![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ESC jest dużym sklepem (nie tylko internetowym - mają swoją siedzibę w Gdańsku), więc raczej nie zbankrutują.
Negatyw za negatyw to w tym wypadku czysta zemsta - i skoro widać, że raczej nie próbują polubownie wyprostować własnych błędów - kwalifikuje się do sądu.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O tym właśnie mówiłem. Pomyłka to pomyłka, ale dalszego postępowania zależy to jak można to traktować. Przy takiej reakcji sklep dużo dla mnie stracił..
|
|
|
#3 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
No coz. Moj kregoslup ma sie niezle.
Ciekawe jak ci obroncy prawosci darli by ostatnie pln od lekarza, kierowcy czy np pkp gdyby oni popelnili blad. Czysta hipokryzja. Juz widze jak wszyscy wybaczaja urzadowi skarbowemu ktory popelnil blad. Niewinnie skazani, itd. Urzekla mnie wasza historia, a czas wszystko zweryfikowal. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hipokryzja?
Dla mnie są dwie, osobne historie: należne odszkodowanie za straty które poniosłem w wyniku działania innych (na zdrowiu, na finansach, itp), a próba łatwego wzbogacenia się na czyjejś pomyłce. Dla Ciebie jak widzę jedna: kasa, kasa, kasa... ![]() Możesz mnie nazywać hipokrytą, nie przejmę się. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zawsze są dwie historie...
Ale... Czarodziejska ręka wolnego rynku naprawi ZŁO wszelakie. To jest cytat z wypowiedzi któregoś osła. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
noob
Data rejestracji: 19.12.2005
![]() |
W tym przypadku historia jest jedna.
Za błędy należy płacić, nie raz musiałem to uczynić. Takie głupie mam zasady - kto nie płaci za błędy jest zwykłym ścierwem. Za ostro? Chyba nie. EDYTA: Pisząc o płaceniu miałem na myśli różne jego formy, nie tylko materialne.
|
|
|
#7 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
Z pomyłki zawsze sie jakoś wychodzi...
I to są zasady rynku. Niestety. Nie zawsze korzystne dla stron... Tak jest, tak było i tak będzie. Jaszczombek! Będziesz na zlocie? I to nie jest trudne pytanie? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
Cytat:
|
|
|
|
#9 | ||
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wracając do tego negatywnego komentarza, to nie wydaje mi sie aby to była zemsta.
Jeżeli ktoś dużymi literami pisze "nie wiedzą co wystawiają", "tępy pracownik", "oszust" i to chyba nie zasługuje na pozytywa. Neg za samą kulturę. Natomiast zauważcie że pozytywy wystawili ci, którzy kupili jeden, góra pare dysków. Dużo trudniej będzie przekonać tych, którzy kupili kilkadziesiąt. Są to zapewne handlarze, którzy przeszukują allegro w poszukiwaniu takich aukcji i łatwo nie odpuszczą takiego zarobku. Cytat:
Najbardziej podba mi sie ten komentarz: Cytat:
Ostatnio zmieniany przez sobrus : 23.11.2009 o godz. 09:12 |
||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
Cytat:
![]() Jak ktoś wystawił negatywa i pojechano po nim z imienia, nazwiska i miejscowości to reszta (zastraszona) albo nie wystawi wcale komentarza bo po co ma se psuć konto albo wystawi pozytyw i bez kosztów nabije sobie punkta ktoś by chciał aby go zwyzywano ? koleś już nie jest przez nich anonimowy... Ja bym zaskarżył taki komentarz...
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 23.11.2009 o godz. 18:10 |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najgorsze sa tempaki kotre nie potrafia czytac opisu aukcji. Dostalem negatywa bo w aukcji bylo wplata na konto lub odbior osobisty, a koles chcial za pobraniem (w rozmowie telefonicznej powiedzialem mu ze nie wysylam w taki sposob).
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Jukebox Hero
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Jukebox Hero
Wiesz taka ilość niezadowolonych klientów zazwyczaj kończy się dla sprzedawcy zawieszeniem konta.
Prawnie też firma ESC nie ma szans w sądzie bo regulamin allegro jest jasny. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
noob
Data rejestracji: 19.12.2005
![]() |
Bendem.
|
|
|
#15 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe
prawo nie jest do konca po stronie kupujacych tutaj http://www.aukcjepl.info/content/view/398/31/
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| allegro śmieszne aukcje |
|
|