![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie - wolniej, wolniej! Ja tu nie nadążam z przeglądaniem
![]() Poza tym śmiech też trzeba dawkować ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Dorzuca 3 po 3
Data rejestracji: 29.06.2004
![]() |
Odnośnie MacGyvera (serial), to piękny release jest na... No właśnie - czy wypada podawać... Mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone, bo to w końcu MacGyver - na www.osloskop.net
![]() ![]() ![]() http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=5036 - 1. sezon http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=5051 - 2. sezon http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=5052 - 3. sezon http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=5053 - 4. sezon http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=5115 - 5. sezon http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=5143 - 6. sezon http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=5036 - 7. sezon PS. Jak nie to usuńcie linki... I proszę o łagodny wymiar kary...
#3 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Zagadka dla ludzi lubiących intelektualne wyzwania
Dokładnie w tym samym czasie jest dwóch facetów po przeciwnych stronach kuli ziemskiej: - jeden idzie po linie rozwieszonej miedzy dwoma drapaczami chmur, - drugiemu 85 letnia kobieta robi loda. Myślą dokładnie o tym samym. W głowie maja jedna i taka sama myśl. Jaka? .................................................. .. NIE PATRZ W DÓŁ !!!!! ---------------------------------------------------------------------- Siedzi parka na ławce w parku, nudno jak cholera. Wtem dziewczyna mowi do chłopaka z entuzjazmem: -Chodz zrobimy cos szalonego!! Chłopak spontanicznie na to: -Chodz nasramy na ławke!!! ---------------------------------------------------------------------- Wchodz Polak do sklepu w anglii i mowi : - poprosze pilke Sprzedawca nie kuma nic To Polak pokazuje mu " na rekach "- ze kopie sie noga jak pilkarze -aaaaaaa - mowi sprzedawca - !!!!- Football. - YES !!!- Polak na to- kumaty facet jestes - B R A W O ! A teraz sie anglik koncentruj bo bedzie trudniej ---- DO ME--TA--LU ----------------------------------------------------------------------- Syn wchodzi do domu i od progu wola do ojca: - Tato, wlasnie mialem pierwszy w zyciu stosunek! - No, to gratuluje Ci synu! Stary wyciaga flaszke, stawia na stol, pija. Po pol godzinie ojciec nachyla sie do mlodego: - A kiedy to, synu, przewidujesz nastepny? - Jak mi sie dupa zagoi!!! ----------------------------------------------------------------------- Przychodzi mala dziewczynka do sklepu zoologicznego. -Poplose tego pieknego klólicka z wystawy. -Tego czarnego? A moze wolisz bialego albo brazowego? -Plose pana, mojego pytona ***ie jakiego on jest kololu... ----------------------------------------------------------------------- żony porownywaly swich meży do samochodow 1 mówi: -Moj to jest jak Ferrari: Szybki i duzo mocy 2 mówi: -Mój to jest jak Mercedes: komfort i niezawodnosc 3 mówi: -A moj to jest jak Polonez ! -Jak Polonez dziwją sie pozostale -No tak, bez ssania nie ruszy ----------------------------------------------------------------------- Dzwoni wariat do wariata: - czy to numer 55-55? - nie to numer 5-5-5-5. - A to przepraszam, że pana obudziłem. - Nie szkodzi i tak musiałem wstać, bo telefon dzwonił.
LUDZIE NIE POWINNI SIE WYPOWIADAC NA TEMAT NA KTORY NIE MAJA POJECIA Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Dzięki bardzo za linki
A ja mam jeszcze pytanko do adminów lub moderatorów: czy można podawac zamaskowane linki np. h**p://w*w.astasadysta.us ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez gallus_anonim : 29.06.2004 o godz. 21:38 |
![]() |
![]() |
#7 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
hehe ... cwana szuja z tego dżina
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
To jeszcze PPS z ciekawą teorią.
![]() Edit: Ijeszcze dowcipy Po pogrzebie policjant chwali się koledze: - Słuchaj na tym pogrzebie były same bałwany, gdy orkiestra zagrała tylko ja poprosiłem wdowę do tańca. ################################################ Kowalski przychodzi do domu w rocznice swojego ślubu. Od progu wita go żona informując, ze ma dla niego niespodziankę. Zawiązała mu oczy i zaprowadziła do pokoju, po czym sama poszła do kuchni. W pewnym momencie Kowalski puścił baka. Korzystając z nieobecności żony zaczął rozpędzać śmierdzące powietrze trzymanym w ręku bukietem kwiatów. Po chwili wraca żona i zdejmuje Kowalskiemu opaskę z oczu. Rzeczywiście czekała na niego niespodzianka - cały pokój gości, którzy przyszli z okazji rocznicy... ################################################ Spotykają się dwaj kumple: - Cześć, co słychać? - A, no wiesz, różnie bywa. - Słyszałem, że się ożeniłeś? - Zgadza się... - Ładna ta twoja żona? - Wszyscy mówią, że jest podobna do Matki Boskiej. - Pokaż zdjęcie... O Matko Boska!
Miłość to czekanie na szelesty, listy, na pukanie do drzwi... ![]() Reputkowym skrytożercom mówimy nie!!! ![]() Ostatnio zmieniany przez smolik : 29.06.2004 o godz. 22:33 |
![]() |
![]() |
#9 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Wszyscy idziemy do baru na wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Czero Ty możesz z tymi kawałami jechac do Maratonu uśmiechu a wygraną masz jak w banku, normalnie nie moge jeszcze mam zlewe z tego kawału
![]() ![]() ![]() Pozdro ![]() Ostatnio zmieniany przez gallus_anonim : 29.06.2004 o godz. 22:25 |
![]() |
![]() |
#11 |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
DŻIN debeściak... ale miałem polew...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Widzisz??!!! To fifka, która byla pod twoja szafa!!
Kiedy ty do jasnej cholery skonczysz z tymi zasranymi narkotykami??!! - Jakie narkotyki??! Uwierz mi, że od kiedy ciebie poznalem zmienilem sie, zerwalem ze swoja przeszloscia, jesteś jedyną która kocham. Przysięgam !!! - Ale co ty ******ysz synu ![]()
#13 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
wchodzi do mieszkania, a tam slyszy jak ojciec do mamy mowi - on ciegle cpa, pali to gowno itd wchodzi do pokoju i do niego mowi - tato, czemu ty mnei podejrzeasz o narkotyki, ja nic nei biore ojciec sie na neibo pojzal i mowi - ale ja nic nie mowilem... przynajmniej tak mi opowiadal...
![]() |
#14 |
Niezarejestrowany
![]() |
Tak się zdarzyło, że umarły trzy blondynki i przyszło im stanąć przed
obliczem świętego Piotra. Ten powiedział im, że będą mogły wejść do Nieba, jeśli odpowiedzą na jedno proste pytanie. Zapytał więc pierwszej z nich: - Co to jest Wielkanoc? - O, to proste. Wielkanoc to święto w listopadzie, kiedy odwiedzamy groby bliskich i modlimy się za zmarłych. - Źle! - wykrzyknął św. Piotr i to samo pytanie skierował do drugiej blondynki. - Wielkanoc to święto w grudniu, kiedy ubiera się choinkę, daje prezenty i świętuje narodziny Jezusa. - Źle! -znów oburzył się św. Piotr i bez żadnej już nadziei powtórzył pytanie trzeciej z blondynek. Ta spojrzała mu w oczy i uśmiechnęła się pewnie. - Wielkanoc, to chrześcijańskie święto, które zbiega się w czasie z żydowskim Świętem Paschy. Jezus i jego uczniowie spożywali ostatnią wieczerzę. Jeden z nich zdradził Chrystusa rzymianom, którzy później go ukrzyżowali. Wcześniej był poniżany i zmuszany do znoszenia różnych cierpień. Po śmierci, jego ciało zostało pochowane w pobliskiej grocie, do której wejście zastawiono olbrzymim głazem***8230; Święty Piotr słuchał wszystkich słów kobiety z satysfakcją wyrysowaną na twarzy, tymczasem blondynka kontynuowała. - ...Od tamtej pory, raz do roku głaz jest odsuwany, żeby Jezus mógł wyjść na zewnątrz i jeśli zobaczy swój cień, zima będzie trwała sześć tygodni dłużej.
#15 |
Niezarejestrowany
![]() |
Przy barze siedzi pijany staruszek i zachowuje się bardzo agresywnie.
Upatrzył sobie stół, przy którym siedzą trzej potężnie zbudowani młodzi mężczyˇni. Patrząc wyzywająco na jednego z nich, krzyczy na cały głos. - Twoja matka robiła mi laskę! Mężczyzna przez chwilę popatrzył na starca, ale nie zareagował. Krzepki dziadek nie daje za wygraną i pokazuje ręką drugiego faceta. - Z twoją matką robiłem to, kiedy tylko chciałem! Drugi facet również popatrzył przez chwilę na staruszka i wrócił do rozmowy z towarzyszami. Starzec, pijany już w sztok, kieruje się w stronę trzeciego z siedzących przy stole. - A z twoją matką to. Mężczyzni podnoszą się nagle, dwóch z nich bierze intruza pod ramiona, a trzeci cichym głosem mówi: - Chodz tato, na dzisiaj ci już wystarczy... **************************** Trzej przestępcy jadą do więzienia. Każdy z nich ma przy sobie jedną rzecz, dzięki której będzie miał zajęcie w więzieniu. Nagle jeden więzień pyta kolegę: - Ty, co wziąłeś ze sobą? Ten wyciąga farby i mówi: - Będę malował, czas mi szybko zleci. A ty co wziąłeś? - Karty, mogę grać dla zabicia czasu. Trzeci przestępca siedzi cicho w kącie i uśmiecha się. - Czemu się tak uśmiechasz? - pytają kolegę. Trzeci wyciąga pudełko tamponów i mówi: - Ja mam to! - A co ty będziesz z tym robił? Facet zaczyna czytać z pudełka: - Mogę jeździć konno, pływać i jeździć na rolkach... ********************** Zachorował wielki wojownik Biały Bizon. Całe plemię pogrążyło się w smutku. Wysłano więc posłańców do Wielkiego Szamana. Odnaleźli jego samotny szałas, wchodzą i mówią: - Witaj Wielki Szamanie, nasz największy wojownik legł zwalony chorobą. Ulecz go, bo bez niego nie obronimy wioski. - Połóżcie mu wilcze ziele na czole. Poszli więc zerwać wilcze zioło i ułożyli je jak szaman nakazał. Całą noc słyszeć można było jęki Białego Bizona. Nazajutrz posłańcy znowu poszli do szamana: - Pomogło? - A gdzie tam. O mało duch go nie opuścił. - Hmm.. Przeto połóżcie mu jajka na oczach, to powinno przynieść poprawę. Wieczorem dało się słyszeć okropny wrzask wojownika i zapanowała cisza... Następnego dnia posłańcy ponownie odwiedzili szamana: - Pomogło? - Nie. Odszedł do Krainy Wiecznych Łowów. - A położyliście mu jajka na oczach, jako wam mówiłem? - Nie..., dociągnęliśmy je... tylko do pępka...! ************** Szedl facet ulica i zobaczyl nowy sklep. Mysli sobie - wpadne. Wita go mily, usmiechniety sprzedawca: - Dzien dobry, w czym mozemy panu pomóc, co chcialby pan kupic? Facet sie zastanowil i mówi: - Rekawiczki. - To prosze podejsc do tamtego dzialu. Facet idzie do wskazanego dzialu i mówi: - Potrzebuje rekawiczki. - Zimowe czy letnie? - Zimowe. - To prosze przejsc do nastepnego dzialu. Facet poszedl: - Dzien dobry, potrzebuje zimowe rekawiczki. - Skórzane czy nie? - Skórzane. - To prosze podejsc do dzialu nastepnego. Facet poddenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska: - Chce kupic zimowe, skórzane rekawiczki. - Z klamerka czy bez? - Z klamerka. - Prosze podejsc do nastepnego stoiska. Facet juz wkurzony, ale idzie nic nie mówiac: - Potrzebuje rekawiczki, zimowe, skórzane, z klamerka. - Klamerka na zatrzask czy na rzepy? - Na rzepy. - Zapraszam do dzialu naprzeciwko. Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy: - Prosze przestac nade mna sie znecac, dajcie mi rekawiczki i pójdę sobie! - Prosze pana, prosze nabrac cierpliwosci, chcemy panu sprzedac dokladnie takie, jakie pan potrzebuje. Facet idzie dalej: - Prosze o rekawiczki zimowe, skórzane, z klamerka na rzepy. - A jaki kolor? Az tu nagle otwieraja sie drzwi do sklepu, wchodzi klient z sedesem swiezo wyrwanym z podlogi, od którego odstaja kawalki glazury, niesie go na wyciagnietych rekach, podchodzi do lady i krzyczy: - Taki mam sedes, taka glazure, dupe wam wczoraj pokazalem, dajcie mi papier toaletowy!
e-m@il Ostatnio zmieniany przez Patrixs : 29.06.2004 o godz. 23:37 |
![]() |
![]() |
|
|