![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#76 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
My Dying Bride - Cry of Mankind
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#77 | |
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
ja tez, ale podalem info dla tych co wola wersje spokojniejsze utworow ![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Przesadzasz - ja słuchając tego zepołu mam odwrotne uczucie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.05.2003
![]() |
to ja z innej beczki:
elektronika ![]() albumy: plastikman - consumed plastikman - closer no i duzo przygnebiajacych dzwiekow mozna znaleźc ot chociażby w triphopie (massive attack, tricky, portishead) bjork ...i masa masa innych
![]() |
#81 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jednak gusta są bardzo różne i oddziaływanie muzyki na ludzi diametralnie inne
![]() Ja ze swojej strony polecę coś bardziej rockowego (ale zdecydowanie balladowego): Richard Marx - Hazard ![]()
![]() |
#82 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Ja wam polecam thema lecacge w ostatnim odcinku dragonball gt, jezeli ktos sie zaglebi w serie dragonballa, i obejrz se ostatni odcinek, to ta muzyka to prawdziwy wyciskacz lez...
a tak z piosenek ktoore mnie doluja to moze Craig David ze Stingiem - Rise And Fall... ale to bardziej przez skojarzenia z ta piosenka... a przede wszystkim GRAMMATIK - Kazdy ma Chwile (Webber Rmx). A propo gramatika, to pojutrze jest koncert u mnie w miescie, ktos bedzie?
![]() |
#83 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@all moglibyscie wrzucac na rapidshare.de te utwory, ktore ciezko znalesc i podwac na tutaj?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Ostatnimi czasy czesto lubie sobie puscic: Keiko Matsui - Trees
![]() |
#85 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja proponuje Łzy "Zabij się", slowa są ciekawe
![]() o to slowa: "1. Jesteś szarym człowiekiem Wśród miliona innych osób Wiem ze chciałbyś to zmienić A ja znam na to sposób Jesteś tylko maszyną Którą nogi gdzieś niosą Wiem ze chciałbyś to zmienić A ja znam na to sposób By uwolnić cię od bólu i porażek I dostarczyć tobie przewspaniałych wrażeń Zrób to szybko po kryjomu Ja nie powiem nic nikomu La la la la Ref. Zabij się Zabij się Nikt nie lubi tutaj cię La la la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę La la la la Zabij się Zabij się Nikt nie lubi tutaj cię La la la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę La la la la 2. Jesteś tu niepotrzebny Jak plama na ścianie Wiem że chciałbyś to zmienić A ja znam rozwiązanie Jesteś tylko ciężarem Jak kosz z brudnym praniem Wiem że chciałbyś to zmienić A ja znam rozwiązanie By uwolnić cię od bólu i porażek I dostarczyć tobie przewspaniałych wrażeń Zrób to szybko po kryjomu Ja nie powiem nic nikomu La la la la Ref. Zabij się Zabij się Nikt nie lubi tutaj cię La la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę La la la la x 4 Zabij się Zabij się Nikt nie lubi tutaj cię La la la la Strzel sobie w głowę I rozwal na połowę La la la la"
wsciekła baba ![]() Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 27.10.2005 o godz. 21:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |||
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
- Niewinni i Ja - Modlitwa III - Detox - List do M. I na koniec jeszcze jedna piosenka z cyklu dolujacych... Cytat:
![]() |
![]() |
#87 |
Gość
|
![]()
witam
przygnębiajace i dolujace np. Type O Negative - World Comming Down,Bloody Kisses [wogole cała tworczośc kapeli] Life Of Agony - Red River Runs ,kompilacja 1989-1999 Smashing Pumpkins cała twórczosc niektóre kawałki Morphine ,My Bloody Valentine,Cocteau Twins z pojednyczych kawałków : Roadrunner United - Enemy Of The State Dino Covelli - Possession a prawdziwym hardcorowcom polecam Mieczysław Fogg - The Best ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oni maja humorystczno dolujace teksty
Cytat:
![]() |
![]() |
#89 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.05.2003
![]() |
http://rapidshare.de/files/5494516/P...verge.zip.html
teledysk : plastikman - converge ciekawe co o tym pomyslicie ![]() nieźle ryje psychike ![]() obejrzyjcie w calosci i wypwoiedzcie sie..jakies wnioski..przemyslenia ![]() ----------------------------------------- http://rapidshare.de/files/5493396/P...nnect.zip.html kolejny teledysk : plastikman - disconnect mniej chorobliwy aczkolwiek niezle zakrecony ![]() no i na koniec caly album plastikman - consumed http://rapidshare.de/files/4461352/p...__p1_.rar.html http://rapidshare.de/files/4462602/p...__p2_.rar.html http://rapidshare.de/files/4463472/p...__p3_.rar.html http://rapidshare.de/files/4463880/p...__p4_.rar.html (p.s. sluchac na dobrym sprzecie albo na sluchawkach ![]() pozdrawiam
------------------------------------------ //^^//YeRyHo MeKkA iS StIlL aLiVe////=^/ >>>>>www.amortyzator.fora.pl<<<<<< ------------------------------------------ Ostatnio zmieniany przez richie ploomba : 28.10.2005 o godz. 12:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Od siebie dla wszystkich. Programik do omijania limitow na roznych serwisach typu rapidsashare etc. http://rapidshare.de/files/4284346/U...oader.zip.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|