![]() |
A te Dzwony Rurowe to Twoje??
Jak masz te kawały gdzieś zapisane prześlij w całosci na maila |
Na razie starczy. Jesli ktos chce, to mam tego wiecej...
|
Slowka do nauczenia:
FALL OUT OF THE PENIS - WYPASC Z INTERESU HIGHWAY TO HELL - AUTOSTRADA NA HEL NEVER ENDING STORY - BARDZO DLUGIE ZASLONY DON'T MAKE A VILLAGE - NIE ROB WIOCHY SHIT IS GOING AROUND ME - *** MNIE TO OBCHODZI HE WAS IN WARSAW - BYL, WOJNE WIDZIAL I TOWER YOU - WIERZE CI DON'T TEAR YOURSELF - NIE DRZYJ SIE GLASGOW - SZKLO POSZLO I'LL ANIMAL IT TO YOU - ZWIERZE CI SIE I THANK YOU FROM THE MOUNTAIN - DZIEKUJE Z GORY I FEEL A TRAIN TO YOU - CZUJE DO CIEBIE POCIAG PENIS IS WALKING AROUND ME - *** MNIE TO OBCHODZI GO OUT ON PEOPLE - WYJSC NA LUDZI IT'S AFTER BIRDS - JUZ PO PTAKACH WITHOUT SMALL GARDEN - BEZ OGRODEK I'M FROM BEEFTOWN - JESTEM Z WOLOMINA VILLAGE KILLED BY DESKS - WIOSKA ZABITA DECHAMI UNIVERSAL PREGNANCY LAW - PRAWO POWSZECHNEGO CIAZENIA I SEE IN BOAT - WIDZEW LODZ BRAIN TIRE FIRE - ZAPALENIE OPON MOZGOWYCH TO GO TO THE SECOND PAGE OF THE STREET - PRZEJSC NA DRUGA STRONE ULICY DO YOU DIVIDE MY SENTENCE - CZY PODZIELASZ MOJE ZDANIE HERITAGE OF PRICES - SPADEK CEN TO MAKE THE PROFIT ON TIME - ZYSKAC NA CZASIE RAILWAY ON YOU - KOLEJ NA CIEBIE TO DIVORCE THE FACTS - ROZWODZIC SIE NAD FAKTAMI CAN YOU THROW ME UP - MOZESZ MNIE PODRZUCIC MY GIRLFRIEND IS VERY EXPENSIVE TO ME - MOJA DZIEWCZYNA JEST MI BARDZO DROGA DAY, MEMORY IS FLAYING... - DZIEN, WSPOMNIENIE LATA... POST HIM SHOPING - WYSLAC GO NA ZAKUPY GARDEN SCHOOL BAND - ZESPOL SZKOL OGRODNICZYCH LITTLE BUSINESS OF MOVEMENT - KIOSK RUCHU FUGITIVE OF CIRCUMSTANCES - ZBIEG OKOLICZNOSCI TOM DIVIDED THEIR LOTTERY COUPON - TOM PODZIELIL ICH LOS COFFEE ON THE TABLE - KAWE NA LAWE FIRST FROM THE SHORE - PIERWSZY Z BRZEGU COIN PAINTINGS - OBRAZY MONETA SERIOUS MUSIC CONCERT - KONCERT MUZYKI POWAZNEJ |
Slepy namacal garbatego.
- Co wybieramy sie z plecaczkiem na wycieczke? - Jak pan widzi... |
Macie w waszej miejscowosci jakas atrakcje dla turystow?
- Mielismy, ale niedawno wyszla za maz. |
Wraca mam Jasia z zakópówtarga torby i pcha wózek. Spotyka sąsiadkę...
- Och jakie śliczne dzieciaczki! Sąsiadka zagląda do wózeczka: - Obaj chłopcy? - Nie, to po lewej to kapusta. |
Wchodzi mały zajączek na drzewo, zeskakuje, macha łapkami i z łoskotem spada na ziemie. Wstaje otrzepuje sie, wchodzi na drzewo... i tak bez przerwy.
Przygladający się siedzacy na gałęzi dzięcioł, mówi do siedzącej obok niego pani dzięciołowej: -Może mu wreszcie powiemy, że jest adoptowany... |
Niewidomy myje tarke do warzyw.
- Jak zyje to takich bzdur nie czytalem. |
Świnia podchodzi do gniazdka do prądu w ścianie. Chwilę się zastanawia po czym mówi :
-No i co kur..wa, zamurowali???!!! |
Cytat:
Sex Lokomotywa" Słuchaj dziewczynko! -Ona nie słucha. Przesunął więc rekę od piersi do brzucha... Buch! Jak gorąco! Uf! Jak gorąco! Tyżeś to w nocy? Tyżeś Jasienku? Jam ca najdroższa! Wiec wchodź omaleńku!... I wszedl w nia powoli, jak zolw ciezale Ruszyl- dwa razy- wolniutko, ospale. Szarpnela sie troche, przyciagnal z ozolem, Nogami sie zaparl o krzeslo za stolem, I teraz przyspieszyl, i gna coraz predzej, I dudni i stuka, lomoce i pedzi. A dokad? A dokad? A dokad? Na wprost! (kleczala wygieta w pozycji "na most") A on w te szpare, w ten tunel, w ten las, I spieszy sie, spieszy by zdazyc na czas. Az lozko turkocze, i krzeslo tez puka, A Jasiu ja puka, puka i puka. Tak gladko, tak lekko, tak calem za cal, Wyjmowal i wkladal ten narzad jak stal. A ona spocona, zziajana, zdyszana, Legla na plecach, uniosla kolana, Zdziwiona tym wszystkm, co sie z nia dzieje Pyta sie Jaska, pyta i smieje; A skadze, a jakze, a czemu tak gnasz!? A c to to, co to to mi pchasz!? Ze wali, ze pedzi, ze bucha buch buch!! Ach jakze, ach jakze ja lubie ten ruch! I gna ja, i pcha ja i akcje swa toczy, I tloczy ja Jasiu uroczy, tloczy. Nagle - swist! Nagle - gwizd! Buchnelo - Buch! I stanal juz ruch. Oj gdzie mi zniknales! Chce jeszcze Jasienku! Probuje go znalezc reka po ciemku. A on juz bez ducha, maly, skulony, spi nieboraczek, choc akt nie skonczony. Wiec strzela biedna wokolo oczyma, Dziwi sie temu, co w rece trzyma. I placze, narzeka na los swoj niewiesci, I w koncu sie sama ze soba piesci. A Jasiu? Znal prawdy nieznane dla ludu. Przeczytal Wislocka, chcial teraz cudu. Sadzil, ze starczy ta szybkosc, ten ruch, Technika, pozycja i owo "buch buch". By zone rozpalic do ognia bialosci. A ona pragnela tez innej milosci. Milosci zawartej w spojrzenia iskierce, Wiec Jasiu- procz kuski- miej takze serce! |
Cytat:
- Sluchaj, co myslisz o tym Romku z piatej c? - Ano, niespecjalnie... Przyszedl do mnie wczoraj, jedna buteleczke pepsi-coli przyniosl, a ile pretensji! Cycki mu za male, *** mu za zimna... |
Cytat:
Ożeniłem się z trzydziestoczteroletnią ładną i młodą wdówką, która miała równie ładną szesnastoletnia córkę. Mój ojciec ożenił się z moją pasierbicą. Od tej pory wszyscy potraciliśmy orientację w rodzinnych stosunkach. Moja żona, czyli synowa mojego ojca jest również jego teściową. Moja pasierbica została moją macochą, a mój ojciec moim zięciem. Nie koniec na tym... Niedawno urodził mi się syn, a pół roku później jego stryj, czyli syn mojego ojca. Moja macocha czyli córka mojej żony została w ten sposób siostrą swojego wnuka, będąc równocześnie babką swojego brata. Jej syn jest moim bratem, a ja jego dziadkiem. Mój ojciec jest szwagrem swojego wnuka, który jest bratankiem jego syna. Moja żona, teściowa i synowa mojego ojca jest babką mojego brata. W ten sposób zostałem swoim własnym dziadkiem... |
Cytat:
Pani idzie z mezem i corka do kosciola z koszyczkiem do swiecenia. Ksiadz pyta dziewczynke (mala smarkula) czemu nie niesie koszyczka a dziewczynka mu na to: - bo tata powiedzial ze ja to jestem niezdara i zawsze wszystko wy***ie, |
Cytat:
- siedz, siedz sobie - odpowiada staruszka - widze ze jestes po chemioterapi i buty masz ortopedyczne. |
Cytat:
Dwie starsze Panie w domu starców. Budzi się Pierwsza... Zakłada sztuczną szczękę... Cssss, Ssssss. (słychać dźwięki) - Chyba nie moja.... O! kiełbasę jadła !!!... Fssss, Cssss, Ooo i groszek. (dalej mlaska, kręci językiem) - Mmm nawet lody jadła... waniliowe - że też się nie porzygała? Cssss, fssss... - O jednak sie porzygała... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:59. |