![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Zamyślony
Data rejestracji: 21.01.2006
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<--- część pierwsza |część druga| część trzecia --->
ENG: All rights reserved. Copyright by Kismeth. This fotostory is an integral part of the GameFactor.pl forum. PL: Wszystkie prawa zastrzeżone. Fotostory zostało stworzone przez Kismetha i jest integralną częścią forum portalu GameFactor.pl. GER: Alle Rechte vorbehalten. Copyright durch Kismeth. Dieses fotostory ist ein wesentlicher Bestandteil des GameFactor.pl Forums. UWAGA: Plagiat tego fotostory znajduje się na stronie firmy WEBPROVIDER.PL. Serdecznie odradzam korzystanie z usług firmy, która specjalizuje się w przywłaszczaniu czyjejś twórczości.. ![]() Roman: Nudzi mi się... ![]() Roman: Posiedzenia nie są już takie jak kiedyś. Lepper się zmienił. Nie ma blokad mównicy. Nuda. Nawet komórka nie smakuje już tak jak dawniej... ![]() Roman: Co by tu wymyślić... ![]() Roman: Mam pomysł! Zagramy w "papier, kamień nożyczki"! ![]() Roman: Ale jestem za***isty! Jak ja coś wymyślę to... ![]() Roman: Słuchaj, Jaro... tego... nooo... może też byś zagrał w "papier, kamień, nożyczki"... samemu tak jakoś niemrawo. Jaro: Nie no, Romo, chyba ci *******i. Jesteśmy w sejmie, czaisz? W SEJMIE! ![]() Roman: Ale, Jaro... słuchaj. Endrju też pewnie by zagrał. Będzie fajnie! Jaro: Ech, Lepper... ten ciul ciągle czituje. Jak grałem z nim w Chińczyka to mnie ze cztery razy wychujał. Zastanowię się. ![]() Roman: Endrju, ****a, proszę cię nie oszukuj tym razem, bo znowu będziemy całą kadencję się nudzić... ![]() Lepper: Spoko Roman! Dla ciebie wszystko. ![]() Roman: Elo Jaro. Lepper mówi, że nie będzie oszukiwał. To jak gramy? Jaro: O! To mnie się podobie. W takim razie chętnie zagram. Już przywdziałem nawet moje okularki a'la Top-Gun. Ten Roman to nie jest jednak taki tłumok na jakiego wygląda. Wiedziałem, że trza dać chłopakowi szansę. ![]() Kazio: Ej, a ja? Mogę zagrać? ![]() Roman: Ty to siedź cicho... nie nadajesz się. Może potem. ![]() Roman: No dobra chopaki! Kaman, zaczynamy! ![]() Lepper: Kamień! ![]() Roman: Kamień! ![]() Jaro: Dwa papiery! ![]() Roman: Jaruś. No co ty. Chyba ci *******i. Jakie dwa papiery. Lepper: Oj tam, Romek, gramy od nowa. Prezesowi można raz wybaczyć... ![]() Roman: Dobra. Dla Jareczka wszystko. Papier! ![]() Lepper: Kamień! ![]() Kazio: Nożyczki. ![]() Jaro: Dwa kamienie... ![]() Roman: No co on znowu odpierdala... ![]() Lepper: Jarek, słuchaj, tak nie można. Nie ma dwóch papierów, dwóch kamieniów ani dwóch nożyczków. ![]() Jaro: Mnie jest dwóch i papierów też będzie dwóch. C.D.N. <--- część pierwsza |część druga| część trzecia --->
Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 11.07.2006 o godz. 13:48 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorry za post pod postem
|
|
|
|
#6 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 15.07.2006 o godz. 10:35 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
|
|
|
#8 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Książka dosyć przydatna, tyle że nie dla ludzi tylko dla ptaków
A tak wogóle gdzie można tą ksiażke kupić
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#11 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Dla niewładających językiem "lengłidż" tłumaczenie:
Budweiser
Trzymaj się z dala, na wypadek otwarcia drzwi. (CHCIAŁBYŚ)
|
|
|
|
#14 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
|