![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1531 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja tez dostaje i co poniektore sa naprawde niezle ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1532 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Chociaż polecam również te starsze. Niektóre są naprawdę rewelacyjne, a te nowsze, to już robione najczęściej na siłę.
![]() |
#1533 |
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1534 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
http://media.eurolinkworld.com/flash/boobs.swf
a to pierwszy odcinek garfielda. pomysleć, jak ten kot się zmienił przez te 26 lat...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 23.11.2004 o godz. 09:47 |
![]() |
![]() |
#1535 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam wszystkie
![]() przeczytalem moze jakies 5%, co i tak jest baaaardzo duzo zeby je zassac z ftp chyba z pol godziny pisalem liste plikow dla flashgeta ![]() ![]() ![]() jakby sie ktos bawic nie chcial a za to ma wieksza cierpliwosc to na p2p lezy kilka paczek z roznych etapow wiekowych kotka ![]() potem na liste subsrypcjna i mamy codiznne aktualizacja ![]() |
![]() |
![]() |
#1536 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]()
![]() |
#1537 |
Author
Zlotowicz
da sie - tylko trzeba napisac pliczek z linkami do kazdego pliku oddzielnie i zapodac to flashgetowi
a zeby cos takiego napisac trzeba poznac strukture linka (prozaiczna) i uzyc odpwiednich funkcji w akrkuszu kalkulacyjnym (wyliczanie dat), zapisac to do pliku tekstowego i w np notatniku wyrzucic smiecie (u mnie to byly sredniki - znaki podzialu tabeli z pliku) |
![]() |
![]() |
#1538 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
znalazłem na emule: Garfieldic Strip Collection (June 19.1978 To Feb 21.2004).rar
dociągnę pozostałe i będę miał wszystkie ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 23.11.2004 o godz. 10:40 |
![]() |
![]() |
#1539 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Znalazłem...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35481963 http://www.the-joke-shop.com/extras/extra1/planner.asp Pewien Chińczyk, udał się na zakupy do osiedlowego sklepu spożywczego: - Dziń dobly, ci jest mąka? - Nie ma mąka - odpowiada sprzedawczyni, zmierzywszy obcokrajowca wzrokiem. Chińczyk chwilę wpatruje się w panią jak zaczarowany, kiedy ta już, już chce mu zacząć tłumaczyć na migi, pyta niepewnie: - A ciemu pani uziwa mianownika ziamiast dopełniacia? Przed rajdem, jeden z czołowych zawodników zapoznaje się z trasą. Po krętej drodze jedzie blisko 120 na godzinę. Nagle, z łąki wpada na drogę kura na trzech nogach i zasuwa przed samochodem. Kierowca, niezmiernie zdziwiony, dodaje gazu. 130, 140 na godzinę. Tymczasem kura też przyśpiesza. Zawodnik na budziku ma już złoty pięćdziesiąt, jedzie na granicy przyczepności, kura nic - dalej biegnie przodem. Nagle zakręt, na zakręci gospodarstwo, ogrodzone parkanem. Kura hyc, na parkan i na podwórko. Rajdowiec ledwo wyhamował, ale pędzi do furtki. Otwiera, a tam na podwórku gostek w kufajce i beretce grabkami po obejściu se grzebie. - Panie, tu do pana wpadła kura na trzech nogach wrzeszczy zaintrygowany kierowca. Chłop peta z gęby wyciągnął, obejrzał się. - Wiem. - Jak to pan wie. Panie, NA TRZECH NOGACH! - Ano panocku wiem. To naso robota. Wiecie, jo lubie udko z kury, moja staro lubi udko z kury i momy córke. Óna tyz lubi udko z kury. No toś my se takom uhodowali. - Aaaa! A smaczna taka kura jest? Chłop beret przekrzywił, po głowie sie drapie. - A nie wiem. Jesceśmy jej nie złapali. Było sobie małżeństwo, mieli dwóch synów, bliźniaków... Nawet mądre dzieciaki, ale klęli jak szewce..... Pewnego wieczora mamuśka już nie wytrzymała i skarży się staremu" -Jak któryś jeszcze raz przeklnie, to dam w pysk... A ojciec na to: -A bij ile chcesz, to twoje bachory! Rankiem smarkacze w kuchni siedzą za stołem, a mamuśka pyta pierwszego : -Co chcesz na śniadanie ![]() Smarkacz 1 : -Chcę kilka po******8230; naleśników... DUP, dostał w łeb, lezy nieprzytomny, krew z nosa, zęby na ziemii.... Stara pyta drugiego : -A ty co chcesz na śniadanie? A drugi patrzy na starą, potem na brata, potem znowu na starą i mówi: -JEDNEGO K*RWA JESTEM PEWIEN, NIE CHCĘ TYCH PIER*OLON*CH NALEŚNIKÓW!!!!!! Na dziesiątym piętrze, uczepiona balustrady balkonu wisi kobieta. Wrzeszczy a facet na balkonie wali ją młotkiem po rękach. Pod balkonem zebrali się ludzie i krzyczą - Morderca! Bandyta! Zabije kobietę! Gość przechylił się przez balustradę i krzyczy: - To moja teściowa! A z dołu: - Ale się cholera uczepiła! Teściowa do zięcia: - Synku, znów mnie zabieracie nad morze ? - Tak, Niech się mamusia do piachu przyzwyczaja. |
![]() |
![]() |
#1540 |
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1541 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Zobaczcie na aukcje z bałwankiem
![]() ![]() edit: no i po bałwanku ![]()
LiteOn LTR-40125S & SOHW-1633S 8 ) Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW ![]() Ostatnio zmieniany przez Ziele : 23.11.2004 o godz. 21:12 |
![]() |
![]() |
#1542 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tablica informacjyna.
![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
Author
Zlotowicz
polecam - swietna
![]() dostalem screena wiec z ciekawosci wszedlem - a tu zmiana profilu firmy ^_^ wiec dolaczylem drugiego screena ![]() |
![]() |
![]() |
#1544 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
http://www.ebaumsworld.com/shakethatass.html taki swf
http://wakaba.nervalhi.net/mods/src/...hadmoresex.swf inny swf plus to http://search.msn.com/results.aspx?q...erating+system - wyszukiwarka prawde ci powie ![]() Ostatnio zmieniany przez icemac : 24.11.2004 o godz. 14:15 |
![]() |
![]() |
#1545 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
> Jest to fragment autentycznego pamietnika faceta około "30"
> > "Jednym z moich problemów życiowych są skarpety. Problem dziur w > skarpetach, singli walających sie po szufladzie, multikolorowości itd . > > Dość, powiedziałem. Komunizm jest rozwiązaniem. Wyrzuciłem stare > zróżnicowane społeczeństwo skarpeciane i wprowadziłem nowe na jego > miejsce. Kupiłem 10 par identycznych czarnych skarpet. Dziura, ok, > jedna leci do kosza zastępuje ją druga. Brak pary, no problem, > wszystkie są biseksualne, mogą być lewymi i prawymi. Nie było już > starych panien, dziurawych wyrzutków bez przyszłości w szufladzie . > > A gówno, powiedziały skarpety i wyszły z pralki w różnych odcieniach > czerni i porozciągane z różną intensywnością. O ku*wa mać, > powiedziałem ja, gdy zobaczyłem to już wysuszone towarzystwo. Zasrani > hipisi. Ale się władowałem . > > Faszyzm, tak faszyzm będzie wyjściem. Ten sam kolor, lepsza jakość i > różne serie takich samych skarpet. Było lepiej. Do czasu. Zawsze z tej > ******onej pralki wychodziły zdekompletowane. I zawsze w liczbie > nieparzystej. Było nieźle dopóki nie zostało po jednej z każdej serii > . > Czy one są kanibalami? A może mi s******ają oknem? > > Piszę ten tekst, bo znowu ku*wa siedzę w dwóch różnych skarpetach." |
![]() |
![]() |
|
|