc... mam u Ciebie dlug
pozdro
|
![]() |