Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Humor

Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :)

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.11.2004, 23:38   #1531
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez _Neoo_
@andrzejj9: skąd masz te komiksy Garfielda? Można gdzieś się wpisać i może przypadkiem będą przysyłać?
Mozesz sie zapisac do subskrybcji na glownej stronie Garfielda - www.garfield.com i codziennie bedziesz dostawac najnowszy strip cartoon na maila
Ja tez dostaje i co poniektore sa naprawde niezle .
czero jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.11.2004, 00:01   #1532
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez czero
Mozesz sie zapisac do subskrybcji na glownej stronie Garfielda - www.garfield.com i codziennie bedziesz dostawac najnowszy strip cartoon na maila
Ja tez dostaje i co poniektore sa naprawde niezle .
Dokładnie

Chociaż polecam również te starsze. Niektóre są naprawdę rewelacyjne, a te nowsze, to już robione najczęściej na siłę.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 23.11.2004, 00:21   #1533
zYxMa
[Member of Mayday]

Data rejestracji: 21.01.2003
zYxMa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
zYxMa jest offline  
Stary 23.11.2004, 09:40   #1534
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
http://media.eurolinkworld.com/flash/boobs.swf

a to pierwszy odcinek garfielda.
pomysleć, jak ten kot się zmienił przez te 26 lat...
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :)-ga780619.gif  

Ostatnio zmieniany przez woitas : 23.11.2004 o godz. 09:47
woitas jest offline  
Stary 23.11.2004, 09:57   #1535
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mam wszystkie
przeczytalem moze jakies 5%, co i tak jest baaaardzo duzo
zeby je zassac z ftp chyba z pol godziny pisalem liste plikow dla flashgeta musialem w tym celu uzyc dwoch programow ale sie oplacalo
jakby sie ktos bawic nie chcial a za to ma wieksza cierpliwosc to na p2p lezy kilka paczek z roznych etapow wiekowych kotka dossac twtedy tylko najnowsze treba
potem na liste subsrypcjna i mamy codiznne aktualizacja
nimal jest offline  
Stary 23.11.2004, 10:15   #1536
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
mam wszystkie
przeczytalem moze jakies 5%, co i tak jest baaaardzo duzo
zeby je zassac z ftp chyba z pol godziny pisalem liste plikow dla flashgeta musialem w tym celu uzyc dwoch programow ale sie oplacalo
jakby sie ktos bawic nie chcial a za to ma wieksza cierpliwosc to na p2p lezy kilka paczek z roznych etapow wiekowych kotka dossac twtedy tylko najnowsze treba
potem na liste subsrypcjna i mamy codiznne aktualizacja
Ja mam wszystkie do 2002 i połowę 2003. Co do przeczytanych, to może trochę więcej (z 50%?), ale na pewno nie wszystkie. Muszę sobie dociągnąć te nowsze, ale ucomics już się wycwaniło i wprowadziło opłaty, a ze strony Garfielda nie da się niestety hurtowo ściągać. Ale poszukam na emule. Może akurat znajdzie się poszukiwana przeze mnie paczuszka

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 23.11.2004, 10:30   #1537
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
da sie - tylko trzeba napisac pliczek z linkami do kazdego pliku oddzielnie i zapodac to flashgetowi
a zeby cos takiego napisac trzeba poznac strukture linka (prozaiczna) i uzyc odpwiednich funkcji w akrkuszu kalkulacyjnym (wyliczanie dat), zapisac to do pliku tekstowego i w np notatniku wyrzucic smiecie (u mnie to byly sredniki - znaki podzialu tabeli z pliku)
nimal jest offline  
Stary 23.11.2004, 10:37   #1538
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
znalazłem na emule: Garfieldic Strip Collection (June 19.1978 To Feb 21.2004).rar
dociągnę pozostałe i będę miał wszystkie

Ostatnio zmieniany przez woitas : 23.11.2004 o godz. 10:40
woitas jest offline  
Stary 23.11.2004, 14:07   #1539
baca
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.06.2004
baca w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Znalazłem...

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35481963
http://www.the-joke-shop.com/extras/extra1/planner.asp

Pewien Chińczyk, udał się na zakupy do osiedlowego sklepu spożywczego:
- Dziń dobly, ci jest mąka?
- Nie ma mąka - odpowiada sprzedawczyni, zmierzywszy obcokrajowca wzrokiem. Chińczyk chwilę wpatruje się w panią jak zaczarowany, kiedy ta już, już chce mu zacząć tłumaczyć na migi, pyta niepewnie:
- A ciemu pani uziwa mianownika ziamiast dopełniacia?

Przed rajdem, jeden z czołowych zawodników zapoznaje się z trasą. Po krętej drodze jedzie blisko 120 na godzinę. Nagle, z łąki wpada na drogę kura na trzech nogach i zasuwa przed
samochodem. Kierowca, niezmiernie zdziwiony, dodaje gazu. 130, 140 na godzinę.
Tymczasem kura też przyśpiesza. Zawodnik na budziku ma już złoty pięćdziesiąt, jedzie na granicy przyczepności, kura nic - dalej biegnie przodem.
Nagle zakręt, na zakręci gospodarstwo, ogrodzone parkanem. Kura hyc, na parkan i na podwórko.
Rajdowiec ledwo wyhamował, ale pędzi do furtki.
Otwiera, a tam na podwórku gostek w kufajce i beretce grabkami po obejściu se grzebie.
- Panie, tu do pana wpadła kura na trzech nogach wrzeszczy zaintrygowany kierowca.
Chłop peta z gęby wyciągnął, obejrzał się.
- Wiem.
- Jak to pan wie. Panie, NA TRZECH NOGACH!
- Ano panocku wiem. To naso robota. Wiecie, jo lubie udko z kury,
moja staro lubi udko z kury i momy córke. Óna tyz lubi udko z kury. No toś my se takom uhodowali.
- Aaaa! A smaczna taka kura jest?
Chłop beret przekrzywił, po głowie sie drapie.
- A nie wiem. Jesceśmy jej nie złapali.

Było sobie małżeństwo, mieli dwóch synów, bliźniaków...
Nawet mądre dzieciaki, ale klęli jak szewce.....
Pewnego wieczora mamuśka już nie wytrzymała i skarży się staremu"
-Jak któryś jeszcze raz przeklnie, to dam w pysk...
A ojciec na to:
-A bij ile chcesz, to twoje bachory!
Rankiem smarkacze w kuchni siedzą za stołem, a mamuśka pyta pierwszego :
-Co chcesz na śniadanie
Smarkacz 1 :
-Chcę kilka po******8230; naleśników...
DUP, dostał w łeb, lezy nieprzytomny, krew z nosa, zęby na ziemii....
Stara pyta drugiego :
-A ty co chcesz na śniadanie?
A drugi patrzy na starą, potem na brata, potem znowu na starą i mówi:
-JEDNEGO K*RWA JESTEM PEWIEN, NIE CHCĘ TYCH PIER*OLON*CH NALEŚNIKÓW!!!!!!

Na dziesiątym piętrze, uczepiona balustrady balkonu wisi kobieta.
Wrzeszczy a facet na balkonie wali ją młotkiem po rękach.
Pod balkonem zebrali się ludzie i krzyczą
- Morderca! Bandyta! Zabije kobietę!
Gość przechylił się przez balustradę i krzyczy:
- To moja teściowa!
A z dołu:
- Ale się cholera uczepiła!

Teściowa do zięcia:
- Synku, znów mnie zabieracie nad morze ?
- Tak, Niech się mamusia do piachu przyzwyczaja.
baca jest offline  
Stary 23.11.2004, 18:37   #1540
zYxMa
[Member of Mayday]

Data rejestracji: 21.01.2003
zYxMa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34791852
zYxMa jest offline  
Stary 23.11.2004, 18:42   #1541
Ziele
.: AT90S2313 :.

Data rejestracji: 09.09.2002
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zobaczcie na aukcje z bałwankiem aukcja nieźle sie rozkręciła

edit: no i po bałwanku

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW

Ostatnio zmieniany przez Ziele : 23.11.2004 o godz. 21:12
Ziele jest offline  
Stary 24.11.2004, 10:15   #1542
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Tablica informacjyna.
Dołączone pliki
File Type: zip tablica informacyjna.zip (64.5 KB, 76 oglądane)
Kris jest offline  
Stary 24.11.2004, 12:56   #1543
nimal
Author
Zlotowicz

polecam - swietna
dostalem screena wiec z ciekawosci wszedlem - a tu zmiana profilu firmy ^_^ wiec dolaczylem drugiego screena
Dołączone pliki
File Type: rar Pulpit.rar (157.7 KB, 73 oglądane)
nimal jest offline  
Stary 24.11.2004, 14:08   #1544
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
http://www.ebaumsworld.com/shakethatass.html taki swf
http://wakaba.nervalhi.net/mods/src/...hadmoresex.swf inny swf
plus to http://search.msn.com/results.aspx?q...erating+system - wyszukiwarka prawde ci powie

Ostatnio zmieniany przez icemac : 24.11.2004 o godz. 14:15
icemac jest offline  
Stary 24.11.2004, 15:19   #1545
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
> Jest to fragment autentycznego pamietnika faceta około "30"
>
> "Jednym z moich problemów życiowych są skarpety. Problem dziur w
> skarpetach, singli walających sie po szufladzie, multikolorowości itd .
>
> Dość, powiedziałem. Komunizm jest rozwiązaniem. Wyrzuciłem stare
> zróżnicowane społeczeństwo skarpeciane i wprowadziłem nowe na jego
> miejsce. Kupiłem 10 par identycznych czarnych skarpet. Dziura, ok,
> jedna leci do kosza zastępuje ją druga. Brak pary, no problem,
> wszystkie są biseksualne, mogą być lewymi i prawymi. Nie było już
> starych panien, dziurawych wyrzutków bez przyszłości w szufladzie .
>
> A gówno, powiedziały skarpety i wyszły z pralki w różnych odcieniach
> czerni i porozciągane z różną intensywnością. O ku*wa mać,
> powiedziałem ja, gdy zobaczyłem to już wysuszone towarzystwo. Zasrani
> hipisi. Ale się władowałem .
>
> Faszyzm, tak faszyzm będzie wyjściem. Ten sam kolor, lepsza jakość i
> różne serie takich samych skarpet. Było lepiej. Do czasu. Zawsze z tej
> ******onej pralki wychodziły zdekompletowane. I zawsze w liczbie
> nieparzystej. Było nieźle dopóki nie zostało po jednej z każdej serii
> .
> Czy one są kanibalami? A może mi s******ają oknem?
>
> Piszę ten tekst, bo znowu ku*wa siedzę w dwóch różnych skarpetach."
Kris jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: