![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.10.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3 | |
|
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
...tylko teraz jest tam więcej fotek (mega aktualizacja), niektóre (chyba wszystkie) wymiatają
|
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
#6 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() LEZAJSK
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Matrix has him
![]() |
Świątynia Shaolin, Uczeń pyta Mistrza:
- Mistrzu, jaka jest różnica między perłą a kobietą? - Różnica jest taka, że perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę z jednej tylko... Uczeń zmieszany: - Chciałbym zaprzeczyć mądrości jego wspaniałości Mistrza, ale słyszałem o kobietach, które można nawlec z obu stron. Na co mistrz odrzekł: - To nie kobiety, to PERŁY! ----------------------------------- Przychodzi Murzyn do lekarza i mówi: - Panie doktorze, zawsze chciałem być rośliną. Lekarz długo się nie zastanawiając chwycił za toporek i odrąbał Murzynowi prącie mówiąc: - Teraz jesteś Czarny Bez. ----------------------------------- Życie w pierdlu 2004-05-28 21:30:56 Więźniowie W Kłodzku, Wronkach i Wołowie Odchudzają się więźniowie Bo musieli wciągać brzuszki Żeby zmieścić się do puszki. Jak sardynki sprasowani W pierdlu gnieżdżą się skazani Gdyż podobno na metr celi Dziś przypada czterech cweli. Łóżka sterczą do sufitu W oknach już brakuje kitu Słodka kawa i ryż czasem Są prawdziwym rarytasem. Raz w tygodniu ciepła woda Zamiast mydła w worku soda Rdzawy sedes z fekaliami To ten luksus za kratkami. Brudna pościel, koc cuchnący Tynk do zupy wpadający I ten smród więzienny wreszcie Jest standardem dziś w areszcie. A do tego, brak nadzoru Gwałtu, chamstwa do oporu Bo nie sposób jest w tym tłoku Wszystkich bacznie mieć na oku. Skromny budżet powoduje Że na wszystko tam brakuje Brak lekarskiej jest opieki Brak na szpital i na leki. Brak jest środków na wypłaty Na remonty i opłaty Za prąd, wodę, telefony I za konwój osadzonych. Sytuacja taka sprawia Że wśród więźniów się pojawia Chęć do buntu i do złości Za deptanie ich godności. Wiem, że nie są to anioły By ich stawiać na cokoły Jednak dać im chyba trzeba Jeszcze czegoś oprócz chleba. Ja rozumiem osadzonych Ludzi często zagubionych Co nie zawsze ze złej woli Dziś znaleźli się w niewoli. Niech więc głowy tym polecą Co wsadzali za byle co Zaostrzając polskie prawo By wyborcy bili brawo. Niech podejmą teraz temat I rozwiążą ten dylemat Niechaj każdy z nich wychyli Piwsko, które nawarzyli. Autor: Custani. Maj 2004 ----------------------------------- Trzech facetów sprzecza sie, który jest bardziej leniwy. Pierwszy mówi: - Wiecie chlopaki, ide sobie ulica, patrze sobie, a tu worek zlota na ulicy lezy. Nie chcialo mi sie go podniescc, wiec poszedlem dalej. Na to drugi: - No widzicie, a ja ide sobie plaza i patrze jak Claudia Schiffer lezy sobie naga i chce, zeby ja przeleciec. No ale nie chcialo mi sie. Trzeci: - A wiecie chlopaki, ja ostatnio bylem w kinie, na strasznie smiesznej komedii, ale przez caly film plakalem. - No co ty, na smiesznym filmie plakales? - Bo siadlem sobie na jajka i nie chcialo mi sie wstac poprawic... |
|
|
|
|
#8 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taki oto dowcip uslyszalem ostatnio i malo sie nie posikalem ze smiechu tylko nie wiem dlaczego
Oto on: Przychodzi facet do fryzjera i mowi dzien dobry
|
|
#9 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uf - nie ma tam zdjec ze zlotu CDRInfo ^_^ a tez sie dzialo...
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Matrix has him
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#11 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaaaazda na maxa
![]() trzeba uwazac z kim i gdzie sie imprezuje D |
|
|
|
|
#12 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miałem zabawny motyw na jednym czacie:
|
|
|
|
|
#13 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Znalazłem...
Franek mówi do kolegi: - W niedzielę wybieram się z teściową na giełdę staroci. - A ile chcesz za nią dostać? Rozmawia dwóch maklerów: - Wiesz, że twoja żona ma czterech kochanków? - No to co? Wolę mieć 20% w dobrym interesie niż 100% w kiepskim! - Hallo! Czy to poradnia dla alkoholików? - Tak. W czym mogę panu pomóc? - Wie pan, zostało nam trochę denaturatu, jabcoka truskawkowege i płynu po goleniu i nie wiemy w jakich proporcjach to zmieszać Odrapany i rozklekotany samochód wjeżdża na autostradę. - 50 centów - mówi strażnik. - Sprzedane! - odpowiada uhahany kierowca. Jakaś wojna, na morzu stoi okręt, a na tym okrecie wypatrują wrogów. Patrzą - leci samolot. Zestrzeliwują go, łapią pilota. Okazuje się, że to Francuz. Przyprowadzają go do kapitana, on zaprowadza go do pewnego pokoju, gdzie na stole stoi 10 butelek wódki. - Jak wypijesz wszystkie to nic ci nie zrobimy! A Francuz, jak to Francuz, to wina przyzwyczajony, zdołał tylko 3 butelki wódki wypić. Gdy padł, wzięto go i wyrzucono za burtę. Sytuacja się powtarza. Znów leci jakiś samolot. To znów go zestrzeliwują i łapią pilota. Okazuje się tym razem, że to Rusek. Znów przyprowadzają go do kapitana, a ten zaprowadza go do tego samego pokoju: - Jak wypijesz wszystkie butelki, to nic ci nie zrobimy! Rusek, picie ma we krwi, wiec sobie jakoś poradził. Więc kapitan bierze go i prowadzi do nastepnego pokoju, otwiera drzwi a tam na łożach leży 10 nagich kobiet. - Jak przelecisz wszystkie, to wypuścimy cie wolno! Rusek pijany, nie bardzo mógł, więc już przy trzeciej padł. To go za burte wyrzucili. Sytuacja znów się powtarza. Patrzą w niebo - tam samolot leci slalomen. Zestrzeliwac juz go nie trzeba bylo, bo sam sie rozbil. Łapią pilota. Okazuje sie, ze to Polak, już nieźle pijany. Prowadzą go więc znów do tego samego pokoju. - Ile zdołasz wypić? - pyta się kapitan. A Polak próbuje skupić wzrok, zeby mu się nie dwoiło: - Jedeenaszcie. - Jak to 11? Tu jest tylko 10! A ten sięga do kieszeni: - Polak s puustymi rękami w goszci nie pszychozi! Więc wypił te 11 butelek wódki. To kapitan prowadzi go do następnego pokoju. Znów staje w drzwiach i pyta się Polaka: - Ile zdołasz zaliczyć? Polak znów skupia wzrok, tak patrzy, patrzy i mówi: - Jedeenaszcie! - Jak to 11?? Polak spogląda na tego kapitana, - Bo ty tesz mi sie podobasz, misiu. Razu pewnego samochodem jechał ksiądz, a chodnikiem szła zakonnica, którą zobaczył. Zapytał, czy ją podwieźć, a ona się zgodziła. Gdy wsiadła do samochodu, jej habit część nogi odsłonił, a była to noga piękna i ponętna nadzwyczaj. Wzrok księdza na nodze się zatrzymał i niewiele brakowało, aby wypadek spowodował. Po odzyskaniu kontroli nad pojazdem ręka księdza opadła na nogę siostry, a ona zapytała: - Bracie, czy pamiętasz psalm 129? A on rękę zabrał i przepraszać począł. Jednakowóż, gdy biegi zmieniał, ponownie ręka jego na nodze jej spoczęła. A ona ponownie zapytała: -Bracie, pamietasz psalm 129? A on zawstydził się i ponownie przeprosił. Zatrzymali się u bram klasztoru, a ona podążyła do środka. On zaś Pismo otworzył i przeczytał psalm 129: "Idź dalej przed siebie i szukaj, w górze czeka Cię nagroda". MORAŁ: Ksiądz, nie ksiądz... Pismo trzeba znać!
|
|
|
|
|
#14 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Queen po japonsku
|
|
|
|
|
#15 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stoję sobie na tramwajowym przystanku a obok mnie wypacykowana panna typu szmula czy jakoś tak. Z tramwaju wysiada koleś. Dres odprasowany i dzierży
wielka różę, podbija do panny. Ta rozmarzonym głosikiem: - Oj ta róża to dla mnie?? - Noo, a ku...wa dla kogo?? ^_^ |
|
|
![]() |
|
|