![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1636 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dla tych co nie zagladaja na glowna
![]() http://www.cdrinfo.pl/comment.php?id=7401 no dalej - bic sie w piers Ci, ktorzy tez uzaleznieni ^_^ |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1637 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1638 | |
![]() ![]() |
Cytat:
^_^ ^_^ Przyznaje się bez bicia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1639 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#1641 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Qfa much a mnie wyszło to:
Za jakie grzechy ![]() Bartosz Janowicz, Your ideal job is a Prime Minister. P.S. Ale siorce jeszczelepiej: Natalia Janowicz, Your ideal job is a Dog Walker. ![]() ![]() P.S. Nie pędę pisał od nowa więć Bartosz, Your ideal job is a Superhero. tengu, Your ideal job is a Housekeeper. Ostatnio zmieniany przez tengu : 04.12.2004 o godz. 15:50 |
![]() |
![]() |
#1642 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Mac, Your ideal job is a President
dziękuje ![]()
![]() |
#1643 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Jankes, Your ideal job is a Satan.
![]() ![]()
#1644 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
No ja mam rowniez dyrektora z imienia
![]() ![]() ![]() ![]()
#1645 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
czero, Your ideal job is a Housekeeper.
![]() Wojtek, Your ideal job is a Brain Surgeon. ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez czero : 04.12.2004 o godz. 15:32 |
![]() |
![]() |
#1646 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#1647 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.11.2004
![]() |
Rafał, Your ideal job is a Supermodel.
![]() Rafal, Your ideal job is a Rally Car Driver. ![]() Linux, Your ideal job is a Heavyweight Boxer. ![]()
#1648 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Zajączek mieszkał z misiem i zawsze jak wracał z dyskoteki to misiu go bił. Któregoś dnia planując wyjście na dyskotekę ostrzega misia:
- Słuchaj miś, dziś idę na dyskotekę i jak wrócę pijany, masz mnie nie bić! Miś zgodził się. Następnego dnia rano zając budzi się z podbitym okiem i biegnie do misia: - Przecież obiecałeś, że mnie nie uderzysz. - Słuchaj zając. Przyszedłeś jak bela pijany - ja nic. Zwyzywałeś mnie od najgorszych - ja nic. Zacząłeś mnie bić - ja nic. Ale jak wziąłeś mój talerz z kolacją, nasrałeś, powbijałeś w to zapałki i powiedziałeś, że jeż się wprowadza to nie wytrzymałem ************************ Na rogu pod latarnią stoi ******. Podchodzi facet i pyta się ile? ****** na to 100zl Facet dal jej sto zlotych, wzioł latarnie i poszedł. ************************ Z pamiętnika żołnierza: Poniedziałek. Idziemy na ćwiczenia. Spotkaliśmy dziewczynę, to ją w krzaki! To był dobry dzień... Wtorek. Idziemy na ćwiczenia. Spotkaliśmy chłopaka, to go w krzaki! To był dobry dzień... Środa. Dostałem przepustkę (woow!!!), idę na piwo. Spotkali mnie żołnierze idący na ćwiczenia. To był zły dzień... ************************ Blondynka wchodzi do autobusu i chce skasować bilet . Nagle autobus rusza i blondynka spada facetowi na kolana i mówi : -przepraszam chciałam szybciej kiedy jeszcze stał ************************ Pijak złowił złotą rybkę. Rybka prosi pijaka: - Puść mnie a spełnię twoje trzy życzenia. - No to postaw mi pół litra! Bach! Jest flaszka! Pijak wypił, pomyślał i mówi: - Dobra, postaw mi jeszcze raz pół litra. Bach! Druga flaszka. Pijak wypił i mówi: - No to teraz postaw mi pół litra i będziemy kwita. Bach! Jest trzecia flaszka. Pijak wypił, potem takim trochę zaćmionym wzrokiem patrzy na pustą flaszkę, potem na rybkę i mówi: -O, jest nawet zagrycha! ************************ Pijak wraca do domu o czwartej nad ranem... - Gdzie byłe? - pyta żona. - Na... czynie. - Na jakim czynie? - Naczynie, będę rzygał. ************************ Było sobie takie średnio dobrane małżeństwo: żona dewotka, a mąż pijak. Pewnego razu żona zdenerwowana na męża mówi: - Słuchaj, nawróciłby się, poszedł do kościoła... - Nie, stara mowy nie ma, umówiłem się z kolesiami. - A za sto tysięcy? - pyta małżonka. - A, za 100 to spoko. Przyszła niedziela, mąż poszedł do kościoła, a żona sobie myli: "Pójdę, zobaczę co on tam robi". Przyszła do kościoła, patrzy a mąż chodzi po całym kościele, wchodzi do zakrystii, podchodzi do ołtarza itp. Zdziwiona podchodzi i pyta, co on najlepszego wyprawia. A mąż na to: - Zrzuta była i nie wiem gdzie piją... ************************ Synek Billa Gatesa pyta się ojca: - Tato, chciałbym w końcu zasmakować seksu, ale nie wiem jak zaproponować to kobiecie... - Musisz, synu, kupić jej wielki bukiet pięknych róż, zaprosić ją do wykwintnej restauracji na dobrą kolację i markowe wino, poźniej zabrać ją ekskluzywnym samochodem do drogiego hotelu... W tym momencie wtrąciła się córka: - Tatusiu, a co z romantycznym spacerem nad brzegiem jeziora, zbieraniem polnych kwiatów w swietle księżyca, szeptaniem czułych słowek? - To wszystko wymyslili linuksiarze, córeczko, żeby podupczyć za darmo... ************************ Nieznany dotąd nikomu zawodnik w sokach narciarskich Hendryk Waciak z klubu Tornado PGR Wierciuchowo prezentuje światu nową sylwetkę opracowaną w Zakładzie Aerodynamiki Państwowego Gospodarstwa Rolnego w Wierciuchowie. Sylwetka jest przeznacona do lotów narciarskich na wielkiej krokwi, a harakteryzuje się niezwykłym kątem natarcia, zwiększeniem powierzchni nośnej poprzez usytuowanie rąk z przodu ciała oraz (co wydaje się nam dziwne) skrzyżowaniem nóg. Na zdjęciu: Hendryk Waciak w momencie wyjścia z progu: http://mobile.org.pl/fun/wyjscie.jpg [gdzies wyżej pokazywał to zdjecie @nimal ale było bez tego opisu] ************************ Synek budzi ojca: - Tato dom nam się pali! - Ubieraj się synku szybko, wychodzimy na dwór. Tylko cicho żebyś matki nie obudził ************************ - Czy oskarżony poznaje ten nóż? - Tak Wysoki Sądzie - To oskarżony się przyznaje? - Jakie przyznaje! Od dwóch tygodni mi go pokazujecie! ************************ Jakaś parka uprawia seks. W pewnym momencie rozlega się dzwonek do drzwi. Kobieta krzyczy do faceta: - Uciekaj, to mój maż! Facet w popłochu ucieka na żyrandol. Wchodzi mąż i pyta się żony: - Dlaczego leżysz nago w łóżku ? Żona odpowiada: - Aaa, właśnie spałam... Mąż: - A ten facet? Kobieta: - A to malarz, przyszedł malować sufit! Mąż: - Tak, właśnie widze. Jeszcze mu farba z pędzla kapie... ************************ W pierwszej klasie podstawowej, podczas biologii, pani pyta się dzieci: - Jakie dźwięki wydaje krowa. Malgosia podnosi rękę: - Muuuu, proszę pani. - Bardzo dobrze Gosiu. A jaki odgłos wydają koty? Grześ podnosi rękę: - Miauuu, proszę pani. - Bardzo dobrze, Grzesiu Bardzo dobrze. A jaki dźwięk wydają psy? Jasiu podnosi rękę. - No Jasiu powiedz - zachęca pani. - Na ziemie sku***synu, ręce na głowę i szeroko nogi ************************ Wykład z zoologii. Jak zwykle w pierwszych rzędach panie w ostatnich panowie. Profesor wygłasza tezę: - Szanowni Państwo należy, bowiem zauważyć, iz byk może mieć do 50 stosunków dziennie. Z pierwszych rzedów unosi się ręka. - Czy mógłby Pan profesor powtórzyć tak, by ostatnie rzędy słyszały? Profesor powtarza. Z ostatnich rzędów podnosi się ręka: - Panie profesorze a te 50 razy to z jedną krową czy z wieloma? - Oczywiście, że z wieloma! Z ostatnich rzędów podnosi się ręka: - Czy mógłby pan profesor powtórzyć tak, by pierwsze rzędy zrozumiały? ************************ Rosyjscy naukowcy po wielu latach badań ustalili, że gdyby całą wodę ze wszystkich oceanów, mórz, jezior, rzek, stawów, strumyków i wodę zawartą w atmosferze wpuścić do rurki o średnicy 1 cm, to ta rurka musiałaby mieć taką długość, że ja pier**ole ************************ Podczas klasowki nauczyciel mowi: - Wydaje mi sie, ze slysze jakies glosy... Glos z sali: - Mnie tez, ale ja sie leczę...
![]() |
#1649 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#1650 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
...... GOD ![]() A przy okazji - czy ktoś w ogóle ten topic oprócz mnie czyta? Niektóre rzeczy przecież powtarzają się już po tyle razy, że naprawdę rzadko jeszcze ktoś daje coś nowego..
![]() |
|
|