![]() |
Cytat:
|
Podejrzewam ze te rozmowy z Karolinka sa sfingowane... Nikt nie jest az tak glupi, a poza tym kto wpislaby sie w katalogu jako "inteligentna"? Pomijajac ze nigdy nie odpowiada i od 3 miesiecy nie zmienila opisu...
|
M@X.666 serio ;p , a juz sobie zaczalem robic chyba niepotrzebne nadzieje :smutny:
|
Podejrzewam ze dane konta "Karolinki" ma sam Aman, wiec jesli zaczneicie z nia rozmawiac "na poziomie" mysle ze macie duze szanse na publikacje ;-D!
|
Cytat:
|
Inteligentna to dosc stary text ale gadka na poziomie mojej siory wiec jak dla mnie wiarygodny :D
Sam mialem kiedys przypadek pewnej 'damy' ktora zaczela (jak wszystkie polinteligentki) od zdania "poklikamy?" na co odpowiedzialem "ja nie klikam bo mam cicha klawiature" i sie zaczelo.. gadka podobna pytania na ktore udzielalem durnychh odpowiedzi a ona to brala na serio. Zorientowala sie ze sobie jaja robie dopiero po texcie "ide zamontowac mikrofalowke w traktorze bo ojciec chce mecz kur z kaczkami ogladac" po czym zaczela sie pluc ze od poczatku sobie jaja robilem (co za odkrycie!) i dostala bana ;) |
REi : w GG nie ma ukochanych banow, tylko "lista ignorowanych" :-(. A swoja droga ciekawym co zrobiles, bys mogl z nia nadal rozmawiac. Przeciez tak ambitna rozmowczyni to skarb i jestem przekonany, ze tego tak nie zostawiles ;-D
|
Gdzie Ty te teksty zamieszczsz z Twojego gg skoro ona to czyta? A przynajmniej sie o tym dowiedziała. Na jakiejs innej stronie?
pzdr |
Polecam http://paski.org/ + komiksy czasami wulgarne i proste graficznie, ale swietnie oddaja sytuacje w Polsce, miejscami nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... NAPRAWDE WARTO ZOBACZYC !!!
|
Te rozmowy są świetne :piwo: :piwo:
Dziwne że taka "inteligentna" dziewczyna wiekszej kariery nie zrobiła. A teraz cos krótkiego ode mnie (nie wiem czy było bo juz się strasznie pogubiłem w tym topicu) Biegnie sobie zajączek przez las i nagle patrzy, a tu stoi żyrafa i chce sobie "wciągnąć koki" , no to on do niej : - Żyrafa , nie bierz tego gówna , lepiej ze mną pobiegaj ! to zdrowsze! Żyrafa tak myśli , myśli i w końcu mówi : - W sumie to masz racje zajac , pobiegam z Toba. I tak sobie biegną , biegną , a tu stoi słoń i już ma właśnie zapalać jointa. Zając jak to zobaczył od razu wkroczył do akcji : - Te słoń ! Nie pal tego gówna ! Lepiej chodź z nami pobiegać ! to zdrowsze! Słoń sie lekko zdziwił , ale w końcu dał się namówić. - I tak sobie biegną w trójkę aż tu nagle stoi lew. Na ręce już zawiazany pasek , w łapie strzykawka i ma zamiar zapodac sobie heroinę. Zając (tradycyjnie już ) postanowił interweniować! - Ty! Lew! Zamiast wstrzykiwać sobie jakieś gówna to byś lepiej z nami pobiegał! to zdrowsze! Na to lew spokojnie podszedł do zajaca i z całej siły walnął go w łeb! Żyrafa i słoń w szoku! - Dlaczego go uderzyłeś - A bo ***any zawsze każe wszystkim biegać jak sie nawciąga amfy. |
|
maly kozak :)) http://www.b0g.org/wsnm/uploads/cops.JPG
|
Cytat:
@ M@X Rzeczywiście niektóre są niezłe.. |
@smolik
stare ale jare, zawsze trzeba przypomniec sobie dobry joke masz repute za zwierzaki :spoko: |
Ilość załączników: 1
Dobre :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:08. |