![]() |
Przychodzi trędowaty do studia tatuażu i mówi:
- Chcę sobie zrobić tatuaż na ręce. - Ale na której? Prawej? - pyta tatuator - Nie, nie. Prawa odpada. |
Siedmiolatka powiedziała rodzicom, że Jasiu pocałował ją dziś w obecności całej klasy.
- Jak to się mogło stać? - zdziwiła się matka. - To nie było proste - przyznała młoda dama - ale trzy koleżanki pomogły mi go złapać i przytrzymać. |
Dzwoni Obama do Putina i mówi:
- słuchaj Putin, musimy ustalić jedną światową strefę czasową - a co się stało, Obama ? - widzisz, dzwonie wczoraj do prezydenta Chin z życzeniami urodzinowymi a on mi mówi że to było wczoraj - to nic, mówi Putin, ja zadzwoniłem dzisiaj do Polski z kondolencjami a oni mi powiedzieli że samolot jeszcze nie wystartował |
Mąż do żony:
- Kochanie. Chodź tutaj. Dotknij go. Czujesz jaki twardy? - No czuję... - Ile razy Ci mówiłem, żebyś zamykała chlebak.. |
Pani idzie z mezem i corka do kosciola z koszyczkiem do
swiecenia. Ksiadz pyta dziewczynke (mala smarkula) czemu nie niesie koszyczka a dziewczynka mu na to: - bo tata powiedzial ze ja to jestem niezdara i zawsze wszystko wy***ie, |
Rozmawiają dwaj kumple.
- Słyszałem że twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś? - Jeszcze nie, zamknęła się w łazience... |
OMFG się uśmiałem XDDDDDDDDDDD
|
Zięć do teściowej:
- Za rok kupię psa. - Po moim trupie! - No przecież mówię, że za rok. :rotfl: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:41. |