![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Cytat:
...A. Kwaśniewski: Jako prezydent wszystkich kur mówię: "Nie patrzmy w przeszłość".... ![]() Dobre
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
"...od czasu do czasu go obwą****."
coz za przezorna cenzura
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
:o fakt i czas zeby ktos z tym cos zrobil
![]() o.b.w.ą.c.h.u.j.ą.c ma byc jesli co
|
|
|
#4 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
ja zrobiłem z kumplami punkt 4 i koleś wywalił na mnie oczy pobegł w strone tego działu potem my sie wymknelismy i nalewalismy się na zewnątrz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() ![]() |
Obydwa teksty są niezłe
hehe |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
zarówno tekst o hipermarkecie jak i ten poniższy co pozwoliłem sobie przepisac na kompa i teraz przytoczyć pochodzą z piątkowego kuriera lubelskiego.... co prawda chyba ona wcześniej były tylko kurier je opublikował....
Dlaczego warto mieć katar ? 1. Możesz kichać na wszystko. 2. Dzięki niemu nie musisz wąchać odoru gnijącego kapitalizmu. 3. Świetnie usprawiedliwia czerwony nos i podkrążone oczy. 4. Umożliwia dostanie legalnego zwolnienia lekarskiego. 5. Bo miło jest, gdy wszyscy mówią ci "na zdrowie". 6. Żeby sprawdzić, czy chusteczki do nosa "Velvet" są równie dobre, co miękki jak aksamit papier do d*** "Velvet". 7. Bo można skutecznie się wykupić od kurtuazyjnego obcałowywania teściowej i całych stad ciotek. 8. Lepszy katar niż katarynka [szczególnie, gdy jest nią twoja kobieta]. 9. Możesz na niego zwalić łzy wzruszenia, które w oczach prawdziwego mężczyzny nigdy przecież się nie pojawiają. 10. Pozwala bezpiecznie i bez tłoku podróżować komunikacją miejską. 11. Bo trwa tylko tydzień i 7 dni. 12. Bo nie przenosi się drogą płciową. 13. Świetnie wpływa na twoją sylwetkę - dzięki niemu tracisz apetyt i kilogramy. 14. Usprawiedliwia pokaźny wzrost spożycia róznych paramedycznych środków, takich jak grzane piwo, grzane wino, nalewka malinowa itp. 15. Przestajesz bać sięalergii. 16. Niestraszne Ci miejskie toalety. 17. Twoja kobieta rozczula się nad Tobą, co nie jest takie częste. 18. Jako smarkacz możesz sobie pozwolić na głupie wyskoki. 19. Wśród wielu podawanych ci pigułek może trafić sięta błekitna. 20. Bo to bardzo bogate państwo.
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Następny fajny tekst! Bardzo mi się podoba punkt 18.
|
|
|
|
#9 | |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
Tak mój koleszka po rozbiciu Vectry cdex, kupił Honde Civic Type-R. JUż napewno wiosna idzie, w tyłkach się przewraca ![]() POZDRO
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
zabawilbym sie ale chce wiedzec pierwsze co to jest
|
|
|
|
#11 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
to juz chyba bylo na forum
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
![]() |
A oto kolejny fascynujący artykuł przepisany [po raz kolejny] z piątkowego wydania Kuriera Lubelskiego. W ogóle kupuje piątkowy Kurier Lubelski, bo tu jest rubryka humor
|
|
|
|
#13 |
|
![]() |
miles to jest mercedes CLK
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
ja nie wiem co to jest ale ten ochroniarz mine miał nie tęgę.....
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guru
![]() |
Wszyscy jesteśmy "blondynkami" ?
Blondynka bierze udział w telewizyjnym quizie. Moderator stawia następujące ppytania: 1. Jak długo trwała wojna stuletnia? a) 116 lat b) 99 lat c) 100 lat d) 150 lat Blondynka korzysta z możliwości nieudzielenia odpowiedzi na jedno pytanie. 2. Z którego kraju pochodzi kapelusz typu "Panama"? a) z Brazylii b) z Chile c) z Panamy d) z Ekwadoru Blondynka prosi o pomoc publiczność. 3. W którym miesiącu Rosjanie obchodzą rocznicę Rewolucji Październikowej? a) w styczniu b) we wrześniu c) w październiku d) w listopadzie Blondynka korzysta z jokera telefonicznego i dzwoni do innej blondynki. 4. Jak brzmi właściwie imię Gorge IV? a) Albert b) George c) Manuel d) Jonas Blondynka korzysta z jokera "pół na pół". 5. Od którego zwierzęcia pochodzi nazwa Wysp Kanaryjskich? a) od kanarka b) od kangura c) od szczura d) od psa Blondynka odpada z gry. Pewnie uznałe(a)ś perypetie blondynki za zabawne? Tu masz prawdziwe odpowiedzi: 1. Wojna stuletnia trwała 116 lat - od 1337 r. do 1453 r. 2. Kapelusz "Panama" pochodzi z Ekwadoru. 3. Rocznicę Rewolucji Październikowej obchodzi się 7 listopada. 4. Właściwe imię króla George IV brzmi Albert - zmienił je w 1936 r. 5. Nazwa Wysp Kanaryjskich pochodzi z łaciny, w której canis oznacza psa. No i co? Jesteś mądrzejszy(a) od blondynki?
|
|
![]() |
|
|