![]() |
Cytat:
podobna sprawa jest/byla ze zuzytymi kartami-zdrapkami doladowujacymi heyah kupujacy nie placi kasy, a sprzedajacy nie wysyla, obaj wystawiaja sobie pozytywy i gwiazdek przybywa :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tyle, ***380;e je***380;eli nie wymienia si***281; z kolesiami To na przyk***322;ad mnie bli***380;ej za takie co***347; do wystawienia negatywa ni***380; pozytywa :czytaj: Sam co***347; takiego mia***322;em i nic nie przysz***322;o do dzi***347; dnia a mia***322;o by***263; za pobraniem Go***347;***263; wystawi***322; mi pozytywa ale sam dosta***322; fig***281; I jeszcze do :wsciekly: bym nakopal szczeniakowi :podbite: :mruga: |
Cytat:
kupujacy i sprzedajacy najczesciej sie znaja i takie aukcje sluza im do podbicia gwaizdek, a nie do kupienia/sprzedania czegokolwiek |
Cytat:
Dlatego pisałem o kolesiach :czytaj: Jeżeli znają się najczęściej - to i owszem Ale ja podałem na swoim przykładzie że z obcymi też próbują Bo ja akurat kolesia nie znałem :nie: :D |
Cytat:
|
|
Cytat:
ja bym te brylanty wydlubal i osobno sprzedal :) |
Paris to najmniej marketingowz element tej aukcji. Ale sam telefon kozacki - ja bym chcial ^_^.
|
Niedawno dostalem maila ze koles spzredaje kopie zapasowe gier - jakis pomysl co z nim zrobic ?
:P |
z kolesiem, czy mailem? :hmm:
|
Dziwny ten telefon
|
Cytat:
przecież trzeba płacić hara... znaczy się prowizję allegro :hmm: |
Cytat:
taka zuzyta karta kosztuje najczesciej zlotowke, wiec prowizja tez malutka dla allegro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:30. |