![]() |
OLX liczy za wystawienie w nieruchomościach i motoryzacji. Próbowałem sprzedać spodnie na motocykl w ciuchach, to zmoderowali mi do ciuchów w dziale moto.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A to już tego nie wiedziałem. Tak czy inaczej, skoro prawie wszyscy korzystają z PP do płatności na eBay to prowizję powinni chociaż dać jakąś symboliczną, jak u nas serwisy typu DotPay 0,75 czy 1%, a nie z grubej rury.
|
ktos musi zaplacic za szwindle innych sprzedajacych , wiec ten ktos to sprzedajacy ;) tak czy inaczej PP to wlasnosc ebay , jak zakladasz sprawe to maja wglad we wszystko ;)
|
Paypal jest odrębnym biznesem. Wymiana informacji pomiędzy firmami w żaden sposób nie determinuje własności.
https://www.paypal.com/us/webapps/mp...al-ebay-update :czytaj: |
A kto ich tam wie oni sie rozchodza i wracaja , zachowuja sie jako jedna firma , rozeszli sie bo pewno za duzo podatkow placili :D
|
No wszyscy ich wiedzą bo jest to jawne - tak jak pisał joujoujou od lipca 2015 PayPal nie jest częścią eBay, a jego CEO jest Dan Schulman.
|
No ja *******ę, sprzedałem przedmiot na Allegro, w kategorii Komputery, w jednej z podkategorii, w której prowizja była 3%, ostatnio chyba nawet jakoś w sierpniu/wrześniu. Sprawdzam stan rachunku, a tutaj 2 razy tyle co zwykle. Co jest, naliczyli mi podwójnie? Niespodzianka, prowizję podnieśli do 6%, ****a :sciana:
|
Ilość załączników: 1
tak dzisiaj czytam komentarze negatywne goscia i dochodze do wniosku ze ma konszachty z marvelem i herosami lol2
Załącznik 125221 |
Cytat:
Masz więcej takich zdjęć z takimi komentarzami :> |
no dobra, ale zna ktoś kierunkowy do Gotham ???:>
|
Cytat:
|
Oglądam ci ja sobie właśnie na otomoto tanie graty w dobrym stanie, sprawdzam na co mnie stać od razu, jakby mój stary grat w złym stanie padł, no i takie i tym podobne kwiatki wyłażą. :D
Ja rozumiem, że jak na 70 lat, to mały przebieg ma ta pani. :szczerb: Załącznik 146085 |
Mi się kojarzy zawsze z tymi opisami ta reklama czerwonego golfa od starszej pani... :)
https://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:53. |