![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Część już gdieś na tym forum widziałem ale
|
|
|
|
|
#4 | |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Fakt trochę mi się pomyliło bo oglądałem niedawno jakąś jego galerię...... sorrki
|
|
|
|
|
#6 |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
|
|
|
|
#7 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Była juz ładowarka do komorki, grupa trzymajaca wladze, odejsc z klasa... od czero oczywiscie
|
|
#8 | |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
80-latek chce się kochać z żona.
Ale tylko z prezerwatywa, zaznacza żona Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciaża, przekonuje maż Ale salmonella od starych jaj
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
#10 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
To na pewno było :http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm
Ale poleceń chyba nie było ![]() kiss fuck lick boobs beer.com spreads dance dance on bar get me one beer beer on self suck lollipop kiss camera flick lighter flex do splits give cans JEDI stick tongue out strip do you like drink beer shake lambada show your ass show your tits karate box xbox knee throw lol sleep be nasty shirt be sexy open bottle make love hair orgasm ass sing hop suck lick rock / metal look see you tongue phone
|
|
#11 | |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#12 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
kilka z joemonster:
** Wraca koleś z delegacji po dwóch tygodniach, wchodzi do domu a tam jego syn przy nowiuśkim pececie. Kolo: Skąd miałeś kasę? Syn: Ze zmywania. Kolo: Jak to ze zmywania. Syn: Mama dawała mi po 100 zł jak chciała żebym się zmył z chaty. ** Nowy Ruski przyjechał na wycieczkę do Jerozolimy .Przewodnik oprowadza ich po zabytkowej części miasta. - Z tego miejsca wniebowstąpił Jezus , a z tego Maria. Tam na górze stoi meczet i stamtąd wstąpił do nieba prorok Mahomet. - A co wy tu kosmodrom mieliście? ***8211; pyta. ** Spotyka się dwóch dresików: - Ty jaki masz zaj*bisty zegarek! - Dzięki, prezent od siostry. - Ale ty nie masz siostry! - No nie mam, ale tak jest napisane na zegarku... ** - Jakich języków uczą się obecnie ludzie na Ukrainie? - To zależy. Optymiści uczą się angielskiego i niemieckiego. Pesymiści uczą się rosyjskiego i chińskiego. Realiści uczą się obsługi kałasznikowa. ** W jadłodajni studenckiej: - Dzień dobry, poproszę dwie parówki. Z sali słychać skandowanie: BOOGAAATYYY!!! BOGATY!!! - ... i osiem widelców - dodaje koleś. ** Wspominając 50 lat małżeństwa żona przeglądała szafę i znalazła szlafrok, który miała założony w noc poślubną. Założyła go ponownie i przyszła do męża: - Kochany pamiętasz to? On oderwał wzrok od gazet: - Tak, miałaś to na sobie w naszą noc poślubną. - Pamiętasz co wtedy do mnie mówiłeś? - Pamiętam, pamiętam - mężczyzna nie był w nastroju, mimo to, wskutek wspomnień uśmiech zjawił się na jego twarzy - mówiłem " och kochanie, rozpalam się na twój widok, wezmę Twoje piersi i będę ssał z nich życie, aż z rozkoszy mózg Ci poskręca"... - Dokładnie tak powiedziałeś kochany! - kobieta poczuła przypływ namiętności - A dzisiaj, po pięćdziesięciu latach, mam ten sam szlafrok na sobie... Co chcesz mi dzisiaj powiedzieć? - zapytała uśmiechając się zalotnie. Mąż na to: - Misja zakończona powodzeniem. ** Nauczyciel wchodzi do klasy. - Dzień dobry, siadajcie - sam siada za biurkiem, kładzie nogi na stole, wyciąga skręta, zapala, łapie konkretnego bucha i zaczyna wykład: - Dziś, drogie dzieci, będziemy mówić o wilkach... ( łapie bucha, rozgląda się wypuszcza dym) - Wilk to bardzo skomplikowane zwierze (buch), ma sierść, czasem poluje sam...(buch) czasem w stadzie... (buch) ..... a zimą odlatuje na południe...
|
|
#14 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
@czerciu, niektóre były już
![]() http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=808 http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=815 Okolice 54 i 55 strony tego tematu ![]() @Ziele, buuu.. ![]() PS. Jak ktoś chce się pobawić w robienie portretów to zapraszam na http://www.niezwykli.pl/forum/viewtopic.php?t=101& tam jest link
e-m@il Ostatnio zmieniany przez Patrixs : 04.12.2004 o godz. 23:55 |
|
|
|
|
#15 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|