![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1696 | |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Cytat:
a tutaj macie przyklady, dlaczego NIE WARTO ChLAć! http://www.mp3s.pl/dzienpo/ |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1697 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1698 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uf - nie ma tam zdjec ze zlotu CDRInfo ^_^ a tez sie dzialo...
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 | ||
Matrix has him
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1700 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaaaazda na maxa
![]() trzeba uwazac z kim i gdzie sie imprezuje D |
![]() |
![]() |
#1701 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miałem zabawny motyw na jednym czacie:
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Znalazłem...
Franek mówi do kolegi: - W niedzielę wybieram się z teściową na giełdę staroci. - A ile chcesz za nią dostać? Rozmawia dwóch maklerów: - Wiesz, że twoja żona ma czterech kochanków? - No to co? Wolę mieć 20% w dobrym interesie niż 100% w kiepskim! - Hallo! Czy to poradnia dla alkoholików? - Tak. W czym mogę panu pomóc? - Wie pan, zostało nam trochę denaturatu, jabcoka truskawkowege i płynu po goleniu i nie wiemy w jakich proporcjach to zmieszać Odrapany i rozklekotany samochód wjeżdża na autostradę. - 50 centów - mówi strażnik. - Sprzedane! - odpowiada uhahany kierowca. Jakaś wojna, na morzu stoi okręt, a na tym okrecie wypatrują wrogów. Patrzą - leci samolot. Zestrzeliwują go, łapią pilota. Okazuje się, że to Francuz. Przyprowadzają go do kapitana, on zaprowadza go do pewnego pokoju, gdzie na stole stoi 10 butelek wódki. - Jak wypijesz wszystkie to nic ci nie zrobimy! A Francuz, jak to Francuz, to wina przyzwyczajony, zdołał tylko 3 butelki wódki wypić. Gdy padł, wzięto go i wyrzucono za burtę. Sytuacja się powtarza. Znów leci jakiś samolot. To znów go zestrzeliwują i łapią pilota. Okazuje się tym razem, że to Rusek. Znów przyprowadzają go do kapitana, a ten zaprowadza go do tego samego pokoju: - Jak wypijesz wszystkie butelki, to nic ci nie zrobimy! Rusek, picie ma we krwi, wiec sobie jakoś poradził. Więc kapitan bierze go i prowadzi do nastepnego pokoju, otwiera drzwi a tam na łożach leży 10 nagich kobiet. - Jak przelecisz wszystkie, to wypuścimy cie wolno! Rusek pijany, nie bardzo mógł, więc już przy trzeciej padł. To go za burte wyrzucili. Sytuacja znów się powtarza. Patrzą w niebo - tam samolot leci slalomen. Zestrzeliwac juz go nie trzeba bylo, bo sam sie rozbil. Łapią pilota. Okazuje sie, ze to Polak, już nieźle pijany. Prowadzą go więc znów do tego samego pokoju. - Ile zdołasz wypić? - pyta się kapitan. A Polak próbuje skupić wzrok, zeby mu się nie dwoiło: - Jedeenaszcie. - Jak to 11? Tu jest tylko 10! A ten sięga do kieszeni: - Polak s puustymi rękami w goszci nie pszychozi! Więc wypił te 11 butelek wódki. To kapitan prowadzi go do następnego pokoju. Znów staje w drzwiach i pyta się Polaka: - Ile zdołasz zaliczyć? Polak znów skupia wzrok, tak patrzy, patrzy i mówi: - Jedeenaszcie! - Jak to 11?? Polak spogląda na tego kapitana, - Bo ty tesz mi sie podobasz, misiu. Razu pewnego samochodem jechał ksiądz, a chodnikiem szła zakonnica, którą zobaczył. Zapytał, czy ją podwieźć, a ona się zgodziła. Gdy wsiadła do samochodu, jej habit część nogi odsłonił, a była to noga piękna i ponętna nadzwyczaj. Wzrok księdza na nodze się zatrzymał i niewiele brakowało, aby wypadek spowodował. Po odzyskaniu kontroli nad pojazdem ręka księdza opadła na nogę siostry, a ona zapytała: - Bracie, czy pamiętasz psalm 129? A on rękę zabrał i przepraszać począł. Jednakowóż, gdy biegi zmieniał, ponownie ręka jego na nodze jej spoczęła. A ona ponownie zapytała: -Bracie, pamietasz psalm 129? A on zawstydził się i ponownie przeprosił. Zatrzymali się u bram klasztoru, a ona podążyła do środka. On zaś Pismo otworzył i przeczytał psalm 129: "Idź dalej przed siebie i szukaj, w górze czeka Cię nagroda". MORAŁ: Ksiądz, nie ksiądz... Pismo trzeba znać! ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Queen po japonsku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Nikoniarz
Stoję sobie na tramwajowym przystanku a obok mnie wypacykowana panna typu szmula czy jakoś tak. Z tramwaju wysiada koleś. Dres odprasowany i dzierży
wielka różę, podbija do panny. Ta rozmarzonym głosikiem: - Oj ta róża to dla mnie?? - Noo, a ku...wa dla kogo?? ^_^ |
![]() |
![]() |
#1705 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#1706 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1103374 Popatrzcie na opisy przedmiotow (zwlaszcza woki toki
![]()
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
#1707 | |
Matrix has him
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1708 |
Nikoniarz
Do firmy przyjmują kilku kanibali. Właściciel firmy
wygłasza do nich krotka mowę "zapoznawcza": - Panowie! Płacimy dobrze, mamy stołówkę firmową - jeśli ktoś jest głodny, dają tam świetne obiady. Bardzo was proszę o dostosowanie się do tych zwyczajów, i nie niepokoić mi innych pracowników! Kanibale przytakują, ze zrozumieli i wszystko jest OK. Po kilku tygodniach właściciel znów wzywa kanibali do siebie i mówi: - Jestem bardzo zadowolony z waszej pracy, spisujecie się na medal. Ale mam jeden problem - od wczoraj wszystkie biura są brudne i nieposprzatane, wygląda na to, ze gdzieś zniknęła jedna ze sprzątaczek.Wiecie cos na ten temat? Kanibale zarzekają się, ze w życiu, nic, zielonego pojęcia nie maja, co się mogło stać. Właściciel wychodzi, a naczelny kanibal mówi do pozostałych: - Który kretyn zeżarł sprzątaczkę? Jeden niechętnie podnosi rękę i mówi, ze on. - Idioto! - ryczy naczelny kanibal - przez miesiąc jedliśmy dyrektorów, kierowników, marketingowcow i product managerów, i nikt się ku**a nie zorientował! A ty musiałeś zeżreć akurat sprzątaczkę?!? |
![]() |
![]() |
#1709 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
#1710 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |