![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1726 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() LEZAJSK ![]() ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1727 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1728 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1729 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
@icemac smutna sprawa... (juz to gdzieś widziałem)
zobaczcie też to: (co jest czemu nie da sie dodawać jpg? ![]() Upload Errors a.jpg: Not a valid image.) ![]() ![]() ![]()
#1730 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
hej co Wy tu katastofy pokazujecie? to ma byc topic z kawalami, zeby sie posmiac....
tyle butelek.............................. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
kinky.osmatic.be wklepcie adres tej stronki
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
minuta ciszy za te zdjątka.... panowie wyłączcie winampy ...
#1733 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
Jak oni mogli zrobić coś takiego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta
mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża. NA PIERWSZYM PIĘTRZE WISI TABLICZKA: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To juz coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. NA DRUGIM PIĘTRZE BYŁ NAPIS: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. NA TRZECIM PIĘTRZE BYŁA TABLICZKA: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już za***iście. NA CZWARTYM PIĘTRZE MOŻNA BYŁO PRZECZYTAĆ: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej. NA PIĄTYM PIĘTRZE STAŁO: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! NA SZÓSTYM PIĘTRZE B A R D Z O ZDZIWIONA KOBIETA PRZECZYTAŁA: "Na tym piętrze nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam babom za cholerę nie można dogodzić..."
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
#1735 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Zapraszam na stronę profesjonalnych tunerów aut, nie ma co Pimp My Ride się chowa!!! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
http://wiejskituning.com/ |
![]() |
![]() |
#1736 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
#1737 |
Matrix has him
![]() |
http://wiejskituning.com/galerie/fun...i/pic09487.jpg
http://wiejskituning.com/galerie/fun...ki/Neoplan.jpg A ja bym jesszcze coś innego na tablicy świetlnej takiego autobusu napisał ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
mam gdzies fotke jeszcze z innym napisem musze poszukac ale cos nie chca sie wklejac zalaczniki jako png i jpg
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#1739 | |
Matrix has him
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1740 |
Matrix has him
![]() |
Świątynia Shaolin, Uczeń pyta Mistrza:
- Mistrzu, jaka jest różnica między perłą a kobietą? - Różnica jest taka, że perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę z jednej tylko... Uczeń zmieszany: - Chciałbym zaprzeczyć mądrości jego wspaniałości Mistrza, ale słyszałem o kobietach, które można nawlec z obu stron. Na co mistrz odrzekł: - To nie kobiety, to PERŁY! ----------------------------------- Przychodzi Murzyn do lekarza i mówi: - Panie doktorze, zawsze chciałem być rośliną. Lekarz długo się nie zastanawiając chwycił za toporek i odrąbał Murzynowi prącie mówiąc: - Teraz jesteś Czarny Bez. ----------------------------------- Życie w pierdlu 2004-05-28 21:30:56 Więźniowie W Kłodzku, Wronkach i Wołowie Odchudzają się więźniowie Bo musieli wciągać brzuszki Żeby zmieścić się do puszki. Jak sardynki sprasowani W pierdlu gnieżdżą się skazani Gdyż podobno na metr celi Dziś przypada czterech cweli. Łóżka sterczą do sufitu W oknach już brakuje kitu Słodka kawa i ryż czasem Są prawdziwym rarytasem. Raz w tygodniu ciepła woda Zamiast mydła w worku soda Rdzawy sedes z fekaliami To ten luksus za kratkami. Brudna pościel, koc cuchnący Tynk do zupy wpadający I ten smród więzienny wreszcie Jest standardem dziś w areszcie. A do tego, brak nadzoru Gwałtu, chamstwa do oporu Bo nie sposób jest w tym tłoku Wszystkich bacznie mieć na oku. Skromny budżet powoduje Że na wszystko tam brakuje Brak lekarskiej jest opieki Brak na szpital i na leki. Brak jest środków na wypłaty Na remonty i opłaty Za prąd, wodę, telefony I za konwój osadzonych. Sytuacja taka sprawia Że wśród więźniów się pojawia Chęć do buntu i do złości Za deptanie ich godności. Wiem, że nie są to anioły By ich stawiać na cokoły Jednak dać im chyba trzeba Jeszcze czegoś oprócz chleba. Ja rozumiem osadzonych Ludzi często zagubionych Co nie zawsze ze złej woli Dziś znaleźli się w niewoli. Niech więc głowy tym polecą Co wsadzali za byle co Zaostrzając polskie prawo By wyborcy bili brawo. Niech podejmą teraz temat I rozwiążą ten dylemat Niechaj każdy z nich wychyli Piwsko, które nawarzyli. Autor: Custani. Maj 2004 ----------------------------------- Trzech facetów sprzecza sie, który jest bardziej leniwy. Pierwszy mówi: - Wiecie chlopaki, ide sobie ulica, patrze sobie, a tu worek zlota na ulicy lezy. Nie chcialo mi sie go podniescc, wiec poszedlem dalej. Na to drugi: - No widzicie, a ja ide sobie plaza i patrze jak Claudia Schiffer lezy sobie naga i chce, zeby ja przeleciec. No ale nie chcialo mi sie. Trzeci: - A wiecie chlopaki, ja ostatnio bylem w kinie, na strasznie smiesznej komedii, ale przez caly film plakalem. - No co ty, na smiesznym filmie plakales? - Bo siadlem sobie na jajka i nie chcialo mi sie wstac poprawic... |
![]() |
![]() |
|
|