![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
wlasciwa koszulka
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
W pewnym mieście grasował straszny smok. Mieszczanie nie mogli wytrzymać, więc udali się po pomoc do jednego z trzech rycerzy.
- Wielki Rycerzu - mówią - pomóż nam, smok gwałci dziewice, zabija mężczyzn, pożera dzieci i kobiety. Wielki rycerz na to: - Dajcie mi miesiąc na ułożenie planu. Mieszczanie na to: - Co ty człowieku, za miesiąc to smoka nas tu wszystkich wytłucze. I poszli do drugiego rycerza. Średni Rycerzu - pomóż etc. Ten chciał się znowu zastanawiać dwa miesiące więc poszli do trzeciego rycerza. Mały Rycerzu - pomóż etc. Na to Mały Rycerz łap za miecz, zakłada zbroję, objucza konia i już jest gotowy do drogi. Pytają więc mieszczanie: - Jak to czcigodny Mały Rycerzu, Wielki Rycerz chciał się zastanawiać miesiąc, Średni Rycerz dwa miesiące, a Ty tak od razu?! Na to Mały Rycerz : - Tu się nie ma co zastanawiać, tu trzeba spier****! |
![]() |
![]() |
#3 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
hej a wg to spoko wynalazek jest wbrew pozorom tzn nie wiem czy to jest wygodne techncznicznie w praktyce ale toretycznie to znajac przygody kobiet i problemy z "siusianiem za krzaczkiem".................
|
![]() |
![]() |
#4 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Już o tym kiedyś czytałem, ale jednak czy w np. w Polsce można to kupić i ktoś rzeczywiście tego używa to naprawdę wątpię
![]()
#5 |
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
hmmm kumpel mi opowiadałw szkole dzisiaj coś co mnie zdeka rozwaliło ;]
Leci dwóch arabów samolotem i go porywają. Jeden z arabów zwraca się do pasażerów(nie do konca poprawna angielszczynza of coz): -Attention please! Who can swim - jump and swim to the island. Who can't swim - thank you for attention!
#6 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
było to kiedyś w oddzielnym topicu ale mniejsza o to.
Przydatne moze być dla pań które nie lubią brudnych publicznych toalet i zasiusianych desek ![]()
#7 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
http://www.student.itn.liu.se/~troja881/cookie/ <<< Halflife 2 - Cookie's edition
|
![]() |
![]() |
#8 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
part uno
|
![]() |
![]() |
#9 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
part due:
|
![]() |
![]() |
#10 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
ostatni part:
|
![]() |
![]() |
#11 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Pani kazała na lekcję przygotować dzieciom historyjki z morałem.
> Historyjki mieli dzieciom rodzice opowiedzieć. Nastepnego dnia > dzieci po kolei opowiadajš. Pierwsza jest Małgosia: > - Moja mamusia i tatu? hoduja kury - na mięso. Kiedys kupilismy > dużo pisklšt, rodzice już liczyli ile zarobiš, ale większo?ć > umarła. > - Dobrze Małgosiu, a jaki z tego morał? > - Nie licz pieniędzy z kurczaków zanim nie dorosnš - tak > powiedzieli rodzice. > - Bardzo ładnie. > Nastepny Mareczek: > - Moi rodzice majš wylęgarnię kurczšt. Kiedy? kury zniosły dużo > jaj, rodzice już liczyli ile zarobiš, ale z większo?ci wykluły > się koguty. > - Dobrze Mareczku, a jaki z tego morał? > - Nie z każdego jajka wylęga się kura - tak powiedzieli rodzice. > - Bardzo ładnie. > No i wreszcie grande finale czyli Jasio (pani łyka valium): > - Łociec to mnie tak pedział: "Kiedy? dziadek Staszek w czasie > wojny był cicho ciemnym. No i zrzucali go na spadochronie nad > Polskš. Miał przy sobie tylko mundur, sten'a, sto naboi, nóż i > butelkę szkockiej whisky. 50 metrów nad ziemiš zauważył, że leci > w ?rodek niemieckiego garnizonu. Niemcy już go wypatrzyli, więc > dziadek Staszek wychlał całš whisky na raz, żeby się nie > stłukła, odpišł spadochron i spadł z 20. metrów w sam ?rodek > niemieckiego garnizonu. I tu dawaj! Pandemonium! Dziadek Staszek > pruje ze sten'a! Niemcy walš się na ziemię jak afganskie domki! > Juchy wiecej niż na filmach z gubernatorem Arnoldem. Z 80 ubił i > jak skonczyły mu się pestki wyjšł nóż i kosi niemrów jak Boryna > zboże. Na 30. klinga poszłaaaa, pozostałych dziadek zaršbał z > buta i uciekł". > W klasie konsternacja. Pani, mimo valium w spazmach, mówi: > - ?liczna historyjka dziecko ale jaki jest morał? > - Też się taty pytałem a on na to: "Nie w****iaj dziadka Staszka > jak se popije". > > *** > > Dziewczyna wypytuje Jasia na pierwszej randce. > - Jasiek, a masz jakie? nałogi? > - Ależ skšd! > - A masz jakie? hobby? > - Tak, lubię ro?linki. > - A jakie? > - Chmiel, tytoń, konopie... |
![]() |
![]() |
#12 |
Author
Zlotowicz
Rozmawiaja dwie sekretarki.
- Ile ci płaci szef w delegacji. - Mi stówkę - A mi osiemdziesiąt. Ciekawe dlaczego dostaje mniej? - A bierzesz do buzi? - biorę - a połykasz - połykam - Widzisz - potrąca Ci dietę. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Author
Zlotowicz
Cytat:
![]() ciezko cos napisac fajneo zeby jeszcze nie bylo - wiem ze juz ktos i to pisal ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
poszukiwani terrorysci
![]() i ostrzejsze "impreza prawdziwych informatykow" ![]() |
![]() |
![]() |